Hirdetés

Superbrands hetedszerre

A Wienerberger Téglaipari Zrt. 2013-ban immáron sorozatban hetedszerre nyerte el a legjobb márkáknak járó Superbrands/Business Superbrands-díjat.

A Superbrands a világ legjelentősebb piaci márkaértékelési rendszere, amely 88 országában díjazza a márkákat, cégeket. Idén nem csak a híres és elismert szakemberek alkotta szakmai bizottság döntött a márkák értékeléséről, hanem a GfK Hungária Piackutató Intézet kutatásai alapján a fogyasztók véleménye is befolyásolta a végeredményt. A szervezők így kívántak átfogó képet nyújtva a résztvevő cégek piaci eredményeiről. A két területet különálló bizottság bírálta, a Superbrands esetében 20 fős, a Business Superbrands esetében 16 fős önkéntes szakmai zsűri vitatta meg, mely cégek etikai szereplése, márkastratégiája, és közismertsége volt a legmeghatározóbb hazánkban az elmúlt évben. 2130-ban tizedik alkalommal értékelték a márkákat és a cégeket a Superbrands szakértői.

 Superbrands hetedszerre a Wienerbergernek

A Wienerberger, Magyarország vezető téglaipari vállalata sorozatban hetedik alkalommal nyerte el a kitüntető Superbrands és Business Superbrands tanúsítványt, ezzel is bizonyítva: az építőipari válság ellenére is az egyik legmegbízhatóbb és legkedveltebb márka a hazai és nemzetközi építőipari piacon.

Az utóbbi évek töretlen sikere, a fogyasztók hűsége, elégedettsége és pozitív visszajelzései arra ösztönzik az energiahatékony építőanyag-ipari vállalatot, hogy további fejlesztésekbe kezdjenek a fogyasztók megelégedésére.

Tizenöt éves, építőipari (Bautrend, Magyar Építéstechnika), biztonságtechnikai (Árgus) nyomtatott szaklapoknál eltöltött főszerkesztői, lapigazgatói gyakorlat után 2011 és 2014 között a homeinfo.hu főszerkesztője volt és a securinfo.hu alapító főszerkesztője. Hisz abban, hogy fejlődő világunkban az on-line sajtó az információ fő forrása.
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Mire jó a régi tégla?

A régi, címeres vagy bontott téglák újrahasznosítása úgy tűnik, hogy több múló divatnál. Sokan rajongással tekintenek a patinás építőanyagra és számtalan ötlet adódik a látványos újrafelhasználásra. Csupán azt kell tudnunk, hova és hogyan lehet ezeket alkalmazni.

Üvegbeton, a 21. század innovatív építőeleme

Az elmúlt századokban a beton felhasználása, alkalmazása forradalmi fejlődésen ment keresztül. Az egyre magasabb házaknak, az egyre hosszabbra tervezett hidaknak köszönhetően a szilárd, ám törékeny beton önmagában nem bizonyult elegendőnek.

Indulásként több figyelem és egy kevés invesztíció!

Barátom történetével kezdem, aki egy lakóparkos építkezésbe vágott bele. Az építési területen 8-10 épületet húznak fel Budapest egyik népszerű agglomerációs településén. Az ő lakása csak decemberben készül el, azonban az eddigi lakásából már ki kellett költözzön…

Csapda, csapda hátán

Azt hiszem, az építkezés valamennyi fázisának megvannak a maga csapdái. És talán éppen ezek miatt az alattomos csapdák miatt tartja azt a közvélekedés, hogy „az első házat az ellenségünknek építjük, a másodikat a barátunknak, a harmadikat magunknak.”

Ismét épül a NagyCsaládiHáz

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete és a Wienerberger Téglaipari Zrt, valamint a Tondach Magyarország Zrt. által útjára indított NagyCsaládiHáz pályázat 2014-es nyertesei az építkezés első fázisainál járnak. A fonyódi Kovács család igazán szerencsés helyzetben van…

MÉASZ-konferencia a tervezett épületenergetikai EU forrásokról és az elérhető megtakarításokról a Construmán

A Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség 2014. április 2-án "Tartós rezsicsökkentés: fókuszban az épületenergetika" címmel tart konferenciát a Construma nemzetközi építőipari szakkiállításon.

Vigyázat, szemfényvesztés!

Építőanyagot szeretnénk venni, de vajon miként tudjuk eldönteni, hogy melyik a jó minőségű, melyik nem az?

Tégla újrahasznosított műanyagból

Az új-zélandi Peter Lewis nevét talán még nem ismerjük, de környezetvédők körében bizonyára hamar népszerűvé fog válni, ugyanis remek megoldást talált az egyre növekvő mennyiségű műanyag palackok felhasználására.

Üvegtégla, ahogy eddig nem ismertük

Elegáns és egyedi az olasz Poesia tömörüveg építőelem, ami teljesen újraértelmezi az üvegtégla fogalmát. A téglát kézi munkával formázzák tökéletesen egyedire, miután különlegesen fénylő színekkel ötvözik.