Hirdetés

Kézzel fogható és lábbal járható az „életre kelt” kertépítő katalógus

„Ha tavasz, akkor irány a kert!” - Ahogy közeledik a jó idő minden kertes házban élő fejében megfordul ez a gondolat. Legyen szó egy teljesen új kert beépítéséről, esetleg néhány kisebb udvari felújítás megvalósításáról, vagy csak a téli hideg okozta károk javításáról, a kertépítés mindenképp a tavaszi időszak egyik fő feladata. Elsőre egyszerű beruházásnak tűnik? Ha ellátogat a Leier Kaiserstein bemutatóterembe, akár tényleg az is lehet!

Persze sok esetben nem is olyan könnyű egy ekkora projektbe belefogni, hiszen egy kert lehet nagy alapterületű, tagolt, vagy éppen lehet az a gond, hogy túl kicsi, így ilyenkor mindig jól jön egy kreatív ötlet és persze egy kis szakmai segítség. A kerítés, a kerti építmények, a térkövek, a zöldterület és a növényzet kiválasztásánál mind a praktikum, mind az esztétika fontos szerepet játszik és persze az sem árt, ha ezek harmonizálnak – nem csak egymással, de a házunk külső vakolatával, lábazatával is. A látvány megtervezéséhez pedig néhány csak elsőre egyszerűnek tűnő döntést kell meghozni, ezért jól jöhet a szakértői tapasztalat. Hasznos lehet például olyan bemutató teremben ismerkedni a lehetőségekkel, ahol megtapasztalhatjuk, milyen érzés a térköveken sétálni vagy, ahol természetes fényben nézhetjük meg melyik kertépítési termék színe és mintázata tetszik a legjobban. Manapság ezt már online is könnyen megtehetjük, de mennyivel jobb élőben, valós környezetben látni milyen is lesz a végeredmény, így a saját házunk körül is sokkal könnyebb azt elképzelni. Arról nem is beszélve, hogy a helyszínen kapott szakmai tippek és tanácsok mekkora segítséget jelenthetnek.

Győri Kaiserstein Galéria Leier termékekkel
Győri Kaiserstein Galéria Leier termékekkel

Egy ilyen inspiráló és valódi élményt nyújtó látványos környezetet hoztak létre a győri Kaiserstein Galériában is, ahol a Leier termékkatalógusát keltették életre, 400 négyzetméteren, egy beltéri bemutatóterem formájában. A helyszínen a Leier kínálatában található burkolati elemek, impozáns kerítéselemek és egyéb kültéri megoldások jelennek meg, de nem a megszokott kiállított változatban, hanem kertrészletek, működő csobogók, és terasz installációk között beépítve járhatjuk körbe a területet, mintha egy termékkatalógusba – vagy saját jövőbeli álomkertünkbe – sétáltunk volna be. A hangulatos galériában olyan kerti dekorációs tippeket is begyűjthetnek az oda látogatók, amik igazán élővé, otthonossá teszik az udvart.

Ellátogatok a Galériába

„Az egyik részben a lap termékek kaptak hangsúlyos szerepet, de különböző méretű felületeket építettünk a térkövekből és a hozzájuk passzoló térosztó falszerkezetekből is, hogy a látogatóink valódi képet kapjanak arról, hogy is néz majd ki az adott anyag a saját kertjükben” - mondja Brieber László, a Leier Hungária Kft. díszburkolatok üzletágvezetője.

A Galériában az inspirálódás mellett, a szakmai segítség szolgáltatása is kifejezetten fontos szerepet kap, ezért szakértői segítséget is kínálnak a vásárlóknak. Meghatározott napokon építész tanácsadó fogadja az ügyfeleket, aki segít megtervezni az udvar, kert vagy bármilyen kinti terület kültéri burkolatát. És ha a tervek elnyerik a tetszésünket és megvásároljuk a megvalósításhoz szükséges anyagokat a Leier viszonteladóinál, akkor a szakmai segítség – akár a komplett kültéri burkolat megtervezés – költségét az anyagok árából le is vonják nekünk.

