Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Pergola tapasztalatok, pergola vélemények, pergola ötletek, pergola cégek, pergola képek, pergola tippek

pergola cikkek

Gyors és hatékony felújítás a kertben és a teraszon: fa- és fémfelületek festése, megóvása. Milyen festéket válasszunk?

Az otthoni, de akár tágabb környezetünk gyors megújításának, felfrissítésének egyik legegyszerűbb módja, ha festéket, ecsetet ragadunk és akár saját kezűleg, akár szakemberre bízva nekilátunk megkopott tárgyaink szépítésének.

Pergola vásárlási tanácsok a specialistától – Mire érdemes odafigyelni?

A pergolák napjainkban egyre nagyobb szerepet játszanak az árnyékolástechnika világában. Sokoldalúságuknak és a változatos telepítési lehetőségeknek köszönhetően, a megfelelő modellek alkalmazásával akár egész évben élvezhetjük a friss levegőn töltött minőségi pihenőidőt. Hogy megértsük, mire kell figyelni pergolavásárlás során egy valódi specialistával, az Archishade Kft. kereskedelmi vezetőjével, Bódis Lászlóval jártuk körbe a témát. Az interjú során feltárjuk a minőségi pergolák fontos jellemzőit, bemutatjuk a választás szempontjait, és megvizsgáljuk, miért érdemes személyesen felkeresni a cég Dunakeszi telephelyét. Pergola vásárlás előtt olvassa el tanácsainkat!

Pergola: tervezd magadnak!

Ha vizuális típus vagy, ezt szeretni fogod! A Pergola AR (Augmented Reality) applikációval megtervezheted, sőt a házhoz illesztve meg is nézheted, hogy mutat. Próbáld ki: otthoni teraszozáshoz trendi megoldás a pergola!

A bioklimatikus komfort új dimenziója: PRATIC CONNECT

A Connect az első bioklimatikus pergola, mely a teljes magánéletet és az otthoni kényelmet egyesíti a szabadtéri élet örömével.

Outdoor életterek modern árnyékolókkal és pergolákkal – Az Archishade szakértői segítenek tervezni

Ahogy belső élettereink egyre inkább a szabadba érnek, fontos, hogy igényeinknek megfelelő árnyékoló megoldásokat találjunk. Az Archishade szakértőivel folytatott beszélgetés során betekintést nyerünk a modern kültéri életterek tervezésébe. Ezek az életterek lehetővé teszik, hogy időjárástól függetlenül, egész évben minőségi időt töltsünk családunkkal és barátainkkal odakint is. Fedezze fel a legújabb árnyékoló és pergola megoldásokat, és élvezze az outdoor otthonok nyújtotta életérzést!

Tó2 – A kerti élet örömei

Izgalmas bemutatótérrel bővült a hazai kertberendezési piac. A Törökbálinton található Tó2 – Your Outdoor Living kert központ szinte minden témát lefed, ami egy kert esetén szóba kerülhet.

Árnyékolás pergolával – 8 kérdés és válaszok a szakértőtől

Miért hasznos pergolával árnyékolni? Mi a különbség a pergola és télikert között? Számos, gyakran felmerülő kérdésre kapunk választ Pónya Pétertől, a Sunwood ügyvezetőjétől.

Akinek kertje van, pergolája is lesz - napfény és árnyék harmóniája a Sunwoodtól

Kint, és mégis bent. Vagy bent, és mégis kint? Nézőpont kérdése, de a lényeg, hogy nyári- és télikertjeihez hasonlóan a Sunwood Kft. pergolái is tökéletes kapcsolatot biztosítanak a lakótér és a kert között, komplex megoldásaival jelentősen emelve otthoni komfortérzetünket, életminőségünket.

Minőségi időtöltés a kertben egész évben – avagy kültéri szoba kerti- és teraszárnyékoló rendszerek, pergolák segítségével!

A kerti- és teraszárnyékoló rendszerek, valamint a pergolák tökéletes lehetőséget kínálnak arra, hogy otthonunk belső terei a falakon kívülre terjeszkedjenek. Plusz helyiséget nyerhetünk ezzel, amelyet a megfelelő kiegészítők és oldalzárások segítségével egész évben élvezhetünk.

További cikkek pergola témában

pergola képek

Fonyódi nyaraló

Ajtó-ablak Gil-Trade Kft.

Családi ház homlokzata - Nyeregtető pergolával, garázskapuval

ERTI plusz Energiatudatos Építésziroda Kft.

Modern tetőtéri terasz tervei

Agnesidesign
További képek pergola témában

pergola cégek

Archishade Kft.

„A PROFESSZIONÁLIS ÁRNYÉKOLÁS ÉS SZELLŐZÉS ALAPVETŐEN TERVEZÉSI KÉRDÉS” Az Archishade, az árnyékolás, a természetes szellőzés és e területe…

További cégek pergola témában

pergola vásárlási listák

Atenád redőnyök és pergolák
Atenád redőnyök és pergolák
0 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák pergola témában