Hirdetés

A legmodernebb eszközök kaputelefon helyett

A 2N interkomokkal használható új beltéri kommunikátor költséghatékony megoldást kínál otthonokba, lakásokba és lakóépületekbe. Magas hangerejű HD minőségű hangot nyújt, elegáns, vékony dizájnnal rendelkezik és testreszabható a felhasználók igényeinek megfelelően.

A 2N legújabb beltéri egységével egyszerűen hozhatunk létre hangos kommunikációt a 2N IP interkomokkal. A 2N® Indoor Talk - egy HD audio kodeknek és az innovatív hangszórójának köszönhetően - magas minőségű hangot nyújt, a hívások tisztán hallhatók és megfelelő hangerejűek. Az eszköz stílusos kiegészítője lehet a belső térnek: üveg felülettel és feltűnő háttérvilágítású, érintésérzékeny gombokkal rendelkezik.

A 2N® Indoor Talk szinte észrevétlen a helyiségben
A 2N® Indoor Talk szinte észrevétlen a helyiségben
Az eszköz csupán 10 mm vastag, szerelés után az elhelyezés szöge még módosítható
Az eszköz csupán 10 mm vastag, szerelés után az elhelyezés szöge még módosítható

A háza csak 10 mm vastag, így egyáltalán nem zavaró látvány a helyiségben. Az egyedi rögzítődobozzal a végső szerelés után is enyhén módosítható a termék szöge, így az tökéletesen helyezkedik el.

Igényeinek megfelelő személyreszabás

A 2N® Indoor Talk kényelmes beállítási lehetőségekkel rendelkezik:

  • 10 különböző csengőhang
  • állítható háttérvilágítás erősség
  • “Ne zavarjanak” funnkció a csörgés megállítására, vagy megadott ideig történő szüneteltetésére
  • gyerekzár funkció.
Az egyedi igényekhez igazítható testreszabás
Az egyedi igényekhez igazítható testreszabás

A 2N® Indoor Talk beállítható úgy is, hogy a hívások indítása és fogadása más, nem 2N IP interkom eszközökkel is lehetséges, például egy másik lakásban, vagy a lakóépület recepciójánál lévő beltéri egységekkel. Habár a 2N® Indoor Talk nem jelenít meg videót, a rögzítődoboz formátuma ugyan az, mint a 2N magasabb kategóriájú videokommunkátor modelljeinél. Így később az eszköz kicserélhető egy még több funkcióval rendelkezőre, a telepítés teljes megváltoztatása nélkül.

A 2N® Indoor Talk szinte észrevétlen a helyiségben
A 2N® Indoor Talk szinte észrevétlen a helyiségben

A 2N interkom kamerájának a videója a 2N® Mobile Video alkalmazással tekinthető meg, így akkor is adott a teljeskörű kommunikáció a látogatókkal, ha a lakás üres.

Kapcsolódó cikkek

Világújdonság: 2N LTE Verso

A 2N-től megszokott innovatív megoldások közül is kiemelkedik a 2018. márciusában bejelentett 2N LTE Verso Intercom. A készülék különlegessége, hogy egy 12V-os tápellátáson kívül egyáltalán nem igényel egyéb kábelezést, ami az alkalmazott LTE technológiának köszönhető, amelyet a világon elsőkét alkalmazott a 2N ilyen célokra.

IP kaputelefonok az otthonokban

Amikor kaputelefonra gondolunk, legtöbbünknek a klasszikus, leginkább a panel- és bérházakban megtalálható, általában nem túl szép kivitelű nyomógombos készülékek jutnak az eszünkbe. Ezeken megnyomjuk a megfelelő gombot, majd hang kapcsolatba léphetünk a kedves lakóval, és ha minden rendben, akkor egy berregő hang kíséretében máris nyílik a lépcsőház ajtaja. Ezek jellemzően analóg eszközök, amelyek hamarosan kiszorulnak a piacról, mert számos olyan igény lép fel, melyeket már nem tudnak kielégíteni.

LARA Intercom Több, mint egy rádió

Kaputelefon és beengedés? Épületen belüli kommunikáció, esetleg rádió és mp3 lejátszó? Mindez egy eszközben? Olvassa el cikkünket és Ismerje meg a LARA Intercom-ot!

A kaputelefonokról

A kaputelefonok használata mindenki számára ismeretes: egy nyomógomb segítségével becsengethetünk vele a vágyott lakásba, beszélhetünk és bebocsájtást nyerhetünk.

Gondolkodó, gondoskodó otthon

Hazaérve felkapcsoljuk a lámpát, magasabbra állítjuk a fűtést vagy a klímát, elindítjuk a mosógépet, majd egy kávét főzünk. Most képzeljük el, hogy mire a lakásba lépünk, mindez már működik. Ezt tudja az intelligens ház.