Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Harmóniában a kertünkkel: esztétikus és praktikus megoldások a Ketertől

Egy szép és kényelmes, a stílusodhoz illő, az időjárási viszontagságoknak is ellenálló kerti fotelból gyönyörködsz azokban a virágokban, melyeket azokba a cserepekbe ültettél, melybe a komposztálóból talicskával hordtad az éltető tápanyagot. Ha egy mondatban kellene összefoglalni, hogy a Curver-Keter kerti választékéból válogatva hogyan lehet valósággá tenni ezt a sokak által vágyott életképet, akkor ez akár lehetne a fenti mondat is. Szerencsére azonban nem vagyunk ilyen szűk keretek közé szorítva, ezért nemcsak lehet, de kifejezetten érdemes is számba venni azokat az előnyöket, melyeket a Keter, a Curver anyavállalata szavatol termékei megbízhatóságával és hosszú élettartamával.

Amiben a virágok a legjobb helyen vannak

Ha valami nemcsak rendkívül tartós, funkcionálisan hibátlan, hanem még jól is néz ki, akkor nem sok érv szól az ellen, hogy letegyük mellette a voksunkat. A Keter virágládái és virágcserepei pedig éppen ilyenek. Egy kert összképét tekintve egyáltalán nem mindegy, hogy virágainkat milyen ládákba, cserepekbe ültetjük. Persze, felruházhatunk gyönyörű virágokkal retró-rettenet gumiabroncsokat, vagy „célnak azért megfelel” jellegű kaspókat is, de ha a tartósságot is szem előtt tartva meg akarjuk tisztelni kertünk, udvarunk színes büszkeségeit, akkor érdemes inkább a Keter kínálatában elmerülni, és kiválasztani a számunkra esztétikailag tökéletes cserepeket, virágládákat.

A széles kínálat jóvoltából megteremthető a kert harmóniája, a különböző stílusú modellek lehetővé teszik, hogy bármilyen karakteres udvar részévé válhassanak ezek a kiegészítők.

Dézsa formájú virágláda
Dézsa formájú virágláda

Ezek a cserepek és virágládák maximális ellenállást garantálnak a külső hatásokkal szemben, és nagyon könnyen tisztíthatók.

MEGNÉZEM, MIBEN MUTATNÁNAK LEGJOBBAN A VIRÁGOK

Praktikus és strapabíró talicskák

A műanyag kerti talicska esetében a legvonzóbb jellemvonás a megbízhatóság, tartósság, ellenállás a komoly fizikai igénybevételnek, s a termékpaletta minden tagja meg is felel ezeknek az elvárásoknak. Hogy ezt a magas szintű minőséget a Keter szavatolja, onnan is kiderül, hogy hosszú távú garanciával kínálja ezeket a praktikus kerti eszközeit.

A talicska kiválasztásánál fontos, hogy olyan modellt válasszunk, amelyik terhelhetőségben illeszkedik az igényeinkhez, ahhoz a munkához, amit várhatóan végezni szeretnénk vele a kertünk tökéletesítéséhez.

VÁLOGATOK A TALICSKÁK KÖZÜL

Hosszú távú megoldás, mert:
A Keter – cikkben is szereplő – termékcsaládjaiban közös, az esztétikum mellett óriási előnyük, hogy rendkívül ellenállak az időjárás viszontagságaival szemben. Hosszú távú megoldást jelentenek, mert kibírják a jégesőt, a hőséget, az extrém hősugárzást, de ugyanígy a fagyot is. Utóbbi kiemelten fontos tulajdonság azoknál a termékeknél, melyek a téli szezont is a szabadban töltik. Fontos továbbá, hogy a rattan hatás miatt a műanyag nem szálasodik ki, vagyis a tartósság és masszív kialakítás maradéktalanul garantálható.

Kertészkedők figyelmébe! Részletes vásárlási lista
Kertészkedők figyelmébe! Részletes vásárlási lista

A jó döntéssel pénzt takarítunk meg – gondolkodjunk hosszú távon!

Egyszerre környezettudatos és a kertünket díszítő növények szempontjából is hasznos a komposztálás. Ehhez persze össze lehet ütni deszkából egy komposztálót, ami aztán megadja magát az esőnek, hónak, napsütésnek, vagy választhatunk egy olyan megoldást, mely sokkal jobban ellenáll a környezeti hatásoknak.

