Hirdetés

Karácsonyi dekoráció kül- és beltérre

Koszorúk, csillámló díszek, fényfüzérek és girlandok, no meg az elmaradhatatlan fenyőfa. Ezek nélkül elképzelni sem tudjuk a karácsonyt.

A műfenyő, az igazi örökzöld

Hacsak nem ragaszkodunk tűzön-vízen a fenyőillathoz – ami egyébként nem is mindegyik fafajtára jellemző –, akkor érdemes elgondolkodnunk egy műfenyő beszerzésén. Egy sor bosszúságtól megkímélhetjük magunkat, mint például a potyogó és még húsvétkor is fel-felbukkanó tűlevelektől, a tűzveszélytől, amit egy rosszul égő csillagszóró okozhat, a fa törzsének befaragásától, hogy a talpba megfelelően illeszkedjen és még sorolhatnánk.

A Poolking kínálatában 40 féle műfenyőt találunk, lehetetlen, hogy ne leljünk rá arra, ami számunkra éppen megfelelő. Többféle szín és méret közül választhatunk, így aztán több száz termék kínálja magát az ünnepekre. Hatféle alapszín között a hagyományos zöldön és az egyre inkább megszokottá váló fehéren és aranyon kívül, olyan újdonságok is fellelhetők, mint a rózsaszín, a lila és a fekete. Merjünk újítók lenni és próbálkozzunk egy szokatlan színű fenyővel, amit aztán egyedi módon díszíthetünk fel! Nem lesz nehéz dolgunk, hiszen ugyanitt csodás gömbdíszeket találunk, csak győzzük végigböngészni a kínálatot.

Poolking műfenyő

Karácsonyi dekoráció kül- és beltérre

A legkisebb fa 45 cm-es, a legnagyobb 12 méter. Ezek az óriás műfenyők természetesen kültéri használatra ajánlottak, ha esetleg a kertben nem lenne egy igazi, akkor pótolhatjuk. Az ágak kétféleképpen, pántosan és beakasztósan rögzíthetők a törzshöz.

Poolking műfenyő

Miután hazavittük és felállítottuk, összeszereltük a kiszemelt példányt, a hozzáillő díszekkel dekoráljuk. Meg fogunk lepődni az élethű megjelenésen, akár beltérre, akár kültérre vásároltuk a műfenyőt. Szinte lehetetlen megkülönböztetni a kettőt egymástól!

Ne feledkezzünk meg az illatokról sem! Négyféle karácsonyi illatkompozícóval találkozunk a kínálatban.

Poolking műfenyő
Poolking műfenyő

Sokak fejében felvetődik a kérdés, hogy az ünnepek befejeztével mi lesz a műfenyővel? Szemben élő társával, ez nem kerül a járda szélére, egyszerűen csak szétszereljük és elcsomagoljuk. Száraz, pormentes helyen, lehetőleg az eredeti dobozában szépen megvárja a következő karácsonyt, és ha vigyázunk rá, ez így lesz még legalább 10 évig. Addig ugyanis biztosan kitart a műfenyőnk.

A karácsony fényei

A fényfüzér nélkül már nem is igazi az ünnep, mindenesetre szürkébb és kevésbé hangulatos. És ha már van egy gyönyörű fenyőnk – akár mű, akár valódi –, feltétlenül borítsuk fénybe az ágakat. Bármilyet is választunk, arra ügyeljünk, hogy a LED izzókat ne érje ütés, ne essenek le, így hosszú évekig élvezhetjük a hangulatot.

Poolking műfenyő
Poolking műfenyő

A beltéri fényfüzéreket soha ne használjuk kültéren! Ha a kertben, teraszon is dekorálnánk, kizárólag kültérre ajánlott típust válasszunk.

Poolking műfenyő

www.mufenyovasar.hu

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Jakuzzi vásárlás? Előtte kérdezzük meg a szakértőt!

Egy jakuzzi megvásárlásába nem érdemes könnyelműen fejest ugrani. Mindenképpen ajánlott a megfelelő típus kiválasztása előtt alaposan tájékozódjunk, sőt, legjobb, ha ehhez szakember segítségét kérjük.

Elegáns és vagány beton tárgyak

A beton töretlen népszerűségét mi sem mutatja jobban, minthogy egyre nő a magyar alkotók száma ezen a piacon. Egy tehetséges hölgy kreativitásának köszönhetően ismét gazdagodott a beton kiegészítők tárháza.

Különleges beton használati tárgyak

A beton használata már régen túlnőtt az építőiparban ismert módokon. Ma már ez az erőteljes, masszív anyag nem csupán az alap. Egyéni lakberendezési tárgyak köntösében kelt új életre.

Fából, szeretettel

Különleges, száz százalékban kézi munkával készülő lakberendezési tárgyak és kedves kiegészítők. Ezekkel büszkélkedhet egy tehetséges és elkötelezett magyar pár, aki azért hívta létre vállalkozását, hogy jó minőségű alapanyagokból készítsen egyedi, modern használati tárgyakat, fából.

Édes kis ölelke-párnák

A cukiság fogalma új szintre emelkedett az ölelke-párnák alkotójának köszönhetően. A rendkívül sokféle típusban létező párnák, aranyos figuráikkal, igazán babáknak és kisgyermekeknek való termékek.

Festett párna, egyszeri és megismételhetetlen

Ki ne szeretne olyan díszpárnát otthonra, amely egyedi, akár személyre szabott? Olyat, ami tökéletesen illeszkedik a berendezési tárgyaihoz és a lakás hangulatához, stílusához.

Otthon őszi hangulatban

Évszak váltáskor érdemes újrahangolni otthonunkat az adott évszak színei, jellemző formái segítségével. Íme, néhány tipp a hangulat teremtéshez.

7 ötletes faldekoráció

Egy látványos lakásdekoráció nem csak a szemnek, a léleknek is jól esik. Hiszen ki ne szeretne egy fárasztó nap után kellemes környezetbe hazatérni. Tévedés, hogy ezt csak drága bútorok és kiegészítők vásárlásával teremthetjük meg.