Hirdetés

Lamborghini láncfűrész – a nélkülözhetetlen kerti szerszám

Ha egy zsebkendőnyi felületnél nagyobb kert birtokosai vagyunk, előbb vagy utóbb egy jó minőségű láncfűrész az egyik leghűségesebb segítőtársunkká válik. A láncfűrészek egyik kiváló példánya, a Tonino Lamborghini szinte mindent tud, amire szükségünk lehet.

Bármennyire is szeretjük és óvjuk kertünk fáit, sajnos nem úszhatjuk meg, hogy az elöregedett, beteg, egymásra nőtt növényeket időnként megritkítsuk, kivágjuk. Ez a művelet pedig egy hatékonyan működő láncfűrész nélkül bizony elképzelhetetlen. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy aki szert tesz egy Tonino Lamborghini láncfűrészre, annak rövidesen egy kályhára és némi erdőre is szüksége lehet, hogy végre kedvére fűrészelhessen. Ez a prémium minőséget képviselő kerti szerszám évtizedekig hű társunk lehet a ház körüli teendőkben.

Tonino Lamborghini láncfűrész

Az új széria két láncfűrész-típusa a dizájnerek és a mérnökök összehangolt munkájának az eredménye, és talán máig vitatkoznak azon, hogy az eredmény végül szebb vagy jobb lett. Nehéz eldönteni. A tervezésekor mindenesetre a termékekkel szembeni minden korszerű elvárásra választ adtak a fejlesztők. A PC 41 TL benzines és a KS 6024 TL elektromos láncfűrész érdemeit impozáns erőforrás alapozza meg, melyet számos kényelmi funkció tesz kezes báránnyá.

Tonino Lamborghini láncfűrész

Röviden a Lamborghini kiváló tulajdonságairól

A PC 41 TL láncfűrészt 1,5 kW-os léghűtéses, kétütemű motor hajtja, ami kisebb üzemanyag-fogyasztás mellett hosszú élettartamot garantál. A minden fordulatszám-tartományban kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó erőforrást Walbro karburátorral szerelték. A könnyű indítást a prémiumgyújtó- és autofojtó technológia, valamint a magasabb fordulatszámon is energikus motorjárást produkáló Champion szikrázó gyertyagyújtó biztosítja.

A fűrész vágáshossza 400 mm, ami OREGON vezető lemez lánckerékkel és rezgéscsillapítóval biztonságos láncvezetést és megbízható vágóképességet eredményez. Az állítható olajszivattyú az optimális kenést, az automatikus lánckenés a felhasználó kényelmét, míg az inerciális láncfék-rendszer és a szilárd fogást nyújtó fémlökhárító a biztonságot szavatolja. A fűrész súlya 4,6 kg.

Tonino Lamborghini láncfűrész

A német gyártmányú KS 6024 TL elektromos láncfűrész 2400 W-tal dolgozik. Ezt a lehengerlő teljesítményt a hasonló paraméterekkel rendelkező termékek közül az egyik legkedvezőbb ár-értékarányban tudja. Az áruházakba készre szerelve érkező berendezéseket szerszám nélküli láncfeszítéssel tervezték. A láncfűrész teljesítménye a könnyű kezelhetőséget garantáló fejlesztéseket kívánt. Az ergonomikusan elhelyezett kezelőszerveket kiegyensúlyozott felépítésű berendezésen találjuk, melyet kényelmes, puha, csúszásmentes markolattal foghatunk meg. A 4,86 kg-os géppel a fejlett rezgéscsillapító rendszernek köszönhetően könnyed a munkavégzés.

 Tonino Lamborghini láncfűrész

A termékek magas minőségét mi sem támasztja jobban alá, minthogy három év önkéntes gyártói garancia társul a vásárláshoz.

A Tonino Lamborghini kisgépeket a Praktiker áruházaiban vagy a www. praktikerwebshop.hu oldalon.

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák