Hirdetés

Hírlevél feliratkozóknak

1000 Ft kedvezmény

jegyvásárlásra a februárban megrendezésre kerülő Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállításra.

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed, és küldjük a kupont!

A kuponkódod:

hi24kiállítás

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Világújdonság: 2N LTE Verso

A 2N-től megszokott innovatív megoldások közül is kiemelkedik a 2018. márciusában bejelentett 2N LTE Verso Intercom. A készülék különlegessége, hogy egy 12V-os tápellátáson kívül egyáltalán nem igényel egyéb kábelezést, ami az alkalmazott LTE technológiának köszönhető, amelyet a világon elsőkét alkalmazott a 2N ilyen célokra.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

Ideális retrofit megoldás

Az LTE technológia különlegesen alkalmassá teszi ezt a kaputelefont olyan alkalmazásokhoz, mint műemlék épületek felújítása, korszerűsítése, illetve olyan kapuk felszerelése, amelyek távol vannak a főépülettől, így a kábelezésük problémás.

2N LTE Verso Intercom kaputelefon

A 2N LTE Verso Intercom minden olyan szolgáltatást képes nyújtani, amit a vezetékes változattól megszokhattunk. Így rendelkezik beépített éjjellátó HD felbontású kamerával, vandálbiztos, vízálló kivitelű, valamint széles hőmérséklet tartományban képes működni.

2N LTE Verso Intercom kaputelefon

Kiegészítő modulok széles választéka

A 2N LTE Verso Intercom moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy kiegészítők egész „hadseregét” felvonultassa. Összesen 14 féle modul rendelhető, melyek közül – a teljesség igénye nélkül – az alábbiakat emelnénk ki:

  • RFID olvasók
  • Infopanel
  • Nyomógombos panel
  • Bluetooth modul
  • Érintőképernyő
  • Ujjlenyomat olvasó.
2N LTE Verso Intercom kaputelefon
2N LTE Verso Intercom kaputelefon

Ezek segítségével válik igazán sokoldalúvá a rendszerünk, hiszen a hagyományos kaputelefon funkciók mellett beléptető rendszerként is működhet, ráadásul úgy, hogy szabadon választhatunk a hagyományos számkódos, RFID, a mobil telefonos, vagy akár a biometrikus azonosítás közül, de akár ezek kombinációját is használhatjuk.

Ezeket a modulokat egyaránt szerelhetjük falon kívüli, vagy süllyesztett módon. A 2N széles választékát kínálja a szerelőkereteknek és tartozékoknak annak érdekében, hogy bármilyen környezetbe harmonikusan illeszkedjen. Mindezt rendkívül tartós és ellenálló kivitelben, hiszen a keretek és a modulok, valamint az alap készülékek egyaránt megfelelnek az IP 54 és az IK08 szabványoknak a vízállósság és az ütésállóság tekintetében.

Hívásfogadás mobillal

A 2N LTE Verso lehetővé teszi a hívások fogadását mobil telefonnal, vagy tablettel, akár a lokális wi-fi, akár a mobil hálózaton keresztül, így akkor is kezelhetjük készülékünket, ha éppen nem tartózkodunk otthon. Rendelkezésünkre áll egy olyan funkció is, hogy a hívó félről egy előre megadott e-mail címre küldjön el egy képet. A készülék konfigurálása egy felhő alapú szolgáltatáson keresztül, szintén vezetéknélküli módban történik. Nincs más teendő, mint csatlakoztatni az LTE hálózathoz és a My2N portálon egy biztonságos VPN kapcsolaton keresztül konfigurálható az eszköz.

2N LTE Verso Intercom kaputelefon

A 2N LTE Verso Intercom egyik legnagyobb előnye, hogy a telepítési költségek a lehető legalacsonyabbak. Mivel az eszköz nem igényel egyéb kábelezést, mint a tápellátás biztosítása, így ezek a költségek megspórolhatók. Ez különösen műemlék épületeknél, régi házaknál, vagy távol lévő kapuknál jelenthet nagy költség megtakarítást.

Integrált funkcionalitás

Összefoglalva, mit is nyújt a 2N LTE Verso a felhasználóknak? Egy olyan könnyen telepíthető modern IP és mobil hálózati technológiákat és felhő alapú szolgáltatást használó eszközt, amely széles felhasználási körrel, ehhez kínált moduláris felépítéssel áll a felhasználók rendelkezésére. Használható olyan modern kaputelefonként, ahol a kezelő sincs helyhez kötve, hiszen akár a mobilját is használhatja hívásfogadásra és a látogatók beengedésére. A beépített éjjellátó, nagy felbontású kamera része lehet az épület videó megfigyelő rendszerének. Mindezeken felül széleskörű azonosítási lehetőségekkel beléptető rendszerként is funkcionálhat. Mindezt egy készülékben, elegáns, időtálló kivitelben, a 2N-től megszokott magas minőségben, 3 év gyári garanciával.

Népszerűek a témában

Biztonságtechnika otthonra – A megkerülhetetlen vagyonvédelem

Paradox REM3 - Legyen kényelmes a riasztó!

BlueEye applikáció, riasztórendszer távelérés a telefonon