Hirdetés

Tavaszi újdonságok a Construmán

A tavaszi Construma 2013 építőipari szakkiállításon a budapesti Hungexpo vásárváros területén számos újdonsággal találkozhattak az építkező, felújítást tervező vagy épp a lakásukat átrendezni kívánó érdeklődők.

Tavaszi újdonságok a Construmán

A Construma 2013 építőipari szakkiállítás OtthonDesign társkiállításának legszebb standja címet a Wellis nyerte el. A standot Lang Viki enteriőrtervezővel közösen tervezték a cég munkatársai. A hazai jakuzzigyártó legnépszerűbb terméke az EveRest volt, amely az álmennyezetes bemutatótér félhomályát PowerLED színterápiás világítással töltötte be. „Emellett számos más termékünket is bemutattuk, így például a Cancun jakuzzit, az Osiris épített szaunát, szabadon álló kádakat és a Nefertum túlfolyós kádat” – mondta el Kánya Viktor, a Wellis Magyarország Kft. marketingvezetője.

Tavaszi újdonságok a Construmán

A Viessmann a Hungarotherm kiállításon mutatta be kompakt levegő hőszivattyúját, amelyet új házakba is ajánl és fűtéskorszerűsítésre is. A split-levegő hőszivattyú zajosabb része kültérre került, amíg a beltéri egység feladata a meleg víz tárolása és elosztása. A cég másik újdonsága a Construma társkiállításán új, meleg víz készítésére alkalmas szolárrendszere volt.
„A szolár csomag két – összesen 4 négyzetméteres abszorber felületű – síkkollektorból és egy bivalens 250 literes melegvíz-tárolóból áll. A rendszer előnye, hogy a gyárilag összeállított csomag könnyen tervezhető és szerelhető" – mutatta be a terméket Klug Viktor a Viessmann irodavezetője.

Tavaszi újdonságok a Construmán

Az építészeti üveg termékeiről ismert Jüllich Glas Holding Zrt. két éve gyárt napelemeket is. Most a Construmán bemutatott újdonsága az ablaküvegre laminálható napelem volt. Lamináló géppel akár 2 × 3 méteres üvegtáblákra – hőszigetelő üvegre is – lehet napelemeket laminálni.
„A cég új technológiájának köszönhetően, szinte minden üvegfelület képes lehet villamosenergia-termelésre, legyen szó homlokzatról vagy akár egy vitorlás hajó kabinablakáról” – tájékoztatott dr. Warvasovszky Donát üzletágvezető.

Tavaszi újdonságok a Construmán

„Cégünk, a Sunwood télikertek évek óta rendszeresen több országban is részt vesz építőipari kiállításokon, így a Construmán is kiállítunk. Az idei Construma kiállításon tapasztalt érdeklődés kellemes meglepetés volt számunkra. Érezhető volt a kiállításon, hogy a szervezők tapasztaltak, a szolgáltatások a részletekig átgondoltak és a piaci helyzethez alkalmazkodók. Sőt a piaci helyzet változása, a pozitív gazdasági mutatók a látogatók érdeklődésén is megmutatkozott. A kiállítási standunk maga is egy télikert volt. Az angol Ultraframe Classic télikert tetőrendszere a legmodernebb számítógépes technológiával tervezett és kivitelezett tetőrendszer. Ez a télikert tetőrendszer a piacon lévő tetőrendszerek közül a legsikeresebb” – mondta el Pónya Péter cégvezető.

Kapcsolódó írásunk
Mit láttunk a Construmán?

 | 
Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Az Elevenház Panzió Projekt

Otthonfelújítási támogatástól az építőanyag vásárlásig – Ezentúl mindezt egy helyen intézhetjük!

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Árnyékolás pergolával – 8 kérdés és válaszok a szakértőtől

Nyaralás a kertben – a kerti vakáció nélkülözhetetlen kellékei

Akinek kertje van, pergolája is lesz - napfény és árnyék harmóniája a Sunwoodtól

Több, mint fűtés: Ariston hőszivattyúk a megújuló energia erejével

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Pataktól a jakuzziig – Beszélgetés Ács Erzsébettel és Kiszely Beátával

Otthoni wellness jakuzzival és Swim Spa-val

Masszázsmedence másképp: a különleges Softub

Archishade - A télikert nélkülözhetetlen eleme, az árnyékoló - videó

A masszázsmedence karbantartása: víztisztítás, hőszigetelés, téliesítés

Jakuzzi szezon egész évben

Lásd, érezd, és kérdezz! – Egy helyen minden, ami zuhanyzó, fürdőkád és jakuzzi

Két Superbrands díjat is nyert a Terrán

Tetőcsere, tetőfelújítás, napelem – Ezekre ad pénzt az állam

Kétszázezer forinttól a csillagos égig. Milyen felújítás fér bele kicsi, nagyobb és korlátlan büdzsébe?

Vásárlási listák
További vásárlási listák