Kerti kisházak a Ketertől: a tárolás gyors és időtálló megoldása

A Curver név évtizedek óta jól cseng Magyarországon, hiszen a cég műanyagból készült háztartási kellékei egyet jelentenek a magas minőséggel, megbízhatósággal, tartóssággal. Ugyanezek a tulajdonságok jellemzik a cég anyavállalatának, a világszerte 27 gyárat üzemeltető KETER-nek a kisházait is, melyek egyre több magyar háztartásban jelentenek megoldást a kerti tárolásra.

Hova tegyünk ennyi mindent?

Fűnyíró, szegélynyíró, szerszámok, kerékpár, motor, szivattyú, kerti bútor, medence és a kellékei, tisztítószerek – a sor még folytatható lenne, de már ennyiből is kitűnik, hogy a szabadtéri szezon vége felé járva mennyi mindennek kell jó helyet találnunk a hideg, csapadékos évszakok beköszönte előtt. Erre a problémára több megoldás is létezik a faházaktól kezdve a garázsba, pincébe, lakásba behordásig. Az egyik legegyszerűbb és legtartósabb választ azonban a világhírű KETER műanyag szerszámos házai jelentik.

Oakland festhető kerti kisház a Keter-től
Oakland festhető kerti kisház a Keter-től

Jöhet fagy, tűzhet a Nap!

A KETER mindegyik kerti kisháza gondos tervezés és tesztelés után kerül a gyártósorokra, majd onnan a hazai piacra, ahol a KETER Hungary Kft. kínálatából választhatjuk ki az igényeinknek legjobban megfelelő terméket. Ezekben ártól és anyaghasználattól függetlenül közös, hogy mindegyik UV- és fagyálló, vagyis nem szükséges arra külön időt, energiát és persze pénzt fordítani, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak.

UV- és fagyálló, egyszerűen és gyorsan összeszerelhető
UV- és fagyálló, egyszerűen és gyorsan összeszerelhető

Örökélet garancia

A gyanta kompozit felhasználásával készült, acélmerevítéssel kínált Oakland és Artisan típusoknál a KETER örökélet garanciát vállal a szerkezetet konstrukciós hibáira, de az olyan, polipropilén anyagú szerszámos házaknál is 10 év jótállással számolhatunk, mint a belépő kategóriát képviselő, de rendkívül népszerű Manor termékek.

Oakland kerti kisház örökélet garanciával
Oakland kerti kisház örökélet garanciával
A belső kialakítás tökéletesen személyre szabható
A belső kialakítás tökéletesen személyre szabható
UV- és fagyálló, egyszerűen és gyorsan összeszerelhető
UV- és fagyálló, egyszerűen és gyorsan összeszerelhető

Stabilitás, biztonság

A beépített szellőző mellett mindegyik ház rendelkezik műanyag aljzattal, ami egyrészt szigetelést is biztosít, de ami még fontosabb, hogy megakadályozza a rágcsálók bejutását. Az összes típuson megtalálhatók a gyárilag kialakított lefúrható pontok, melyeken keresztül rögzíteni lehet a házakat a - lehetőleg - beton alaphoz.

Ezt a cég szakemberei mindenképpen javasolják is az összes típushoz, hogy ellenálljanak az erősebb széllökéseknek is. A magasabb kategóriát képviselő Oakland és Artisan típusok falai fúrhatók is, így az egyedi igényeknek megfelelően felszerelhetők polcrendszerrel.

Hobbi szobának is tökéletes kerti kisház
Hobbi szobának is tökéletes kerti kisház

Összeszerelés gyorsan, egyszerűen

A kerti házak nagy előnye, hogy még a legnagyobb, legtöbb elemet tartalmazó típust is két ember egy nap alatt kényelmesen fel tudja állítani, köszönhetően a felhasználóbarát összeszerelési útmutatónak.

A kerti szerszámok és gépek legjobb tárolóhelye
A kerti szerszámok és gépek legjobb tárolóhelye

A KETER időtálló és tartós kerti kisházai megtekinthetők a cég budaörsi mintaboltjában, (Építők útja 2-4. az M1/M7 autópályák kivezetőjénél) további részletek, adatok, információk elérhetők a cég webáruházában, az alábbi gombra kattintva.

