Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Helytakarékos megoldás kis otthonokba – Zehnder ComfoAir Flex mennyezetre szerelt szellőztetőegyég

Az ingatlanárak növekedésével párhuzamosan ugrásszerűen megnőtt az érdeklődés a kisebb alapterületű otthonok iránt. Ma már számos olyan megoldás létezik, amelyekkel egy kis lakásban sem kell lemondanunk a kényelemről és a nagy ötletekről. Csupán annyi a feladatunk, hogy gondoljuk át az igényeinket és törekedjünk a praktikus megoldásokra. A Zehnder ezt az elvet követve fejlesztette ki a minimális méretekkel rendelkező, álmennyezetbe beépíthető szellőztetőrendszerét, a ComfoAir Flex-et, amely ideális választás a kompakt életterekben élők számára.

Optimális teljesítmény kompakt kivitelben

Ha otthonunk mérete megköveteli az okos helykihasználást, a falfelületeket vagy akár a mennyezetet is érdemes tároló funkcióval ellátni. A Zehnder ComfoAir Flex 350 szellőztetőegység minimális méretekkel rendelkezik (1068 x 868 x 299 mm, azaz hossz x szélesség x magasság), így gyakorlatilag bármilyen kis lakás álmennyezetébe beépíthető. A tervezésnél és a telepítésnél nagyfokú rugalmasságot nyújt a tetszőlegesen választható bal- és jobb oldali kivitel is, amelyet a Zehnder ComfoControl alkalmazáson keresztül könnyedén módosíthatunk. A mennyezetbe való felszerelés egyszerűen kivitelezhető; a szellőztető rendszer négy, könnyedén és tetszés szerint körbeforgatható, 45°-os EPP csatlakozócsonkjával pedig a légcsatorna rendszer kiépítése is flexibilissé válik. A készülék kompakt mérete ellenére lenyűgöző teljesítményt nyújt: 350 m3/h légmennyiséget garantál 200 Pa rendelkezésre álló légnyomással.

Zehnder ComfoAir Flex mennyezetre szerelt szelloztetoegyeg

Továbbfejlesztett szűrő a tiszta levegőért

Kutatások bizonyítják, hogy otthonunk tiszta és jó minőségű levegője évekkel is meghosszabbíthatja életünket. Ki ne kívánna hasonlót a szerettei számára? A Zehnder ComfoAir Flex 350 továbbfejlesztett szűrőinek köszönhetően friss, pollen- és pormentes levegőt biztosít, valamint csökkenti a szennyező anyagok bejutását a lakásba. A készülék ún. Climate Switch technológiával rendelkezik, amely egész évben automatikusan garantálja a legjobb otthoni klímát. A forró nyári hónapokban a bypass aktiválásával a hűvös kültéri levegőt közvetlenül a házba juttatja, míg a hővisszanyerő használatával télen és nyáron is a ház belső hőmérsékletéhez közeli hőmérsékletű levegőt fúj be. Télen a hővisszanyerő hőt ad át a hideg külső levegőnek, nyáron pedig a forró külső levegőt „hűti le”, így temperálja közel szobahőmérsékletűre a frissen befújt levegőt.

Az újonnan kifejlesztett szűrőknek köszönhetően a gép minden alkatrésze portól védett lesz, ami a gép élettartamát jelentősen megnöveli. A ComfoAir Flex 350 használatával a túlzottan száraz- és párás levegőtől sem kell tartanunk, hiszen az entalpia hőcserélős változat (amely 2023 év végétől elérhető) télen megőrzi a kellemes meleget és a páratartalmat is, a nyári időszakban pedig hő és nedvesség nélkül engedi be otthonunkba a friss levegőt.

Zehnder ComfoAir Flex mennyezetre szerelt szelloztetoegyeg

Csendes, okos és alacsony energiafogyasztású

A minimális méretein túl a csendes ventilátorai is ideális választássá teszik a ComfoAir Flexet, hiszen amellett, hogy helytakarékos, gyakorlatilag otthonunk bármelyik helyiségébe felszerelhetjük anélkül, hogy aggódnunk kellene a kiszűrődő háttérzajok miatt, még maximális teljesítmény mellett is. Kezelése egyszerű, a beépített WiFi-kapcsolat lehetővé teszi a közvetlen vezérlést a Zehnder ComfoControl alkalmazáson keresztül, amely az üzembe helyezést is lépésről lépésre bemutatja. A készülék személyre szabott, innovatív hőcserélő- és ventilátortechnológiája magas szintű hővisszanyerést eredményez, amelyet rendkívül alacsony energiafogyasztással kombinál.

ÉRDEKLŐDÖM A ZEHNDER COMFOAIR FLEX IRÁNT

SZELLŐZTETŐ RENDSZER ÁRKALKULÁTOR

A Zehnder teljes szellőztető rendszereket kínál. Használja kalkulátorunkat, hogy a teljes szellőztető rendszer árra egy előzetes kalkulációt kaphasson!

KALKULÁTOR MEGNYITÁSA

Népszerűek a témában

A fafűtéses rendszerek előnyei – Kandalló, faelgázosítós kandalló, vízteres és légfűtéses lehetőségek

Megnyílt a Zehnder új bemutató- és oktatóterme

Otthonos energiahatékonyság: a biomasszával működő fűtési rendszerhez nélkülözhetetlen a jó kémény

Ez is érdekelhet

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Kandalló Inspirátor

Élhetőbb otthon további Panasonic nyereményekkel

Hatékony, megtérülő és környezettudatos – fűtés hőszivattyúval

Dulux EasyCare - Foltok a falon? Ugyan már!

Így csaljunk a csempével: hidegburkolattal is formálhatjuk a teret

Minden olasz burkolatra 10% kedvezmény

A legtöbb energia a falakon távozik, ne hagyjuk! Felújítás Austrotherm szigeteléssel

Hörmann garázskapu és bejárati ajtó konfigurátor

Miért fontos a tetőcserepek felületkezelése?

A Terrán TetőKalkulátorával egyedi, gyors, díjmentes, nagyságrendi számítást készíthet!

Leier Típusházak méretpontos, előregyártott betonelemekből, gyors kivitelezéssel!

Leier Durisol magaságyás: Kertészkedés egyenes derékkal, környezetbarát módon!

A Paradox érintőképernyős kezelői – TM50 és TM70

Ahogyan még soha nem gondolt a zuhanyajtókra

Erre figyelj oda, ha pliszé szúnyoghálót veszel! – válaszol a szakértő

Napsütötte terasz, erkély? Nem hiányozhat a napellenző!

RAVAK Espirit csaptelepek - Természetes és időtálló szépség a haszonelvű formatervezés jegyében.

A hőszivattyú lehet a megoldás?

Mivel fűtsünk, hogy ne szálljanak el az energiaköltségeink? Gáz, áram, fa?

Amikor a hagyomány egyesül a korszerűséggel: dizájn radiátorok a Zehndertől

Javuló életminőség, mérséklődő költségek – hőcserélős szellőztetők a Zehndertől

Új hővisszanyerős szellőztetők a Zehndertől: friss levegő, egészséges otthon

Optimális páratartalom otthon – egy lépés az egészségért