LARA Intercom Több, mint egy rádió


Az iNELS szakembereinek köszönhetően létrejött egy nagyon sok funkciót ellátó eszköz, amely kis mérete ellenére megannyi meglepetéssel szolgál. Egyaránt támogatja a kényelmet, kikapcsolódást és biztonságot. Olvasson tovább és megtudja, hogyan is működik!

Mivel több a LARA Intercom, mint a LARA rádió?

LARA Intercom Több, mint egy rádió

A LARA rádiótól megszokhattuk a kényelmes, jó minőségű, könnyen kezelhető zenelejátszást. Több (közel  negyven!) rádióadóval és a központi tárhellyel (NAS), ahová bármilyen mp3 fájl feltölthető, tud kellemes perceket szerezni tulajdonosának.  A LARA Intercom ennek továbbfejlesztett változata, amely az épületen belüli telefon, az úgynevezett INTERKOM, „hangosbemondó” szerepét is magában foglalja. Ez azt jelenti, hogy azokban a helyiségekben, ahol a LARA Intercom elhelyezésre került, tudnak az emberek egymással kommunikálni. Például vasárnapi ebédnél a szobában játszó gyerekeket könnyedén értesíthetjük a konyhából, hogy itt az ebédidő.

Működése bizonyos kaputelefonokkal összehangolható, így otthonunk azon részein, ahol a LARA Intercom telepítetésre került, kapcsolatba léphetünk a kapu előtt álló személyekkel. Miután megbizonyosodtunk az ajtó előtt álló személy kilétéről, bármelyik LARA Intercom egységgel be is engedhetjük otthonunkba. Abban az esetben, ha a csengetés idején senki sem tartózkodik az épületben, a rendszer átjátsza a „hívást” az okostelefonra vagy táblagépre, amellyel reagálhatunk arra.   

Dizájnos megjelenés: LOGUS 90

LARA Intercom Több, mint egy rádió


Miről ne hallottunk, olvastunk volna többet, mint a LOGUS 90 szerelvénycsaládról.  Kapcsolókhoz, aljzatokhoz ízlésünknek és a helyiség stílusának megfelelően választhatjuk ki a keret anyagát (műanyag, fa, kristály, kő, fém) és színét.

Hány elemet tartalmazhat egy rendszer?

Egy hálózatba maximálisan 8 db eszköz köthető. Ezek összetétele tetszőleges, ahogyan Ön kívánja.  Az alap szett, amelyet szakembereink ajánlanak, 6 db LARA + 2db IP kaputelefont tartalmaz. Elképzelhető, hogy ez a 8 db eszköz nem elégíti ki az Ön igényeit, mivel irodaházba vagy társasházba szeretné alkalmazni a rendszert. Ebben az esetben akár egy hálózatban 30 eszköz is használható,  „Connection server” beiktatásával.

Állítsa össze saját szettjét!

Érdekli, hogyan mutatna az Ön falán egy LARA Intercom egység? Nincs más dolga, mint a következő képre kattintani és követni az ott megjelenő utasításokat. A program használatával egyszerűen, saját otthona környezetébe helyezheti a kívánt színű, anyagú LARA Intercom-ot.

LARA Intercom Több, mint egy rádió

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Vezéreljen bárhonnan, egyszerűen

Tudja meg, hogyan legyen mobiltelefonja vagy táblagépe az otthona vezérlője! Miért használna eszközre szabott kapcsolót, amikor lehet személyre szabott is? Ismerje meg az iNELS válaszát!

Kicsi a „málna”, de erős!

Felmerült már Önben a kérdés, hogyan tudná más gyártók eszközeit az iNELS rendszer felügyelete alá vonni? Amint elolvassa cikkünket, megkapja a választ!

Hallássérültek és a Smart Home

Sokszor nem is gondolunk bele, hogy a mindennapos egyszerű teendők, milyen nehézségeket okozhatnak a fogyatékkal élő embertársaink számára. Cikkünkben a hallássérülteket érintő kihívások és Smart Home rendszerek kapcsolatával foglalkozunk.

Az idősek és a Smart Home

Egy intelligensotthon rendszer a közhiedelemmel ellentétben, nem csak a fiatalabb korosztály életének lehet szerves része. Számos olyan funkció létezik, melyek az idősebbek életminőségén javíthatnak. Létrehozva számukra egy biztonságosabb, költséghatékonyabb, szórakoztatóbb környezetet.

Hogy az időjárás ne legyen ellenség

Smart Home használatával mindennapjai sok területen tervezhetőbbé, kiszámíthatóbbá válnak, legyen szó épületen belül vagy épületen kívül végzett tevékenységről. Ebben a cikkben annak járunk utána, hogyan tudja felvenni a küzdelmet az időjárás viszontagságai, változékonysága ellen.

A kaputelefonokról

A kaputelefonok használata mindenki számára ismeretes: egy nyomógomb segítségével becsengethetünk vele a vágyott lakásba, beszélhetünk és bebocsájtást nyerhetünk.

Gondolkodó, gondoskodó otthon

Hazaérve felkapcsoljuk a lámpát, magasabbra állítjuk a fűtést vagy a klímát, elindítjuk a mosógépet, majd egy kávét főzünk. Most képzeljük el, hogy mire a lakásba lépünk, mindez már működik. Ezt tudja az intelligens ház.

Okosotthon 46 négyzetméteren

Az Év fürdőszobája pályázat győztes lakberendező párosa, Pongó Kriszta és Magyar Tibor egyik legfrisebb munkája, a tetőtérben kialakított modern, sok szempontból rendhagyó kis lakás tervezése.

Erre figyeljünk, ha okosotthont tervezünk! – Minőségi megoldások hosszú távra

Mint oly sok technikai újítás, kezdetben az okosotthon sem vált egyből a családok mindennapjainak a részévé, de mint számos innováció, ami bevált, idővel óhatatlanul kikerült a kvázi luxus kategóriájából. Az igazi okos otthon okos tervezést igényel – ez egy fontos és megszívlelendő üzenete cikkünknek, amelyben valódi okosotthon-megoldások bemutatásával világítunk rá, hogy többek közt melyek azok az ismérvek, amelyeknek egy mai, modern, intelligens háznak meg kell felelnie.