Amikor körülnézünk a Keter kínálatában, a megfelelő komposztáló kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy hol szeretnénk felhasználni a komposztot, illetve, hogy a különböző kerti tevékenységekből mennyi komposztra számíthatunk. Ha ezeket tudjuk, már szűkíthetjük a kört azokra a komposztálókra, ami számunkra ideális. Amiben természetesen nincs különbség, hogy mindegyik modell

  • nagyon egyszerűen telepíthető,
  • könnyen karbantartható,
  • a funkciójának megfelelően maximálisan strapabíró.

Mivel utóbbi képességével hosszú távon, akár évtizedekig számolhatunk, onnantól kezdi behozni az árát, hogy megvásároltuk és elkezdtük használni.

MEGNÉZEM A KETER PRAKTIKUS KOMPOSZTÁLÓIT

Terasz bútorok és még több: maximális komfortérzet a kertben

Egy szép, a stílusunkkal harmóniában lévő kert, udvar, a hozzá tartozó virágokkal és más kiegészítőkkel akkor nyújthatja a legtöbbet számunkra, ha ezt a környezetet a legjobb körülmények között élvezhetjük. Ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő terasz bútor kiválasztása, amiben a már fentiekben is megismert tulajdonságok (tartósság, esztétikum, széles kínálat) jóvoltából tökéletes megoldásokat kínál a Keter.

Terasz bútorok! Részletes vásárlási lista
Terasz bútorok! Részletes vásárlási lista

Amikor kerti bútorokban gondolkodunk, ne csak székek, fotelek, asztalok jussanak az eszünkbe, hiszen ha van rá igényünk, passzol az elvárásinkhoz, és a hely is megvan hozzá, akkor például szekrénnyel, ládával kiegészítve is maximalizálhatjuk komfortérzetünket a kertben.

A hozzánk illő terasz bútor otthont teremt a külső terekben is, olyan kényelmes, barátságos környezetet biztosít, ahova jó kimenni, ahol jó időt eltölteni. Már csak ezért sem érdemes a tökéletesnél alább adni!

Rattant idéző kültéri bútor kertbe, teraszra
Rattant idéző kültéri bútor kertbe, teraszra

ÉRDEKLŐDÖM A TERASZ BÚTOROK IRÁNT

Aki személyesen is érdeklődne a termékek iránt, ha lehetősége van rá, keresse fel a Curver-Keter budaörsi mintaboltját (Építők útja 2-4. az M1/M7 autópályák kivezetőjénél).

Népszerűek a témában

Élet a zöldben – Otthon a kertben

Majd ha fagy? Dolgozzon helyettünk az elektromos jégkaparó!

Terasz- és kerttervezés - Ha ezekre figyelsz, biztosan jó lesz!

Ez is érdekelhet

Ezeket a termékeket biztosan imádni fogod a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Különleges prémium termékek is bemutatkoznak a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Így csaljunk a csempével: hidegburkolattal is formálhatjuk a teret

A fény, ami alkalmazkodik az életünkhöz: EGLO Access

Legyen neked is DESIGN ELEM a fürdőszobádban a törölközőszárítód!

Higiénia, praktikum és esztétikum a fürdőszobában

Zuhanykabin lézergravírozás - üvegre visszük elképzelését

Sci-fi-be illő látvány a fürdőben - Furo zuhanykabinok

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Különleges térelválasztók külső és belső terekbe

Outdoor design 2021: Trendek az édenkertben

Élet a zöldben – Otthon a kertben

Kézzel fogható és lábbal járható az „életre kelt” kertépítő katalógus

Kétszázezer forinttól a csillagos égig. Milyen felújítás fér bele kicsi, nagyobb és korlátlan büdzsébe?

2021 színei: napsárga és nyugtató szürke. Inspiráló párosítás, melytől otthonunk is frissebbnek hat

Élvezd a kerted egész évben! Teraszmelegítés felsőfokon

Okos megoldások a kertben - Tökéletes kényelem, gombnyomásra

Az otthon egy érzés, kültéren is! Hangulatos elemek a kertbe a Tó2-től

Kerttervezés lépésről lépésre

Tó2 – A kerti élet örömei

Kis erkélytől a nagy teraszig – burkolatok, világítás, berendezés

„Ízletes” őszi kikapcsolódás: grillezzünk a kertben! – Különleges kerti grillek

Maximális rend a kert és a ház körül – Kerti tároló szerszámoknak, kerti bútornak, tűzifának

Faszenes, gáz vagy elektromos grillt vegyünk?

Otthoni wellness dézsában

Ilyen a számodra tökéletes kerti bútor!