Hirdetés

Válasszunk Marmorin mosogatót!

A mosogató kiválasztása konyhánk tervezésének egyik lényeges mozzanata, hiszen az egyik legfontosabb berendezési elem. Fontos a méret, a szín, az anyag és a design. Íme a Marmorin választéka.

 

A jó alapanyag, fél siker

A Marmorin egyedülálló Magránit alapanyaggal rendelkezik, mely gránit és szintetikus gyanta keveréke. Ezen anyagösszetétel egységes szerkezetet és különleges tartósságot biztosít a mosogatók számára. Mindemellett arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadjon meg.

Fado mosogató, a diszkrét elegancia jegyeivel

A Fado mosogatók alulról szerelt módjának köszönhetően visszafogott, ám elegáns megjelenést kölcsönöznek konyhánknak. A klasszikus, szabályos formájú mosogató medencék jóvoltából a mosogatás kényelmesen elvégezhető. A Fado mosogatók letisztult látványa nagyszerű kiegészítője a kifinomult belső tereknek.

Marmorin Fado mosogató

 

Marmorin Fado mosogató

 

Marmorin Fado mosogató

Olwin, a családi mosogató

Ismerős az a helyzet, amikor a nagyobb tepsik mosogatásakor az egész konyhapult vízben úszik? A mosogató kicsi, vagy a tepsi nagy? Ha megfelelően nagy a mosogatónk, az elegendő ok a sok és finom étel készítésére. Ekkor azonban jól jön a Marmorin Olwin mosogatója. A nagy, családi ebéd utáni mosogatás többé nem jelent gondot.


A méretes medencék megoldják az eddigi problémákat. Mindemellett az Olwin mosogatók a belső terek egyhangúságát megtörve varázsolnak kellemes összhangot a konyhába.

Marmorin Olwin mosogató

 

Marmorin Olwin mosogató

 

Marmorin Olwin mosogató

Foorn mosogató, különleges design-nal

A Foorn jó példája a rendhagyó, formabontó a konyhai design-nak. A csepegtető és mosogató medence egész belsejét fantáziadús szabálytalan alakzatok díszítik. Két különböző mintázatú Foorn mosogató - egy zárt, illetve egy nyitott vonalvezetésű - közül választhatunk. Fém szekrénnyel vagy munkalappal felszerelt a konyhánk? Válasszuk a Foorn mosogatókat, melyek lágyítják a rideg hatást és eleganciát varázsolnak az enteriőrbe.

Marmorin Foorn mosogató

 

Marmorin Foorn mosogató

A magas szintű esztétikum elérése érdekében a Marmorin mosogatók az akciós modelleken kívül 12 színárnyalatban választhatók.

forrás: Marmorin

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Csak a képzelet szab határt: inspiráló zuhanyvariációk a Radaway-től

A Méta szakembereivel a cég által forgalmazott Radaway zuhanykabinokról, azon belül is a 2020-as újdonságokról beszélgettünk.

Modern és ergonómikus konyhabútorok – a tervezés során felmerülő kérdések egy tervező szemével

A konyha tervezése, berendezése kimeríthetetlen téma, időről-időre visszakanyarodunk hozzá. Már csak azért is érdemes újra átvenni a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, mert mindig vannak újítások, a trendek folyamatosan változnak és rendszerint akad olyan hasznos információ, melynek birtokában saját konyhánkat is újragondolhatjuk.

Belvárosi kislakás átalakítása – Merész ötletek keltek életre

A lehető legjobb térkihasználás volt a cél a Budapest belvárosában található lakás átalakítása során. Íme, egy látványos újjászületés tanulságos története.

Konyha a szabadban – ahogy te szeretnéd

A legizgalmasabb idei kültéri trendek egyike a komplett, épített kerti konyha – egy olyan tér, amely minden, a konyhákkal szemben támasztott elvárásnak megfelel: rengeteg tároló- és munkafelületet tartalmaz, mosogathatsz, hűthetsz és süthetsz benne, emellett formatervezett és stílusos, valamint teljesen időjárásálló.

Tartós és esztétikus gránit mosogatók a FERRO-tól - 15 év garanciával!

A gránit a Földön leggyakrabban előforduló magmás kőzet, amit már az őskorban is használtak építőkővé formálva. Neve a latin granum szóból ered, ami magyarul szemcsét jelent, és éppen ebben az állapotában feldolgozva lehet egyszerre hasznos és esztétikus is a háztartásunk számára, mégpedig a konyhánkban, a FERRO gránit mosogatói által.

Lakásátalakítás csúcsrajáratva: hogyan lehet egy nagyból öt kicsit kihozni?

Adott egy szokatlanul tágas, belvárosi lakás, melynek tulajdonosa úgy döntött, hogy a nagyból több kis apartmant szeretne kialakítani. Az elsőre szinte lehetetlennek tűnő küldetést Fogarasi Dianna enteriőrtervező ötletei nyomán sikerült kivitelezni. Mutatjuk, hogyan.

Stílusos színek a megújult Ceresit CE 40 fugázók között

Színesítse meg hétköznapjait prémium fugázókkal! A Henkel Magyarország Kft. a Ceresit termékkör esetében is folyamatosan törekszik arra, hogy a prémium minőség mellett olyan újításokat fejlesszen ki, amelyek igazodnak a mai kor követelményeihez és szükségleteihez. Ezért kerültek a színek a továbbfejlesztett Ceresit CE 40 termékünk középpontjába a legújabb Color Perfect formulával. Tökéletesen lehet vele dolgozni, és tökéletes velük együtt élni!

Wallplex falburkoló konyhapanel – Látványos és praktikus megoldás

Gyakran felmerülő kérdés, hogy milyen anyaggal burkoljuk a konyhai munkapult és a felső tárolók közötti, valamint a tűzhely mögötti falfelületet. Többféle megoldás létezik, de most egy új és népszerű megoldást mutatunk, a Wallplex falburkoló konyhapanelt, mely minden szempontból állja a versenyt más burkolatokkal.