Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Kézzel fogható és lábbal járható az „életre kelt” kertépítő katalógus

„Ha tavasz, akkor irány a kert!” - Ahogy közeledik a jó idő minden kertes házban élő fejében megfordul ez a gondolat. Legyen szó egy teljesen új kert beépítéséről, esetleg néhány kisebb udvari felújítás megvalósításáról, vagy csak a téli hideg okozta károk javításáról, a kertépítés mindenképp a tavaszi időszak egyik fő feladata. Elsőre egyszerű beruházásnak tűnik? Ha ellátogat a Leier Kaiserstein bemutatóterembe, akár tényleg az is lehet!

Persze sok esetben nem is olyan könnyű egy ekkora projektbe belefogni, hiszen egy kert lehet nagy alapterületű, tagolt, vagy éppen lehet az a gond, hogy túl kicsi, így ilyenkor mindig jól jön egy kreatív ötlet és persze egy kis szakmai segítség. A kerítés, a kerti építmények, a térkövek, a zöldterület és a növényzet kiválasztásánál mind a praktikum, mind az esztétika fontos szerepet játszik és persze az sem árt, ha ezek harmonizálnak – nem csak egymással, de a házunk külső vakolatával, lábazatával is. A látvány megtervezéséhez pedig néhány csak elsőre egyszerűnek tűnő döntést kell meghozni, ezért jól jöhet a szakértői tapasztalat. Hasznos lehet például olyan bemutató teremben ismerkedni a lehetőségekkel, ahol megtapasztalhatjuk, milyen érzés a térköveken sétálni vagy, ahol természetes fényben nézhetjük meg melyik kertépítési termék színe és mintázata tetszik a legjobban. Manapság ezt már online is könnyen megtehetjük, de mennyivel jobb élőben, valós környezetben látni milyen is lesz a végeredmény, így a saját házunk körül is sokkal könnyebb azt elképzelni. Arról nem is beszélve, hogy a helyszínen kapott szakmai tippek és tanácsok mekkora segítséget jelenthetnek.

Győri Kaiserstein Galéria Leier termékekkel
Győri Kaiserstein Galéria Leier termékekkel

Egy ilyen inspiráló és valódi élményt nyújtó látványos környezetet hoztak létre a győri Kaiserstein Galériában is, ahol a Leier termékkatalógusát keltették életre, 400 négyzetméteren, egy beltéri bemutatóterem formájában. A helyszínen a Leier kínálatában található burkolati elemek, impozáns kerítéselemek és egyéb kültéri megoldások jelennek meg, de nem a megszokott kiállított változatban, hanem kertrészletek, működő csobogók, és terasz installációk között beépítve járhatjuk körbe a területet, mintha egy termékkatalógusba – vagy saját jövőbeli álomkertünkbe – sétáltunk volna be. A hangulatos galériában olyan kerti dekorációs tippeket is begyűjthetnek az oda látogatók, amik igazán élővé, otthonossá teszik az udvart.

Ellátogatok a Galériába

„Az egyik részben a lap termékek kaptak hangsúlyos szerepet, de különböző méretű felületeket építettünk a térkövekből és a hozzájuk passzoló térosztó falszerkezetekből is, hogy a látogatóink valódi képet kapjanak arról, hogy is néz majd ki az adott anyag a saját kertjükben” - mondja Brieber László, a Leier Hungária Kft. díszburkolatok üzletágvezetője.

A Galériában az inspirálódás mellett, a szakmai segítség szolgáltatása is kifejezetten fontos szerepet kap, ezért szakértői segítséget is kínálnak a vásárlóknak. Meghatározott napokon építész tanácsadó fogadja az ügyfeleket, aki segít megtervezni az udvar, kert vagy bármilyen kinti terület kültéri burkolatát. És ha a tervek elnyerik a tetszésünket és megvásároljuk a megvalósításhoz szükséges anyagokat a Leier viszonteladóinál, akkor a szakmai segítség – akár a komplett kültéri burkolat megtervezés – költségét az anyagok árából le is vonják nekünk.

Győri Kaiserstein Galéria Leier termékekkel

Aki kifejezetten amiatt látogatná meg a bemutatótermet, hogy építésszel konzultáljon, előzetesen jelentkezzen be telefonon a + 36 96/512 567 telefonszámon.

Népszerűek a témában

Maximális rend a kert és a ház körül – Kerti tároló szerszámoknak, kerti bútornak, tűzifának

Élvezd a kerted egész évben! Teraszmelegítés felsőfokon

Legyen a kert otthonunk legjobb része!

Ez is érdekelhet

Outdoor-otthonok modern árnyékoló és pergola megoldásai - kültéri életterek tervezése az Archishade szakértőivel

Kültéri világítás lépésről lépésre

Design elem és funkcionalitás a fürdődben az AREZZO design-tól

Újítsd fel garázsod műgyanta vékonybevonattal!

Innovatív, öblítőperem nélküli WC-kerámiák a Geberittől

Most érdemes igazán napelemben gondolkozni

Hörmann szekcionált garázskapu

Családi ház építését tervezi? Segítünk kalkulálni!

Riasztórendszer kivitelezőt találni könnyű, ha tudjuk, hol keressük

Útmutató a kádvásárláshoz - majdnem minden, amit döntés előtt át kell gondolnia

Hőszivattyúk minden igényre: intelligens és rugalmasan tervezhető rendszerek

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Otthonunk határa: fémkerítés vagy fa? Legyen mindkettő!

Padlófűtés melegburkolattal? Igen, lehetséges!

Terasz- és kerttervezés - Ha ezekre figyelsz, biztosan jó lesz!

Legyen a kert otthonunk legjobb része!

Vegyszermentes kert - Biológiai hatóanyagok is óvhatják zöldségeinket, gyümölcsfáinkat

8 örökzöld lakberendezési trend, melyeket érdemes követnünk

Gyors, kalkulálható, Típusház – érdemes utánanézni! Házat, de gyorsan! 7. rész

Wellness helyiség és fürdőszoba prémium minőségben berendezve

Rendhagyó burkolatok: különlegességek és újdonságok a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Milyen lesz a fürdőszobánk 2022-ben? Bemutatjuk a legfrissebb burkolat trendeket

Nappali, konyha, fürdőszoba – Vásárlási listával mutatjuk, mit szerezhetünk be jelentős kedvezménnyel a Homeinfo Heteken

Így gazdálkodunk okosan – Mi az, amit mi feltétlenül beszerzünk a HOMEINFO Heteken?