Hirdetés

Élvezd a kerted egész évben! Teraszmelegítés felsőfokon

Gyakran gondolunk úgy a kertünkre, mint otthonunk meghosszabbítására, a nyugalom és a boldogság szigetére. Legtöbben mégis csak a nyári hónapokban élvezik ki a kert adottságait, pedig egy jó teraszmelegítővel a külső terek akár egész évben használhatók. Ha te is szeretnéd ősszel és télen is élvezni a kerted előnyeit, olvass tovább!

Amint a nyárnak vége és az időjárás hűvösebbre fordul, a legtöbben visszahúzódnak otthonuk biztonságos melegébe – pedig a terasz és a kert használata akár egész évben megoldható, ha megtaláljuk hozzá a megfelelő eszközöket. A hősugárzók például hatékony és egyszerű módot kínálnak arra, hogy odakint kellemes legyen a hőmérséklet, ráadásul ma már rengeteg típus és üzemeltetési mód közül választhatunk. Egy teraszmelegítő a kerted kedvenc kiegészítője lehet, és a tér teljes értékű használatát is lehetővé teszi: ugyanúgy hívhatsz vendégeket, mint tavasszal vagy nyáron, de segítségével akár egymagad is kiülhetsz egy bögre kávéval a teraszra és figyelheted a hóesést. Ma már a legtöbb teraszmelegítő kifejezetten sokoldalú, ráadásul esztétikus is, így otthonod és kerted stílusához is illeszkedhet. A Heatstrip kültéri melegítői például innovatív fűtési megoldásokat alkalmaznak, a termékek között pedig gázüzemű és elektromos modelleket is találsz.

Infra hősugárzó kertbe, teraszra

Egyszerű beüzemelés

A legtöbb Heatstrip modell hagyományos kábellel és csatlakozóval érkezik, így szokványos konnektorba történő bekötéssel működtethető. A készülék mellé speciális állványt is adunk, melynek segítségével a hősugárzó a falra vagy a mennyezetre is könnyen rögzíthető, így a beüzemeléshez csak akkor van szükség szakemberre, ha például egyszerre több készüléket szeretnénk beüzemelni, vagy szeretnéd a kábeleket esztétikusan elrejteni. Egyes modellekhez távirányító is jár, melynek segítségével a készülék rendkívül egyszerűen üzemeltethető.

Energiahatékony megoldás

A legtöbb kültéri tevékenységhez a leghatékonyabb fűtési megoldás egy asztal vagy meghatározott terület célzott melegítése. Ennek során a hősugárzók infravörös sugarak segítségével, célzottan melegítik fel a testek felszínét, ezáltal egyenletes hőt hoznak létre, minimális energiabefektetés mellett, a levegő viszont hűvös marad. A hőáramlást biztosító, hagyományos melegítők ezzel szemben a levegőt melegítik, így például nagyméretű, kültéri tereknél kifejezetten ellenjavallt a használatuk, ugyanis rengeteg energiát veszíthetünk el azáltal, hogy a felmelegített levegőt egyszerűen elviszi a szél. A Heatstrip termékei hősugárzók, ezért kültéri használatra különösen alkalmasak, és energiát is megtakaríthatunk használatukkal.

Infra hősugárzó kertbe, teraszra

Különböző típusok a legkülönfélébb terekhez

A különböző méretű és adottságú kertek, teraszok, verandák fűtéséhez különböző jellegű hősugárzókra van szükség. Nagyon fontos szempont az esztétikum is, hiszen egy ilyen berendezésnek a tér adottságaihoz, stílusához is illeszkednie kell, illetve elengedhetetlen a korróziómentes kivitel, hiszen kültérben már a legkisebb pára is kárt okozhat egy fém felületű készülékben.

Infra hősugárzó kertbe, teraszra

Designérzékeny vásárlóknak a Heatstrip Classic modellt ajánljuk, mely stílusos, karcsú és elegánsan fekete.

A Heatstrip Elegance kimagasló technológiai megoldásaival és letisztult eleganciájával a gyártó prémium kategóriás terméke, mely innovatív megjelenésének köszönhetően könnyedén egybeolvad a mennyezettel, emellett kompakt és nagy teljesítményű, az időjárásnak is jól ellenáll, ráadásul távirányítható változatban is elérhető.

A Heatstrip Intense magas hőteljesítményt kínál, ami például nagy belmagasság vagy különlegesen nagy terek (például télikertek) fűtésére lehet ideális megoldás, ráadásul fehér és fekete kivitelben is elérhető, és hordozható változata is létezik – utóbbival egy olyan terület is könnyedén fűthető, mint például egy kültéri munkaállomás vagy dohányzósarok.

Különleges készülék a Heatstrip Max, mely nagy teljesítményű, magas hőmérsékletet biztosít, de különlegesen alacsony a fénykibocsájtása és fűtőeleme is törésálló, így nagyobb igénybevételhez is alkalmas lehet.

