Hirdetés

Hazai gyártású Lindab síklemezes tetőprofil

2011 márciusa óta gyártják a Lindab biatorbágyi üzemében SRP Click síklemezes tetőprofilt, az új, úttörő, modern tetőfedő terméket. Fő újdonsága a svéd anyacég technológiai fejlesztése az egyedi, „bepattintós” illesztési megoldás. Ennek köszönhetően könnyen, gyorsan és biztonságosan lehet vele dolgozni, akár új építés során, akár tetőfelújításra használják.

A fejlesztés legfontosabb pontja az, hogy a termék szerelésre készen jön le a gyártósorról, így nem szükséges külön rögzítő segédelemeket és korczáró szerszámokat használni – tájékoztatott Kotormán István, a Lindab fejlesztési- és oktatási vezetője. A kemény acéllemezből készülő síklemez tetőprofilok tetőfedéskor egyszerűen és gyorsan egybepattinthatók.

Hazai gyártású Lindab síklemezes tetőprofil

Az új tetőfedő termék:

  • kétféle profilkivitelben (normál és design),
  • kétféle profilmagasságban (25 mm és 38 mm),
  • háromféle bevonattal,
  • összesen 21 különféle színben készül a biatorbágyi gyárban.

A SRP Click szép megjelenést biztosít az új és felújított házak számára. Az elmúlt hónapokban több épület is Lindab SRP Click tetőfedéssel készült.

Új építésű társasház – Balaton, Siófok

Az új építésű 20 lakásos társasház, amelynek egyszerű és mégis elegáns építészeti megoldást adott a tetőfedéséhez a Lindab SRP Click síklemezprofil.

Hazai gyártású Lindab síklemezes tetőprofil

Hazai gyártású Lindab síklemezes tetőprofil

Tetőfelújítás – Sárospatak, Általános iskola

A régebbi iskola épületének leromlott állapotú, gyakran beázó régi tetőfedése helyébe új fa ácsszerkezetet és új síklemezfedést építettek, amely ízlésesen illeszkedik a környezetébe. Az összetett tetőfelület ellenére, az Lindab SRP profil könnyű rögzítésének és illesztésének köszönhetően nagyon rövid idő alatt elkészült a tetőfedés, ez nagy jelentőségű a megbontott tetőszerkezet felújításakor.

Hazai gyártású Lindab síklemezes tetőprofil

Társasház felújítása – Budapest, XI. kerület

A budapesti társasház régi, elavult tetőfedését a gyorsan szerelhető és ízléses Lindab SRP tetőprofil felhasználásával újították fel, az anyag nagy előnye, hogy gyakorlatilag néhány nap alatt készült el az új tető.

Hazai gyártású Lindab síklemezes tetőprofil

Hazai gyártású Lindab síklemezes tetőprofil

Lindab

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Lépjen bele bátran! Itt az alacsony fürdőkád!

Sokak számára, akik egészségi állapotuk vagy életkoruk miatt nehezebben mozognak, a fürdőkádba lépés valóságos kihívásnak tűnhet. Az M-Acryl új Eco modell belépőmagassága rendkívül alacsony, így azok is bátran használhatják, akik tartanak a hagyományos magas és mély kádaktól.

Tetőablak helyhez és funkcióhoz igazítva

A szakemberek Európa-szerte szívesen dolgoznak olyan tetőablakokkal, melyek a műszaki követelmények mellett a magán és intézményi beruházók különféle dizájn elvárásait is kielégítik. Legyen szó elavult tetőablakok cseréjéről, vagy a tetőablak egy épületrész rendeltetéséhez való illesztéséről, a Roto méretben, anyagban és funkcióban egyaránt kellő rugalmasságot kínál.

A tervezéstől a felújításon és a tetőfedő anyagok kiválasztásán át a szigetelésig, itt mindent megtalál, amit a tetőkről tudnia kell

A tető az épület egyik fontos teherhordó szerkezete, épsége, megfelelő stabilitása éppen ezért kulcskérdés. Az épülethez illő formát és kialakítást, a tetőfedés típusát, anyagát, színvilágát a tervezés során kell meghatározni, majd a kivitelezésnél - minden részletre kiterjedően - szakszerűen végigvinni. A cél, a tető évtizedekig tartó időtállósága és nem utolsósorban esztétikája.

Gyors és minőségi falak, lépcsők építése előregyártott betonelemekkel

A kivitelezésben manapság a hatékonyság, a gyors és minőségi munka szinte mindig az elsődleges szempontok között szerepelnek. Szerencsére már elérhető az a modern technológiai háttér, melynek segítségével például a falazás, vagy a lépcsőépítés kifogástalanul elvégezhető. Az előregyártott betonelemek a legjobban alkalmazható anyagok közé tartoznak.

Figyeljünk a fontos részletekre! - Tetőfóliák és alátéthéjazatok

Egy új ház építése során számos olyan tényezőt kell figyelembe venni, melyeket kevésbé fontosnak gondolunk. Habár az esztétikum mindenki számára az egyik legfontosabb szempont, az alapanyag választás és a kialakítás legalább ekkora hangsúlyt kell, hogy kapjanak. Ha a biztonságról és a funkcionalitásról van szó, ne kössünk kompromisszumot!

Utólagos szigetelés a tetőtérben. Gyors és problémamentes megoldások víz- és hőszigetelésre

A tetőtér – hiába remek lehetőség újabb helyiségek kialakítására – gyakran az egyik legproblémásabb része a lakóépületeknek. Ha a víz- és hőszigetelés nem megfelelő, elvész a kényelem is. Szerencsére azonban mindez egy alapos felújítással orvosolható.

Magán- és középületek, üzemek, raktárak könnyűszerkezetes technológiával

Legyen szó műhelyről, kerti tárolóról, garázsról vagy épp egy kisvállalkozás számára épített üzemről, raktárról, boltról, ha gyorsan szeretnénk tartós és szép házat, akkor a könnyűszerkezetes épület jelentheti a megoldást.

Teljeskörű lakásfelújítás lépésről lépésre

A jó adottságokkal rendelkező, Budapest belvárosában található, tetőtéri lakás meglehetősen rossz állapotban került a tervezők kezébe. Az átalakítás legfontosabb pillanatait örökítettük meg, a végeredmény pedig példaértékű.