Hirdetés

Hírlevél feliratkozóknak

1000 Ft kedvezmény

jegyvásárlásra a februárban megrendezésre kerülő Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállításra.

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed, és küldjük a kupont!

A kuponkódod:

hi24kiállítás

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Karácsonyi dekoráció kül- és beltérre

Koszorúk, csillámló díszek, fényfüzérek és girlandok, no meg az elmaradhatatlan fenyőfa. Ezek nélkül elképzelni sem tudjuk a karácsonyt.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

A műfenyő, az igazi örökzöld

Hacsak nem ragaszkodunk tűzön-vízen a fenyőillathoz – ami egyébként nem is mindegyik fafajtára jellemző –, akkor érdemes elgondolkodnunk egy műfenyő beszerzésén. Egy sor bosszúságtól megkímélhetjük magunkat, mint például a potyogó és még húsvétkor is fel-felbukkanó tűlevelektől, a tűzveszélytől, amit egy rosszul égő csillagszóró okozhat, a fa törzsének befaragásától, hogy a talpba megfelelően illeszkedjen és még sorolhatnánk.

A Poolking kínálatában 40 féle műfenyőt találunk, lehetetlen, hogy ne leljünk rá arra, ami számunkra éppen megfelelő. Többféle szín és méret közül választhatunk, így aztán több száz termék kínálja magát az ünnepekre. Hatféle alapszín között a hagyományos zöldön és az egyre inkább megszokottá váló fehéren és aranyon kívül, olyan újdonságok is fellelhetők, mint a rózsaszín, a lila és a fekete. Merjünk újítók lenni és próbálkozzunk egy szokatlan színű fenyővel, amit aztán egyedi módon díszíthetünk fel! Nem lesz nehéz dolgunk, hiszen ugyanitt csodás gömbdíszeket találunk, csak győzzük végigböngészni a kínálatot.

Poolking műfenyő

Karácsonyi dekoráció kül- és beltérre

A legkisebb fa 45 cm-es, a legnagyobb 12 méter. Ezek az óriás műfenyők természetesen kültéri használatra ajánlottak, ha esetleg a kertben nem lenne egy igazi, akkor pótolhatjuk. Az ágak kétféleképpen, pántosan és beakasztósan rögzíthetők a törzshöz.

Poolking műfenyő

Miután hazavittük és felállítottuk, összeszereltük a kiszemelt példányt, a hozzáillő díszekkel dekoráljuk. Meg fogunk lepődni az élethű megjelenésen, akár beltérre, akár kültérre vásároltuk a műfenyőt. Szinte lehetetlen megkülönböztetni a kettőt egymástól!

Ne feledkezzünk meg az illatokról sem! Négyféle karácsonyi illatkompozícóval találkozunk a kínálatban.

Poolking műfenyő
Poolking műfenyő

Sokak fejében felvetődik a kérdés, hogy az ünnepek befejeztével mi lesz a műfenyővel? Szemben élő társával, ez nem kerül a járda szélére, egyszerűen csak szétszereljük és elcsomagoljuk. Száraz, pormentes helyen, lehetőleg az eredeti dobozában szépen megvárja a következő karácsonyt, és ha vigyázunk rá, ez így lesz még legalább 10 évig. Addig ugyanis biztosan kitart a műfenyőnk.

A karácsony fényei

A fényfüzér nélkül már nem is igazi az ünnep, mindenesetre szürkébb és kevésbé hangulatos. És ha már van egy gyönyörű fenyőnk – akár mű, akár valódi –, feltétlenül borítsuk fénybe az ágakat. Bármilyet is választunk, arra ügyeljünk, hogy a LED izzókat ne érje ütés, ne essenek le, így hosszú évekig élvezhetjük a hangulatot.

Poolking műfenyő
Poolking műfenyő

A beltéri fényfüzéreket soha ne használjuk kültéren! Ha a kertben, teraszon is dekorálnánk, kizárólag kültérre ajánlott típust válasszunk.

Poolking műfenyő

www.mufenyovasar.hu

Népszerűek a témában

Minden, amit tudni akarsz a gipszkartonról

Luxus-e a lakberendezés?

Így lesz modern stílusú az otthonod – Trükkök a berendezéshez