A Heatstrip Max DC pedig egyedi, kettős sugárzóegységgel és hőtükröző technológiával áll helyt a legnehezebb körülmények között is.

Bármi is a pontos igényed – egy kisebb erkély melegítése vagy akár egy hatalmas teraszé –, a felsorolt készülékek között egészen biztosan megtalálod a hozzád illőt!

Infra hősugárzó kertbe, teraszra

Rögzítési lehetőségek

A legtöbb modell rögzítése nagyon egyszerű a készülékhez mellékelt állvány segítségével. Mivel minden terasz, fal, mennyezet más adottságú, a termékeket változatos módokon lehet rögzíteni: mennyezeten, falon, süllyesztve, függesztve, gerendára vagy oszlopra helyezve is installálhatod a hősugárzódat, sőt: akár két készüléket is egymás mellé helyezhetsz, ha nagyobb felületet szeretnél felmelegíteni.

Infra hősugárzó kertbe, teraszra

Hogyan válassz?

Kültéri használat során a leghatékonyabb módszer az asztal vagy hasonló méretű terület célzott melegítése. Kérj segítséget a megfelelő modell kiválasztásához, a leggyakoribb étkezőelrendezést és a sugárzók számát is figyelembe véve.

Infra hősugárzó kertbe, teraszra

Teraszmelegítő megoldásainkat megtalálod Törökbálinton, a Tó utca 2-ben, vagy a tgselection.hu weboldalon.

ÉRDEKLŐDÖM A TERASZMELEGÍTŐK IRÁNT

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

A kellemeset az egészségessel – jakuzzik otthonra, élmény minden napra

Az elmúlt évtizedekben talán soha nem volt akkora jelentősége az otthon eltöltött időszak minőségének, s vele együtt az egészségmegőrzésnek, mint ebben az évben.

Kandalló – soha nem megy ki a divatból. Új anyagok, innovatív tűzterek, energiatakarékosság

Számos fűtési megoldás közül választhatnak azok, akik tudatosan tervezik meg otthonaikat, figyelembe véve a bekerülési költségeket, megtérülési időt és a környezetre gyakorolt hatásokat.

Otthoni medence – lehetőség a tartalmas időtöltésre, az egészségmegőrzésre és a biztonságos nyaralásra

Egy saját medence a kertben vagy a házban egyszerre kínálja a biztonságos és kellemes otthoni időtöltés lehetőségét, valamint jelentősen növeli az ingatlan értékét.

82 év alatt újulhat meg a teljes családi ház állomány Magyarországon. Unokáink már látni fogják?

Magyarországon 2,7 millió családi ház van. Energetikailag korszerűnek 5-10%-uk mondható, melyek energetikai korszerűsítést nem igényelnek, hiszen ezeket eleve a kor követelményeinek megfelelően építették, vagy már energiahatékonysági szempontból teljes körűen felújították azokat.

Patikamérlegen a hőszigetelés vastagsága

A 2021. január 1-je után új építésű lakóépületek esetén előírt közel nulla energiafelhasználás eléréséhez a hőszigetelési vastagságoknak elkerülhetetlenül növekednie kell. Ez tény és szakemberek évek óta figyelmeztetnek a közeledő változásra. Tévedés viszont, hogy ez csak az építési költségek komoly emelkedésével lehetséges.

Konyha a szabadban – ahogy te szeretnéd

A legizgalmasabb idei kültéri trendek egyike a komplett, épített kerti konyha – egy olyan tér, amely minden, a konyhákkal szemben támasztott elvárásnak megfelel: rengeteg tároló- és munkafelületet tartalmaz, mosogathatsz, hűthetsz és süthetsz benne, emellett formatervezett és stílusos, valamint teljesen időjárásálló.

Okos megoldások a kertben - Tökéletes kényelem, gombnyomásra

Mindaz, amit eddig csak filmekben láttál, mára valósággá vált: az intelligens otthon ma már olyan összehangolt rendszerként működik, mely szinte önálló életre kel. A te igényeidre szabva, a te kényelmedet szolgálva távolról is vezérelhetővé teszi a ház és a kert működését a világítási és biztonsági rendszerektől az árnyékolásig és medencefűtésig, a legújabb anyagok segítségével pedig minimálisra csökkenti kerti bútoraid karbantartási idejét – így még több időd marad pihenésre!

Az otthon egy érzés, kültéren is! Hangulatos elemek a kertbe a Tó2-től

Elérkezett az ideje a kertbe költözésnek: telepítsük ide nappalinkat, olvasó- vagy társalgó sarkunkat. Nem csak kényelmessé, hangulatosság varázsolhatjuk a helyet néhány kiegészítő és kisebb bútor segítségével.