Fürdőszoba Show 2020. január 17-18-19. Kíváncsi a legújabb fürdőszoba trendekre? Érdekel →

Kerti kisházak a Ketertől: a tárolás gyors és időtálló megoldása

A Curver név évtizedek óta jól cseng Magyarországon, hiszen a cég műanyagból készült háztartási kellékei egyet jelentenek a magas minőséggel, megbízhatósággal, tartóssággal. Ugyanezek a tulajdonságok jellemzik a cég anyavállalatának, a világszerte 27 gyárat üzemeltető KETER-nek a kisházait is, melyek egyre több magyar háztartásban jelentenek megoldást a kerti tárolásra.

Hova tegyünk ennyi mindent?

Fűnyíró, szegélynyíró, szerszámok, kerékpár, motor, szivattyú, kerti bútor, medence és a kellékei, tisztítószerek – a sor még folytatható lenne, de már ennyiből is kitűnik, hogy a szabadtéri szezon vége felé járva mennyi mindennek kell jó helyet találnunk a hideg, csapadékos évszakok beköszönte előtt. Erre a problémára több megoldás is létezik a faházaktól kezdve a garázsba, pincébe, lakásba behordásig. Az egyik legegyszerűbb és legtartósabb választ azonban a világhírű KETER műanyag szerszámos házai jelentik.

Oakland festhető kerti kisház a Keter-től
Oakland festhető kerti kisház a Keter-től

Jöhet fagy, tűzhet a Nap!

A KETER mindegyik kerti kisháza gondos tervezés és tesztelés után kerül a gyártósorokra, majd onnan a hazai piacra, ahol a KETER Hungary Kft. kínálatából választhatjuk ki az igényeinknek legjobban megfelelő terméket. Ezekben ártól és anyaghasználattól függetlenül közös, hogy mindegyik UV- és fagyálló, vagyis nem szükséges arra külön időt, energiát és persze pénzt fordítani, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak.

UV- és fagyálló, egyszerűen és gyorsan összeszerelhető
UV- és fagyálló, egyszerűen és gyorsan összeszerelhető

Örökélet garancia

A gyanta kompozit felhasználásával készült, acélmerevítéssel kínált Oakland és Artisan típusoknál a KETER örökélet garanciát vállal a szerkezetet konstrukciós hibáira, de az olyan, polipropilén anyagú szerszámos házaknál is 10 év jótállással számolhatunk, mint a belépő kategóriát képviselő, de rendkívül népszerű Manor termékek.

Oakland kerti kisház örökélet garanciával
Oakland kerti kisház örökélet garanciával
A belső kialakítás tökéletesen személyre szabható
A belső kialakítás tökéletesen személyre szabható
UV- és fagyálló, egyszerűen és gyorsan összeszerelhető
UV- és fagyálló, egyszerűen és gyorsan összeszerelhető

Stabilitás, biztonság

A beépített szellőző mellett mindegyik ház rendelkezik műanyag aljzattal, ami egyrészt szigetelést is biztosít, de ami még fontosabb, hogy megakadályozza a rágcsálók bejutását. Az összes típuson megtalálhatók a gyárilag kialakított lefúrható pontok, melyeken keresztül rögzíteni lehet a házakat a - lehetőleg - beton alaphoz.

Ezt a cég szakemberei mindenképpen javasolják is az összes típushoz, hogy ellenálljanak az erősebb széllökéseknek is. A magasabb kategóriát képviselő Oakland és Artisan típusok falai fúrhatók is, így az egyedi igényeknek megfelelően felszerelhetők polcrendszerrel.

Hobbi szobának is tökéletes kerti kisház
Hobbi szobának is tökéletes kerti kisház

Összeszerelés gyorsan, egyszerűen

A kerti házak nagy előnye, hogy még a legnagyobb, legtöbb elemet tartalmazó típust is két ember egy nap alatt kényelmesen fel tudja állítani, köszönhetően a felhasználóbarát összeszerelési útmutatónak.

A kerti szerszámok és gépek legjobb tárolóhelye
A kerti szerszámok és gépek legjobb tárolóhelye

A KETER időtálló és tartós kerti kisházai megtekinthetők a cég budaörsi mintaboltjában, (Építők útja 2-4. az M1/M7 autópályák kivezetőjénél) további részletek, adatok, információk elérhetők a cég webáruházában, az alábbi gombra kattintva.

Érdeklődöm a termék iránt →

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Óvjuk a faburkolatot!

Néhány egyszerű szabály betartásával teraszunk faburkolata még sok-sok évig esztétikus és hibátlan marad. Gondolkodjunk és cselekedjünk!

A térkő kiválasztása – körkép

A bőség zavarával küzdünk a térkövek kiválasztásakor. Akkora a választék, hogy ember legyen a talpán, aki családi háza udvarára a legjobb térköveket szeretné lerakni.

Zöldbe borult tetők

Nagyvárosi környezetben élőknek az egyik leghatásosabb feltöltődési lehetőség, ha tetőkertet alakítanak ki lakóépületük tetején.

Magaságyás, a kertészkedés új formája

Sokan szívesen kertészkednének, nevelnének növényeket, gondoznának konyhakertet, de vagy a kert hiánya, a nem megfelelő minőségű talaj, a kevés hely, esetleg valamilyen mozgásbeli korlátozottság akadályt gördít eléjük. Ezek a problémák egy magaságyás segítségével egyszerűen megoldhatók.

Otthon a kertben – Kiegészítőkkel lesznek igazán hangulatosak a külső terek

Miután kertünk funkcióit az igényeinkhez igazítottuk és a kerti bútorok, árnyékolók, lámpák, tárolók is a helyükre kerültek, már csak egy lépésre vagyunk attól, hogy mindez otthonunk igazán hangulatos szegletévé váljon. Az i-re a pontot a kiegészítőkkel tehetjük fel.

A kert az új szoba – Kert és terasz trendek 2019-ben

A kert egyre inkább többet jelent a házunkat körülvevő, növényekkel övezett területnél. Ideje, hogy belső tereink kibővített részeit lássuk benne és ennek megfelelően gondoskodjunk róla.

Plusz egy helyiség tavasztól őszig - Kerti- és teraszárnyékoló rendszerek

Egy újabb helyiséggel növelhetjük otthonunk alapterületét, csupán a kertbe vagy a teraszra kell kitelepülnünk és gondoskodnunk a megfelelő szél- és napvédelemről, a kellemes klímáról. Ehhez hívhatjuk segítségül a modern kert- és teraszárnyékoló rendszereket.

Adj teret az élményeknek - Otthon, a kertben is!

Köztudott, hogy a fény hatással van hangulatunkra, közérzetünkre. Talán ez az egyik oka annak, hogy a napsütéses órák számának növekedésével párhuzamosan a szabadtéri programok iránti igényünk is növekszik.

Milyen világítást válasszunk a kertbe?

Ha kertes házban, vagy belső udvarral rendelkező társasházban lakunk, jól megtervezett, ízléses világítással egyszerűen hangulatossá és látványossá varázsolhatjuk a külső tereket. Kültéri lámpáink kiválasztása azonban sem könnyű feladat, szánjunk időt rá!