Érdeklődöm a termék iránt →

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Élvezd a kerted egész évben! Teraszmelegítés felsőfokon

Gyakran gondolunk úgy a kertünkre, mint otthonunk meghosszabbítására, a nyugalom és a boldogság szigetére. Legtöbben mégis csak a nyári hónapokban élvezik ki a kert adottságait, pedig egy jó teraszmelegítővel a külső terek akár egész évben használhatók. Ha te is szeretnéd ősszel és télen is élvezni a kerted előnyeit, olvass tovább!

Okos megoldások a kertben - Tökéletes kényelem, gombnyomásra

Mindaz, amit eddig csak filmekben láttál, mára valósággá vált: az intelligens otthon ma már olyan összehangolt rendszerként működik, mely szinte önálló életre kel. A te igényeidre szabva, a te kényelmedet szolgálva távolról is vezérelhetővé teszi a ház és a kert működését a világítási és biztonsági rendszerektől az árnyékolásig és medencefűtésig, a legújabb anyagok segítségével pedig minimálisra csökkenti kerti bútoraid karbantartási idejét – így még több időd marad pihenésre!

Akinek kertje van, pergolája is lesz - napfény és árnyék harmóniája a Sunwoodtól

Kint, és mégis bent. Vagy bent, és mégis kint? Nézőpont kérdése, de a lényeg, hogy nyári- és télikertjeihez hasonlóan a Sunwood Kft. pergolái is tökéletes kapcsolatot biztosítanak a lakótér és a kert között, komplex megoldásaival jelentősen emelve otthoni komfortérzetünket, életminőségünket.

Tiszta udvar, rendes ház újratöltve: Kärcher megoldások kintre, bentre

Függőleges vagy vízszintes, sarok vagy lépcső, kint vagy bent, szőnyeg vagy padló, csempe vagy üveg – nehéz olyan felületet találni, amelyet nem lehet hatékonyan tisztítani a Kärcher háztartási gépeivel. A tisztítástechnika világpiaci éllovasa több, mint 80 év tapasztalatát gyúrta össze a felhasználói igényekkel, hogy az ennek eredményeként kifejlesztett eszközök használatával időt és energiát takaríthassunk meg a takarítással.

Magaságyás, a kertészkedés új formája

Sokan szívesen kertészkednének, nevelnének növényeket, gondoznának konyhakertet, de vagy a kert hiánya, a nem megfelelő minőségű talaj, a kevés hely, esetleg valamilyen mozgásbeli korlátozottság akadályt gördít eléjük. Ezek a problémák egy magaságyás segítségével egyszerűen megoldhatók.

Otthon a kertben – Kiegészítőkkel lesznek igazán hangulatosak a külső terek

Miután kertünk funkcióit az igényeinkhez igazítottuk és a kerti bútorok, árnyékolók, lámpák, tárolók is a helyükre kerültek, már csak egy lépésre vagyunk attól, hogy mindez otthonunk igazán hangulatos szegletévé váljon. Az i-re a pontot a kiegészítőkkel tehetjük fel.

A kert az új szoba – Kert és terasz trendek 2019-ben

A kert egyre inkább többet jelent a házunkat körülvevő, növényekkel övezett területnél. Ideje, hogy belső tereink kibővített részeit lássuk benne és ennek megfelelően gondoskodjunk róla.

Plusz egy helyiség tavasztól őszig - Kerti- és teraszárnyékoló rendszerek

Egy újabb helyiséggel növelhetjük otthonunk alapterületét, csupán a kertbe vagy a teraszra kell kitelepülnünk és gondoskodnunk a megfelelő szél- és napvédelemről, a kellemes klímáról. Ehhez hívhatjuk segítségül a modern kert- és teraszárnyékoló rendszereket.

Adj teret az élményeknek - Otthon, a kertben is!

Köztudott, hogy a fény hatással van hangulatunkra, közérzetünkre. Talán ez az egyik oka annak, hogy a napsütéses órák számának növekedésével párhuzamosan a szabadtéri programok iránti igényünk is növekszik.