Hirdetés

Fülszöveg: Lovak és lókötők

Budapestről a somogyi agráregyetemre került Dániel nem is sejti, hogy mit vállal, amikor végzős diákként elfogadja egy állami ménes vezetői posztját.

A lovak és a feladat szépsége azonban hamarosan annyira elbűvöli a meglehetősen zöldfülű fiút, hogy csetlő-botló lelkesedéssel azonnal belevág a felszámolásra ítélt tenyészet megmentésébe.
Hamarosan feltűnik azonban törekvéseinek ellenlábasa, dr. Klugh, a minisztériumi osztályvezető, akinek hatástalanítására minden módszer megengedett...
A könnyfakasztó humorral megírt történet Dániel és kis csapata kalandjait meséli el: az olvasó részese lesz a lerobbant lószállítóval megtett utazásoknak Romániától Hollandián és Franciaországon át Angliáig, miközben belecsöppen a nemzetközi lovasversenyek, kiállítások forgatagába, beles a bürokrácia, sőt még egy kormányülés zárt falai közé is.
A könyv különleges grafikai megoldásokkal készült: a lapokat pörgetve az olvasó előtt mozgóképként elevenedik meg egy vágtázó, majd akadályt átugró csikó.

Fülszöveg: Lovak és lókötők

Jónás Sándor, a könyv szerzője az eladásból származó teljes hasznot a gyermekélelmezési alapítvány számára utalja át.

A Lovak és lókötők valamennyi nagy könyvforgalmazónál kapható, és megrendelhető a Facebookon vagy a konyv@penetron.hu e-mail címen is.

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák