Hirdetés

A legmodernebb eszközök kaputelefon helyett

A 2N interkomokkal használható új beltéri kommunikátor költséghatékony megoldást kínál otthonokba, lakásokba és lakóépületekbe. Magas hangerejű HD minőségű hangot nyújt, elegáns, vékony dizájnnal rendelkezik és testreszabható a felhasználók igényeinek megfelelően.

A 2N legújabb beltéri egységével egyszerűen hozhatunk létre hangos kommunikációt a 2N IP interkomokkal. A 2N® Indoor Talk - egy HD audio kodeknek és az innovatív hangszórójának köszönhetően - magas minőségű hangot nyújt, a hívások tisztán hallhatók és megfelelő hangerejűek. Az eszköz stílusos kiegészítője lehet a belső térnek: üveg felülettel és feltűnő háttérvilágítású, érintésérzékeny gombokkal rendelkezik.

A 2N® Indoor Talk szinte észrevétlen a helyiségben
A 2N® Indoor Talk szinte észrevétlen a helyiségben
Az eszköz csupán 10 mm vastag, szerelés után az elhelyezés szöge még módosítható
Az eszköz csupán 10 mm vastag, szerelés után az elhelyezés szöge még módosítható

A háza csak 10 mm vastag, így egyáltalán nem zavaró látvány a helyiségben. Az egyedi rögzítődobozzal a végső szerelés után is enyhén módosítható a termék szöge, így az tökéletesen helyezkedik el.

Igényeinek megfelelő személyreszabás

A 2N® Indoor Talk kényelmes beállítási lehetőségekkel rendelkezik:

  • 10 különböző csengőhang
  • állítható háttérvilágítás erősség
  • “Ne zavarjanak” funnkció a csörgés megállítására, vagy megadott ideig történő szüneteltetésére
  • gyerekzár funkció.
Az egyedi igényekhez igazítható testreszabás
Az egyedi igényekhez igazítható testreszabás

A 2N® Indoor Talk beállítható úgy is, hogy a hívások indítása és fogadása más, nem 2N IP interkom eszközökkel is lehetséges, például egy másik lakásban, vagy a lakóépület recepciójánál lévő beltéri egységekkel. Habár a 2N® Indoor Talk nem jelenít meg videót, a rögzítődoboz formátuma ugyan az, mint a 2N magasabb kategóriájú videokommunkátor modelljeinél. Így később az eszköz kicserélhető egy még több funkcióval rendelkezőre, a telepítés teljes megváltoztatása nélkül.

A 2N® Indoor Talk szinte észrevétlen a helyiségben
A 2N® Indoor Talk szinte észrevétlen a helyiségben

A 2N interkom kamerájának a videója a 2N® Mobile Video alkalmazással tekinthető meg, így akkor is adott a teljeskörű kommunikáció a látogatókkal, ha a lakás üres.

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Csak a képzelet szab határt: inspiráló zuhanyvariációk a Radaway-től

A Méta szakembereivel a cég által forgalmazott Radaway zuhanykabinokról, azon belül is a 2020-as újdonságokról beszélgettünk.

Világújdonság: 2N LTE Verso

A 2N-től megszokott innovatív megoldások közül is kiemelkedik a 2018. márciusában bejelentett 2N LTE Verso Intercom. A készülék különlegessége, hogy egy 12V-os tápellátáson kívül egyáltalán nem igényel egyéb kábelezést, ami az alkalmazott LTE technológiának köszönhető, amelyet a világon elsőkét alkalmazott a 2N ilyen célokra.

IP kaputelefonok az otthonokban

Amikor kaputelefonra gondolunk, legtöbbünknek a klasszikus, leginkább a panel- és bérházakban megtalálható, általában nem túl szép kivitelű nyomógombos készülékek jutnak az eszünkbe. Ezeken megnyomjuk a megfelelő gombot, majd hang kapcsolatba léphetünk a kedves lakóval, és ha minden rendben, akkor egy berregő hang kíséretében máris nyílik a lépcsőház ajtaja. Ezek jellemzően analóg eszközök, amelyek hamarosan kiszorulnak a piacról, mert számos olyan igény lép fel, melyeket már nem tudnak kielégíteni.