Keter / Curver

Vállalatunk több mint 60 éve segít a mindennapjainkat átrendezni, mind kinézetében, mind pedig funkcionalitásában. Ötletekkel, tanácsokkal, inspirációval szolgálunk vevőink számára. Termékeink segítenek a személyes tér elrendezésében, az egyedi formáknak és az átgondolt megoldásoknak köszönhetően újjá varázsoljuk a belső terek világát.

Kínálatunk sokrétűsége különböztet meg másoktól. Mind beltérre (Home), mind pedig kültérre (Lifestyle),  egyedi és különleges megoldásokat kínálunk az életterek kialakításához. A bel- és kültéri termékcsoporton kívül egyéb más, különféle használati célokra alkalmas kategóriákból is megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb termékeket: sokszínű konyhai ételtárolók; funkcionális, ugyanakkor elegáns fürdőszobai szennyeskosarak; modern tárolók, rendszerezők a szekrényeinkbe; valamint kedvenc mesehősöket ábrázoló tárolódobozok a gyermekek számára. Emellett még megemlíthetjük a multifunkcionális szerszámos ládákat, vagy akár az állateledel tárolására alkalmas tárolóinkat („petlife”), valamint számos egyéb termék kategóriát széles, divatos színválasztékban. A Curver termékvilága az esztétikumot és a funkcionális elrendezést egyszerre képviseli. A technológiai innovációknak és a formatervezésnek köszönhetően – ami egyben filozófiánk alapja – a lakótér minden egyes terét képesek vagyunk el- és berendezni.  Arra törekszünk, hogy termékeink minden egyes használója úgy érezze, hogy otthonát a Curver termékei teszik stílusossá.

A Curver minden olyan ötletet és innovatív megoldást megtestesít, mely érdekes, egyedi és egyben stílussal bír.

Keter - a tárolás legjobb megoldása

A Keter kerti tárolói és szerszámos házai megnyugtató megoldást kínálnak a kültéri eszközök, bútorok, gépek elhelyezésére.

Tárolj okosan a Keterrel!

A Curver jól ismert brand Magyarországon, hiszen a márkanév magas minőséget, megbízhatóságot, tartósságot jelent, ha műanyagból készült háztartási kellékekről van szó. A Curver anyavállalatától, a világszerte 27 gyárat üzemeltető KETER-től ugyanezt a minőséget kaphatjuk meg, ha kerti tárolásra keresünk megnyugtató, és hosszú távú megoldást.

Kerti kisházak a Ketertől: a tárolás gyors és időtálló megoldása

A Curver név évtizedek óta jól cseng Magyarországon, hiszen a cég műanyagból készült háztartási kellékei egyet jelentenek a magas minőséggel, megbízhatósággal, tartóssággal. Ugyanezek a tulajdonságok jellemzik a cég anyavállalatának, a világszerte 27 gyárat üzemeltető KETER-nek a kisházait is, melyek egyre több magyar háztartásban jelentenek megoldást a kerti tárolásra.