Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Bútorok a jövőből

Az okostelefonok korában nem kell csodálkozni a „hi-tech” bútorokon sem. Íme két igazán „okos” darab. A ledes fotel és a multifunkciós hullám kanapé sok kamasz álmát testesíti meg.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

A modern kanapé magába foglalja a három legfontosabb elemet: a szépséget, a kényelmet és a szórakozást. A több színben kapható, hullám ívű heverő tv, dvd és zenei rendszerrel, valamint számítógépasztallal és beépített könyvespolccal van ellátva. Ebben bizony nem könnyű a tanulásra koncentrálni.

Hi-tech heverő

Hi-tech heverő

A hasonló típusú egyedi fotelt is igen modern formát képvisel. Nem igényel nagy helyet, összezárva a lakás bármely pontjába praktikusan elhelyezhető. A fotelbe építettek egy LED lámpát, amely nem csak az esti olvasáshoz ideális, de éjszakai világításként is megállja a helyét.

Könyvespolcként is szuperál, így kényelmesen lehet lapozgatni benne kedvenc (tan)könyveinket, anélkül hogy egy lépést is tennénk a könyvespolcig.

Hi-tech fotel

Hi-tech fotel

Ezek a forradalmian új berendezések, luxust, kényelmet és izgalmas jövőt sugároznak, olyan otthont teremtenek, amely azt tökrözi, tulajdonosa él a korunk adta technológiák lehetőségeivel. (Forrás: Designboom.com és Beautifullife.info)