Zebralit, avagy hogy kerül a beton az üvegbe?

Világszerte jól érzékelhető, hogy új érdeklődési hullám indult meg az üvegbeton konstrukciók alkalmazása terén. Az üveg és a beton is, mára már a mindennapjaink részévé vált, mindenütt körbevesz bennünket.

A Zebralit üvegbeton termékek olyan kifinomult belsőépítészeti design építőelemek, amelyek akár minden oldalukon átvilágíthatóak, a fényáteresztő képességük pedig az eddigi üveg(és)beton-megoldásokkal komolyan felveszi a versenyt. Zebralit alapelemnek a befoglaló mérete 249 × 123 × 65 mm. Ennek köszönhetően az üvegbeton-téglák más építőelemekkel kompatibilisek.

kivitelezes_szerkezet kivitelezes_szerkezet kivitelezes_szerkezet

Az építőelemek felhasználási területe rendkívül sokoldalú, így például belső terek elválasztására alkalmas, könyvespolc, bárpult, recepciós pult, dohányzó asztal, látvány kandalló, paraván fal stb. építhető belőle. Megvilágítható, de a természetes fényt is nagymértékben átengedi.

zebralit

Ezeket az exkluzív termékeket 2006 óta gyártja az Üvegbeton Innovációs Kft. manufakturális körülmények között. az egyre növekvő számú megrendelések minél teljesebb körű kielégítését a Zebralit folyamatos gyártásával kívánja biztosítani.

A vállalat uniós forrás segítségével kifejlesztett és Szegeden üzembe helyezett egy olyan gyártó gépsor prototípust, amellyel a Zebralit alapelem sorozatgyártásban készülhet. Ezen gyártástechnológia révén az építőelem az előállítási költségei csökkennek, folyamatosan jó minőségű termék készíthető és még egyedi jellegét is megtartja!

kivitelezes_szerekezet
További információ:
Üvegbeton Innovációs Kft.:
Web: Uvegbetonkft
E-mail: viktor.lovaszi@uvegbetonkft.hu

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák