Hirdetés

Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Beton tapasztalatok, beton vélemények, beton ötletek, beton cégek, beton képek, beton tippek

beton cikkek

Tető – Minden, amit a tetővel kapcsolatban tudnunk kell

A tető az épület egyik fontos teherhordó szerkezete, épsége, megfelelő stabilitása éppen ezért kulcskérdés. Az épülethez illő formát és kialakítást, a tetőfedés típusát, anyagát, színvilágát a tervezés során kell meghatározni, majd a kivitelezésnél - minden részletre kiterjedően - szakszerűen végigvinni. A cél, a tető évtizedekig tartó időtállósága és nem utolsósorban esztétikája.

A tető, amit nem visz el a szél

Az évszakok és a változékony időjárás mindig is kihívást jelentettek az épületek tulajdonosai számára, különösen a tetőszerkezetek, tetőfedések szempontjából. Az elmúlt években azonban az erős széllel járó viharok, heves esőzések és jégverések még inkább ráirányították a figyelmet a tetők ellenálló képességére.

Ytong: ahol a minőség, a fenntarthatóság és az elkötelezettség találkozik

A családi házat építtetők megszerzéséért folytatott kiélezett versenyben mindig is a bizalom elnyerése volt a fő cél. Azok az építőanyag gyártók, akik a hagyományokra, a minőségre és fenntarthatóságra építik fel hírnevüket, jobb helyzetből indulnak a konkurenseikkel szemben.

Milyen anyagból készült mosdót válasszunk?

A fürdőszoba mosdók kiválasztása számos szempont szerint történhet, de mindezek közül a legfontosabb a választott mosdó anyaga. Az élettartam és az időtállóság egyedül az anyagtól függ.

Leier Rendszerház ajándék térkővel és kerítéssel az építkezőknek

A Leier december 31-ig különleges ajánlattal lepi meg a Leier Rendszerházat építtetőket, így az egyik leggyakoribb probléma, a költségvetés kimerülése a ház felépülésekor, könnyebben kezelhetővé válik. Az ajánlat részeként minden Leier Rendszerházhoz és előregyártott Leier betonelemekből készült típusházhoz ajándék térkő és akár kerítéskő is járhat.

Hogyan és miben lakunk a közeli jövőben? - Új anyagok és technológiák az építészetben

Az építőipar az egyik leginkább környezetszennyező iparág. Törekvések ugyan vannak az ökológiai lábnyom csökkentésére, de egyre inkább úgy tűnik, hogy a mostaninál komolyabb lépésekre lesz szükség. Számos új lehetőség és módszer jelent meg és úgy tűnik, hogy ez még csak a kezdet. Nem csupán a környezetbarát technológiák terjednek rohamosan, hanem azok a megoldások is, melyek következtében a lakhatási problémák is csökkenhetnek.

Sikeres küzdelem az idő vasfoga ellen

Az építtetők bizalmáért folytatott versenyben fontos és hatásos érv, ha egy építőanyag-gyártó a felhasznált alapanyagainak sokéves múltjára hivatkozik. Azok az építőelemek, amelyekből őseink építkeztek eredeti formájukban ma már nem találhatóak meg az építőanyag telepeken. Viszont, minden olyan gyártó, aki termékeihez az alapanyagait a Föld felszíni rétegeiből nyeri, ugyanazt a több millió éves garanciát élvezi.

7 érv a beton tetőcserép mellett

Összegyűjtöttük a 7 legfontosabb érvet, amelyekkel nemcsak eloszlatjuk a köztudatban élő tévhiteket a beton tetőcserepekről, de be is bizonyítjuk, hogy miért érdemes az extrém strapabírósággal rendelkező anyag mellett dönteni.

Családi ház építése környezettudatosan és fenntartható módon

Egy átlagos családi ház építése, az építkezés folyamata a legkevésbé sem nevezhető környezetbarát tevékenységnek. A jó hír, hogy elérhetők már azok a technológiák, korszerű falazatok, melyek jelentős mértékben csökkentik, vagy akár meg is szüntetik az építkezés okozta felesleges környezetterhelést. Az Ytong termékek használatával környezettudatosan építhetjük meg áhított otthonunkat.

További cikkek beton témában

beton képek

Piros beton tetőcserép

Terrán

Modern lakóház betoncserép tetővel

Terrán

Klasszikus lakóház elegáns beton tetőcserepekkel

Terrán
További képek beton témában
További videók beton témában

beton cégek

Leier Hungária Kft.

A Leier hazánk piacvezető építőanyag gyártójaként, a legszélesebb termékkínálattal már 35 éve áll az építkezők szolgálatában. A Leier cégcso…

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

A Terrán Kft. jelenleg 9 országban működik betoncserepek és komplett tetőfedési rendszerek gyártójaként. Vállalatunk számára elsődleges a…

Xella Magyarország Kft. (Ytong, Silka, Multipor)

Xella Magyarország Kft: 1991 év végén a németországi Ytong Deutschland AG megalapította Magyarországon az Ytong Hungary Kft.-t. 2003-ban az…

További cégek beton témában

beton vásárlási listák

Hypnotic Black
Hypnotic Black
1 676 349 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Játékos Wellness
Játékos Wellness
858 980 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Sapho - Változatos mosdók
Sapho - Változatos mosdók
897 000 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák beton témában