10 kerti pihenő, pergolák és napellenzők, - a legszebb képekkel

Már nem elég a kert, a tökéletes élvezethez szükség van kiegészítőkre is.
Egy kerti pihenő lehet gyönyörűszép, de lehet még jobb, ha reggeltől estig, mindenféle időjárási körülmények között hosszabb ideig és gyakrabban élvezheti. A fedett terasz létrehozásával nem csak hosszabb ideig és gyakrabban ülhet a kertben - ez egyben a lakótér kiterjesztése is. Ezenkívül a védett kerti pihenőknek még több előnye van: például a szél, eső, nap és UV sugárzás elleni védelem, de ez lehetőséget ad például a kerti bútorok kertben történő tárolására is. Hogy képet kapjunk a lehetséges lehetőségekről, megtaláltuk a legszebb kerti pihenők példáit. Melyiket szeretné leginkább?

A teherhordó szerkezet, amely teljes egészében 120 x 120 mm átmérőjű alumíniumprofilokból készül, nagyobb stabilitással és szilárdsággal rendelkezik, míg a kézzel visszahúzható fedőlap maximális felület elérheti 5 × 5 métert.
NapVitorla
A Carloforte vitorla szövetet négy vastag rozsdamentes acél oszlop segítségével nyújtják. Az anyag csúcstechnológiás, amely blokkolja az emberre ártalmas UV-sugarak 91–98% -át (színétől függően). A speciális felépítési módszer garantálja a nagy méretű stabilitást és rugalmasságot
Lumi : egy nagyon modern kerti ház. A keret alumínium és poliészter bevonattal készül, a tető vízálló PVC-vel. Teljesen nyitva hagyhatja, de függönyök vagy redőnyök segítségével megóvhatja az oldalakat a széltől és a naptól. Még teljesen bezárhatja a kerti házat üveglapokkal. A képen látható fekete változat mellett más gyönyörű színekben is kapható.
Házhoz rögzitve
Tökéletes egy gyönyörű, rusztikus vidéki kerthez, a formatervezés a stílus, az elegancia és a fenség gyönyörű kombinációját alkotja, kovácsoltvas formájában. Ez a modell oldalakon is különféle módon készíthető el, hogy megvédje a különböző időjárási viszonyokat.
Tetszik a klasszikus vidéki modell, de inkább különálló kertkertet hoz létre a kert hátulján vagy a medence mellett? Valójában a modern Mood Gazebo klasszikus megfelelője. Az anyagok különböznek - alumínium helyett vas -, de hasonló kézi fedélnyitó rendszerrel. A szerkezet klasszikus stílusban, finomított geometria. A kiegészítő függönyök, amelyek tartozékként kaphatók, javítják a megjelenést és védik a nap és a mérsékelt szél ellen.
Ez a Pergola napellenző a német WAREMA márkan. Ez egy fényűző kerti napellenző, amely különféle színben és méretben készíthető. A Secudrive® - az innovatív rugóacél szalagvezető - lehetővé teszi mind az egyenes, mind az íves vezetősínek egyaránt. Az exkluzív megjelenés és a gyönyörű extrák teszik ezt a napellenzőt vonzó opcióvá bármilyen teraszon.
Szilárd deszkás tető, állítható lécekkel, mérésre készült, extrudált alumíniumból. Csökkenti a fény intenzitását, és védi a nap és az eső ellen. A kivitel biztosítja a tökéletes integrációt bármilyen építészeti környezetben. Átlósan elhelyezhető egy meglévő télikertben, pergolában vagy tartószerkezetekben
A lapos, önhordó tetőszerkezet koncepciója verseny nélküli megoldás. A modern és nélkülözhetetlen vonallal.
Egy szabadon álló kerti takaró, amelyet különféle módon lehet felhasználni. Használhatja az előkertben ülőhelyként, de teljes értékű teraszfedélként a kertben. A rögzített tető két rétegből áll, és cipzárral ellátott vászonnal védi a különböző időjárási körülményektől.
Vízálló kerti takaró, egyszerű, kifinomult és minimális megjelenéssel. Bármely otthoni stílushoz alkalmas, függetlenül attól, hogy van-e modern villa vagy vidéki otthona. Az Oskura garantálja a szilárdságot és a biztonságot, a környezet tiszteletben tartása mellett. Az Oskura Waterproof az egyetlen olyan napellenző rendszer, amely forgó pengékkel van felszerelve, amelyek teljesen elektromosan összeomlhatók, lehetővé téve a napfény és a szellőzés intenzitásának szabályozását. Ha a léc teljesen le van zárva, az Oskura vízálló rendszer kiváló védelmet garantál a rossz időjárás és az eső ellen, de teljesen kinyitható is, az egyetlen termék a piacon, amely ezt a hármas funkciót kínálja. Lehetősége van arra, hogy személyre szabja azt. Például választhat üvegrendszereket (tolóajtókkal vagy tolható ajtókkal), valamint integrációt LED-es világítással vagy klímaérzékelőkkel. kettyenésitt további információkért.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.