Hirdetés

Hírlevél feliratkozóknak

1000 Ft kedvezmény

jegyvásárlásra a februárban megrendezésre kerülő Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállításra.

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed, és küldjük a kupont!

A kuponkódod:

hi24kiállítás

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

LARA Intercom Több, mint egy rádió


Az iNELS szakembereinek köszönhetően létrejött egy nagyon sok funkciót ellátó eszköz, amely kis mérete ellenére megannyi meglepetéssel szolgál. Egyaránt támogatja a kényelmet, kikapcsolódást és biztonságot. Olvasson tovább és megtudja, hogyan is működik!

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

Mivel több a LARA Intercom, mint a LARA rádió?

LARA Intercom Több, mint egy rádió

A LARA rádiótól megszokhattuk a kényelmes, jó minőségű, könnyen kezelhető zenelejátszást. Több (közel  negyven!) rádióadóval és a központi tárhellyel (NAS), ahová bármilyen mp3 fájl feltölthető, tud kellemes perceket szerezni tulajdonosának.  A LARA Intercom ennek továbbfejlesztett változata, amely az épületen belüli telefon, az úgynevezett INTERKOM, „hangosbemondó” szerepét is magában foglalja. Ez azt jelenti, hogy azokban a helyiségekben, ahol a LARA Intercom elhelyezésre került, tudnak az emberek egymással kommunikálni. Például vasárnapi ebédnél a szobában játszó gyerekeket könnyedén értesíthetjük a konyhából, hogy itt az ebédidő.

Működése bizonyos kaputelefonokkal összehangolható, így otthonunk azon részein, ahol a LARA Intercom telepítetésre került, kapcsolatba léphetünk a kapu előtt álló személyekkel. Miután megbizonyosodtunk az ajtó előtt álló személy kilétéről, bármelyik LARA Intercom egységgel be is engedhetjük otthonunkba. Abban az esetben, ha a csengetés idején senki sem tartózkodik az épületben, a rendszer átjátsza a „hívást” az okostelefonra vagy táblagépre, amellyel reagálhatunk arra.   

Dizájnos megjelenés: LOGUS 90

LARA Intercom Több, mint egy rádió

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.


Miről ne hallottunk, olvastunk volna többet, mint a LOGUS 90 szerelvénycsaládról.  Kapcsolókhoz, aljzatokhoz ízlésünknek és a helyiség stílusának megfelelően választhatjuk ki a keret anyagát (műanyag, fa, kristály, kő, fém) és színét.

Hány elemet tartalmazhat egy rendszer?

Egy hálózatba maximálisan 8 db eszköz köthető. Ezek összetétele tetszőleges, ahogyan Ön kívánja.  Az alap szett, amelyet szakembereink ajánlanak, 6 db LARA + 2db IP kaputelefont tartalmaz. Elképzelhető, hogy ez a 8 db eszköz nem elégíti ki az Ön igényeit, mivel irodaházba vagy társasházba szeretné alkalmazni a rendszert. Ebben az esetben akár egy hálózatban 30 eszköz is használható,  „Connection server” beiktatásával.

Állítsa össze saját szettjét!

Érdekli, hogyan mutatna az Ön falán egy LARA Intercom egység? Nincs más dolga, mint a következő képre kattintani és követni az ott megjelenő utasításokat. A program használatával egyszerűen, saját otthona környezetébe helyezheti a kívánt színű, anyagú LARA Intercom-ot.

LARA Intercom Több, mint egy rádió

Népszerűek a témában

A kocka el van vetve - A Hörmann okosotthon vezérlője új dimenziókat nyit otthonunk vezérlésében

6 tipp, mely segít a villamosenergia fogyasztás csökkentésében

Különleges design és technológiai sokoldalúság – kapcsolók és vezérlők nem csak okosotthonokhoz