Győri Kaiserstein Galéria Leier termékekkel

Aki kifejezetten amiatt látogatná meg a bemutatótermet, hogy építésszel konzultáljon, előzetesen jelentkezzen be telefonon a + 36 96/512 567 telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Elérkezett a tetőfelújítás ideje? Építkezik? Vagy még csak a tervezés folyamatánál jár? Otthona éke és védelmezője minden esetben a tető, ezért olyan fontos, hogy mind esztétikailag, mind funkciójában és ár-érték arányában is azt nyújtsa, amit várunk tőle. Az elhatározást követően azonban a legelső lépés az ajánlatkérés.

Így ellenőrizhetjük, hogy zuhanykabinunk biztonságos-e

A zuhanykabin vásárlásakor kevesen gondolnak arra, hogy a biztonság is fontos szempont lehet, hiszen „mi baj történhet?”. Nos, a zuhanykabin üvegből készül!

Megéri az árát? Mit kell tudnunk a minőségi lakberendezési termékekről?

“Mi kerül ezen ennyibe?” Ez a szállóigévé vált mondat lehet az első gondolatunk, amikor felvont szemöldökkel méregetjük a – szerintünk - rendesen túlárazott terméket. Vajon valóban túlárazott-e a termék, jelen esetben a bútor, a szaniter vagy a burkolat? Tudjuk-e, hogy a minőségnek miért annyi az ára? És laikusként miről ismerjük fel, hogy egy bútor valóban minőségi-e? Az eligazodásban segít a Momento design marketing vezetője, Bányász András.

Izgalmas részletek egy étterem belső átalakításakor – Mihálydeák Krisztina lakberendező munkája

Egy utazás mindig inspirálóan hat, felfrissít, segít kizökkeni a megszokott keretek közül. Egy tervező esetében pedig különleges jelentősséggel bír, ha eltérő szemlélettel, újszerű hozzáállással találkozhat. Ennek nyomait fedezhetjük fel Mihálydeák Krisztina munkáján is.

2021 színei: napsárga és nyugtató szürke. Inspiráló párosítás, melytől otthonunk is frissebbnek hat

Kevés dologra vágyunk jobban mostanában, mint pozitív szemléletre, vidámságra, valamint a biztonságra. Ez mutatta az utat 2021 Pantone színeihez, így esett a választás az Ultimate Grey és az Illuminating színekre.

Házat, de gyorsan! - 2. rész – Hűtés, fűtés, villanyszerelés: előkészítve

Manapság olyan kivitelezőt találni, aki belátható időn belül elvállalja új családi házunk megépítését, vagy egy komolyabb felújítás elvégzését, nem könnyű vállalkozás. Mutatunk egy olyan, az új trendnek megfelelő megoldást, mellyel a házak szerkezetei gyorsan és akár határidőre elkészülnek, és ahol a gépészet beépítése is egyszerűbb a megszokottnál.

Mire figyeljünk, ha kőburkolatot vásárolunk?

A természetes kövek burkolatként történő felhasználása – úgy tűnik – soha nem megy ki a divatból. Éppen ezért a választás meglehetősen nehéz: hova, milyen méretű, típusú kőburkolat illik? Tanácsok a szakértőtől.

A beton hatástól a levél mintáig – Mivel burkolunk 2021-ben?

Ami a hidegburkolatokat illeti, izgalmas trendeknek nézünk elébe. Sok minden továbbra is népszerű és találunk számos újdonságot, melyek felkelthetik a figyelmünket.

Élvezd a kerted egész évben! Teraszmelegítés felsőfokon

Gyakran gondolunk úgy a kertünkre, mint otthonunk meghosszabbítására, a nyugalom és a boldogság szigetére. Legtöbben mégis csak a nyári hónapokban élvezik ki a kert adottságait, pedig egy jó teraszmelegítővel a külső terek akár egész évben használhatók. Ha te is szeretnéd ősszel és télen is élvezni a kerted előnyeit, olvass tovább!