Hirdetés

Világújdonság: 2N LTE Verso

A 2N-től megszokott innovatív megoldások közül is kiemelkedik a 2018. márciusában bejelentett 2N LTE Verso Intercom. A készülék különlegessége, hogy egy 12V-os tápellátáson kívül egyáltalán nem igényel egyéb kábelezést, ami az alkalmazott LTE technológiának köszönhető, amelyet a világon elsőkét alkalmazott a 2N ilyen célokra.

Ideális retrofit megoldás

Az LTE technológia különlegesen alkalmassá teszi ezt a kaputelefont olyan alkalmazásokhoz, mint műemlék épületek felújítása, korszerűsítése, illetve olyan kapuk felszerelése, amelyek távol vannak a főépülettől, így a kábelezésük problémás.

2N LTE Verso Intercom kaputelefon

A 2N LTE Verso Intercom minden olyan szolgáltatást képes nyújtani, amit a vezetékes változattól megszokhattunk. Így rendelkezik beépített éjjellátó HD felbontású kamerával, vandálbiztos, vízálló kivitelű, valamint széles hőmérséklet tartományban képes működni.

2N LTE Verso Intercom kaputelefon

Kiegészítő modulok széles választéka

A 2N LTE Verso Intercom moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy kiegészítők egész „hadseregét” felvonultassa. Összesen 14 féle modul rendelhető, melyek közül – a teljesség igénye nélkül – az alábbiakat emelnénk ki:

  • RFID olvasók
  • Infopanel
  • Nyomógombos panel
  • Bluetooth modul
  • Érintőképernyő
  • Ujjlenyomat olvasó.
2N LTE Verso Intercom kaputelefon
2N LTE Verso Intercom kaputelefon

Ezek segítségével válik igazán sokoldalúvá a rendszerünk, hiszen a hagyományos kaputelefon funkciók mellett beléptető rendszerként is működhet, ráadásul úgy, hogy szabadon választhatunk a hagyományos számkódos, RFID, a mobil telefonos, vagy akár a biometrikus azonosítás közül, de akár ezek kombinációját is használhatjuk.

Ezeket a modulokat egyaránt szerelhetjük falon kívüli, vagy süllyesztett módon. A 2N széles választékát kínálja a szerelőkereteknek és tartozékoknak annak érdekében, hogy bármilyen környezetbe harmonikusan illeszkedjen. Mindezt rendkívül tartós és ellenálló kivitelben, hiszen a keretek és a modulok, valamint az alap készülékek egyaránt megfelelnek az IP 54 és az IK08 szabványoknak a vízállósság és az ütésállóság tekintetében.

Hívásfogadás mobillal

A 2N LTE Verso lehetővé teszi a hívások fogadását mobil telefonnal, vagy tablettel, akár a lokális wi-fi, akár a mobil hálózaton keresztül, így akkor is kezelhetjük készülékünket, ha éppen nem tartózkodunk otthon. Rendelkezésünkre áll egy olyan funkció is, hogy a hívó félről egy előre megadott e-mail címre küldjön el egy képet. A készülék konfigurálása egy felhő alapú szolgáltatáson keresztül, szintén vezetéknélküli módban történik. Nincs más teendő, mint csatlakoztatni az LTE hálózathoz és a My2N portálon egy biztonságos VPN kapcsolaton keresztül konfigurálható az eszköz.

2N LTE Verso Intercom kaputelefon

A 2N LTE Verso Intercom egyik legnagyobb előnye, hogy a telepítési költségek a lehető legalacsonyabbak. Mivel az eszköz nem igényel egyéb kábelezést, mint a tápellátás biztosítása, így ezek a költségek megspórolhatók. Ez különösen műemlék épületeknél, régi házaknál, vagy távol lévő kapuknál jelenthet nagy költség megtakarítást.

Integrált funkcionalitás

Összefoglalva, mit is nyújt a 2N LTE Verso a felhasználóknak? Egy olyan könnyen telepíthető modern IP és mobil hálózati technológiákat és felhő alapú szolgáltatást használó eszközt, amely széles felhasználási körrel, ehhez kínált moduláris felépítéssel áll a felhasználók rendelkezésére. Használható olyan modern kaputelefonként, ahol a kezelő sincs helyhez kötve, hiszen akár a mobilját is használhatja hívásfogadásra és a látogatók beengedésére. A beépített éjjellátó, nagy felbontású kamera része lehet az épület videó megfigyelő rendszerének. Mindezeken felül széleskörű azonosítási lehetőségekkel beléptető rendszerként is funkcionálhat. Mindezt egy készülékben, elegáns, időtálló kivitelben, a 2N-től megszokott magas minőségben, 3 év gyári garanciával.

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

Csak a képzelet szab határt: inspiráló zuhanyvariációk a Radaway-től

A Méta szakembereivel a cég által forgalmazott Radaway zuhanykabinokról, azon belül is a 2020-as újdonságokról beszélgettünk.

Gondolkodó, gondoskodó otthon

Hazaérve felkapcsoljuk a lámpát, magasabbra állítjuk a fűtést vagy a klímát, elindítjuk a mosógépet, majd egy kávét főzünk. Most képzeljük el, hogy mire a lakásba lépünk, mindez már működik. Ezt tudja az intelligens ház.

Zöldebb, biztonságosabb, okosabb otthon – Ez az EVERSPRING HomeSys!

Szerencsére már ott tart a technológia, hogy nem kerül egy vagyonba egy okos otthon kialakítása. Távvezérlés, biztonság, vagyonvédelem, energiatakarékosság: ezt mind tudja az EVERSPRING HomeSys-rendszer, sőt még többet is. És mindez pár okostelefonos gombnyomássál, vagy akár a felügyeletünk nélkül. Hagyjuk, hogy értünk dolgozzon az otthonunk!

A legmodernebb eszközök kaputelefon helyett

A 2N interkomokkal használható új beltéri kommunikátor költséghatékony megoldást kínál otthonokba, lakásokba és lakóépületekbe.

PROVISION-ISR PnV kamerákkal a nyugodt távolléthez

Manapság már nem lehet elhanyagolni egy minimális szintű biztonság kiépítését saját tulajdonunk, lakásunk védelme érdekében. Mindenki számára fontos, hogy távolléte alatt ne történjen semmilyen váratlan esemény, amely félbeszakíthatja a családi nyaralást.

Elektromos zárak és kilincsek: újdonságok a Videosec kínálatában

Az Euro Tech Corp. Kft. termékválasztékában idén tavasszal már elérhetővé vált a beléptető rendszerek csoportjához tartozó elektromos zárak, kártyaolvasók és azok kiegészítői.

A Sec-CAM kamerás megfigyelőrendszerek segítenek megvédeni otthonát, üzletét, értékeit

Tudta, hogy Magyarországon évente több mint 43 ezer betöréses lopás történik? Sőt rendőrségi statisztikák szerint 3x nagyobb eséllyel törnek be olyan helyre, ahol nincs riasztó / kamerás megfigyelőrendszer.

Tökéletes választás a biztonságos otthonhoz

A legtöbb ember szereti a kényelmet és biztonságot. Ha pedig ez a kettőt együtt kívánja valaki élvezni, akkor a számára tökéletes választást jelenthet a SATEL PERFECTA riasztóközpont családja.