Hirdetés

Válasszunk Marmorin mosogatót!

A mosogató kiválasztása konyhánk tervezésének egyik lényeges mozzanata, hiszen az egyik legfontosabb berendezési elem. Fontos a méret, a szín, az anyag és a design. Íme a Marmorin választéka.

 

A jó alapanyag, fél siker

A Marmorin egyedülálló Magránit alapanyaggal rendelkezik, mely gránit és szintetikus gyanta keveréke. Ezen anyagösszetétel egységes szerkezetet és különleges tartósságot biztosít a mosogatók számára. Mindemellett arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadjon meg.

Fado mosogató, a diszkrét elegancia jegyeivel

A Fado mosogatók alulról szerelt módjának köszönhetően visszafogott, ám elegáns megjelenést kölcsönöznek konyhánknak. A klasszikus, szabályos formájú mosogató medencék jóvoltából a mosogatás kényelmesen elvégezhető. A Fado mosogatók letisztult látványa nagyszerű kiegészítője a kifinomult belső tereknek.

Marmorin Fado mosogató

 

Marmorin Fado mosogató

 

Marmorin Fado mosogató

Olwin, a családi mosogató

Ismerős az a helyzet, amikor a nagyobb tepsik mosogatásakor az egész konyhapult vízben úszik? A mosogató kicsi, vagy a tepsi nagy? Ha megfelelően nagy a mosogatónk, az elegendő ok a sok és finom étel készítésére. Ekkor azonban jól jön a Marmorin Olwin mosogatója. A nagy, családi ebéd utáni mosogatás többé nem jelent gondot.


A méretes medencék megoldják az eddigi problémákat. Mindemellett az Olwin mosogatók a belső terek egyhangúságát megtörve varázsolnak kellemes összhangot a konyhába.

Marmorin Olwin mosogató

 

Marmorin Olwin mosogató

 

Marmorin Olwin mosogató

Foorn mosogató, különleges design-nal

A Foorn jó példája a rendhagyó, formabontó a konyhai design-nak. A csepegtető és mosogató medence egész belsejét fantáziadús szabálytalan alakzatok díszítik. Két különböző mintázatú Foorn mosogató - egy zárt, illetve egy nyitott vonalvezetésű - közül választhatunk. Fém szekrénnyel vagy munkalappal felszerelt a konyhánk? Válasszuk a Foorn mosogatókat, melyek lágyítják a rideg hatást és eleganciát varázsolnak az enteriőrbe.

Marmorin Foorn mosogató

 

Marmorin Foorn mosogató

A magas szintű esztétikum elérése érdekében a Marmorin mosogatók az akciós modelleken kívül 12 színárnyalatban választhatók.

forrás: Marmorin

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Stílusos színek a megújult Ceresit CE 40 fugázók között

Színesítse meg hétköznapjait prémium fugázókkal! A Henkel Magyarország Kft. a Ceresit termékkör esetében is folyamatosan törekszik arra, hogy a prémium minőség mellett olyan újításokat fejlesszen ki, amelyek igazodnak a mai kor követelményeihez és szükségleteihez. Ezért kerültek a színek a továbbfejlesztett Ceresit CE 40 termékünk középpontjába a legújabb Color Perfect formulával. Tökéletesen lehet vele dolgozni, és tökéletes velük együtt élni!

Wallplex falburkoló konyhapanel – Látványos és praktikus megoldás

Gyakran felmerülő kérdés, hogy milyen anyaggal burkoljuk a konyhai munkapult és a felső tárolók közötti, valamint a tűzhely mögötti falfelületet. Többféle megoldás létezik, de most egy új és népszerű megoldást mutatunk, a Wallplex falburkoló konyhapanelt, mely minden szempontból állja a versenyt más burkolatokkal.

Fürdőszoba & konyha: teljeskörű megoldások a Grohe-tól

Ha felmerül a kérdés, hogy „milyen csaptelepet válasszunk?”, az első megoldási javaslatok között biztosan ott lesz a Grohe. Ez nem csoda, hiszen a német gyártó termékei Magyarországon is régóta jól ismertek.

Teljeskörű lakásfelújítás lépésről lépésre

A jó adottságokkal rendelkező, Budapest belvárosában található, tetőtéri lakás meglehetősen rossz állapotban került a tervezők kezébe. Az átalakítás legfontosabb pillanatait örökítettük meg, a végeredmény pedig példaértékű.

Konyhatervezés A-tól Z-ig

A lakás építése vagy felújítása során számos, fejtörést okozó kérdéssel találjuk szembe magunkat. A belső terek kialakításakor az egyik legkeményebb diót a konyha megtervezése jelenti, mely még a profik számára is alapos körültekintést igényel. Laikusként pedig – legyünk bármilyen alaposak – könnyen futunk olyan hibákba, melyeket aztán csak komoly idő és költség ráfordítással tudunk orvosolni.

Miért nagyon hasznos a jó lakberendezési terv?

A közösségi terekre fókuszálva nyújtunk segítséget abban, hogy mire érdemes figyelni a berendezési tárgyak elhelyezését illetően.

Hogyan használjuk az ultraviolát az otthonunkban?

Már mindenki tudja a hírt, hogy a design, a divat és képzőművészet idei meghatározó színe az ultraviola lett. A 2018-as szín egy kékalapú lila, mely “magasabb szintre helyezi az ember éberségét és alkotói potenciálját” – mondta róla a Pantone ügyvezetője, Leatrice Eiseman. De lássuk csak, hogyan illeszthető be ez az árnyalat otthonainkba?

Kilincs a stílus szolgálatában

Mindennapi használata során fel sem merül, hogy létezhet-e az ajtó kilincs nélkül. Akkor azonban feltűnővé válhat, ha stílusidegen az adott környezetben, ha a használata nehézkes, nem praktikus, illetve ha Olivari kilincsről van szó.

A rönkház fűtése, fenntartási költségek

A rönkház anyaga alapvetően fa, ami felvet bizonyos tűzbiztonsági kérdéseket. És ha már a tűznél tartunk, érdemes áttekinteni a gazdaságos fűtési lehetőségeket és a fenntartás költségeit.