Hirdetés

Gömblámpa, a hangulatfelelős

Az egyik legjobb alkalom otthonunk felfrissítéséhez az évszakváltás. A tavasz pedig különösen csábító lehetőség erre, hiszen színvilágából érdemes ihletet merítenünk. Egy színes gömblámpa füzérrel rögtön két legyet üthetünk egy csapásra.

A fények, a rafináltan elhelyezett világítótestek semmivel sem pótolható hangulatforrásai minden otthonnak. Ha olyan fényforrást szerzünk be, melynek helyét viszonylag könnyen változtathatjuk és szinte bármelyik helyiségben használhatjuk, akkor később különösen hálásak leszünk magunknak a remek ötletért.

A ClassHome gömblámpáinál keresve sem találhatunk jobb hangulatvarázslót – különféle színek közül választhatunk, sőt, akár magunk is megtervezhetjük színeit, így könnyedén illeszthetjük lakásunk színvilágához. Ami pedig a legjobb, hogy ezerféleképpen variálhatjuk: fellógatva, kifeszítve, ajtó, vagy ablak köré helyezve, egyszerűen fektetve, vagy egy méretes üvegvázába gyömöszölve.

Látványosság a kertben

Gömblámpa a kertben

Színes fényfüzér a lakásban, bárhol

Gömblámpa a nappaliban

Egy tálcára helyezve is üde színfoltja a helyiségnek

Gömblámpa fényfüzér

Felfűzve is látványos

Fényfüzér gömblámpából

Jól mutat a nappaliban vagy a hálószobában, de a fürdőszobát is feldobhatjuk a gömblámpa füzérrel, sőt, a konyhát vagy az étkezőt is látványossá tehetjük. A gyerekszoba kimondottan alkalmas helye lehet a gömblámpának, de a terasz vagy az erkély is különlegessé válik tőle.

  

Figyelem! Játék!

Kövesse facebook oldalunkat, ahol most 3 db gömblámpáért lehet játszani!
Ha még nem regisztrált a https://www.homeinfo.hu/inspiraciotar/ oldalunkon, most tegye meg, majd állítsa össze saját ötlettárát, amit megoszt ismerőseivel a facebook-on. A három legtöbb ötlettárat készítő és megosztó játékos között a ClassHome 1-1 gömblámpáját sorsoljuk ki.
A játék március 9-től 16-ig tart. Sorsolás március 17-én. A nyerteseket a facebook-on értesítjük.

A tükör megsokszorozza a gömblámpa füzér fényeit

Gömblámpa a tükör körül

Húsvéti asztaldísz

Húsvéti dekoráció gömblámpából

Egyszerű és hangulatos dekoráció

Gömblámpa dekoráció

Kapcsolódó cikkek

Modern otthonok világítása – EGLO Frania lámpacsalád

Világítás tekintetében egy modern otthonnak számtalan kihívással kell szembenéznie: energiatakarékosság, hosszú élettartam, megfelelő hatékonyság, könnyű kezelhetőség és esztétikus megjelenés. Azonban ne gondoljuk, hogy ezeknek az elvárásoknak lehetetlen eleget tenni!

Lumenet: a világítás itt kezdődik

Amikor lámpát, fényforrást vásárolunk, bőven van mit mérlegelnünk, hiszen a technikai fejlődésnek köszönhetően a világítás az utóbbi időben olyan új funkciókat, szempontokat kapott, melyekkel tisztában kell lennünk ahhoz, hogy jó döntést hozzunk.

Stílushoz hangolt világítás – Inspirációk EGLO lámpa választáshoz

Megfelelő lámpát választani csupán látszólag tűnik egyszerű feladatnak. Már a világítás megtervezése is szakértelmet kíván, ám az út végén vár ránk a kérdés: milyen lámpák illenek az adott helyiségekbe? Hogyan tudjuk ezeket minden szempontnak megfelelően úgy összehangolni a bútorzattal, színekkel, anyagokkal és egymással, hogy a funkció mellett az esztétikum is tökéletesen érvényesüljön? Bemutatjuk, hogyan segít ebben a mára már világmárkát képviselő lámpagyártó és forgalmazó cég az EGLO.

Üzlettervezés mesterfokon: hangulatos és egyedi butik enteriőr

A belső tér praktikus kialakítása, a megfelelő hangulat megteremtése, mely számos egyéb szempont mellett a vásárlást is ösztönzi, az egyik legfontosabb momentuma egy új üzlet megnyitásának. A részletekbe avat be Vermes Dóri, tervező.

A világítás és a fényforrások jelentősége kül- és beltéren

A belső terek dekorálásához, a hangulatos látvány megteremtéséhez számos eszközt bevethetünk. A sok lehetőség közül az egyik – egyben a legfontosabb – a világítás, valamint a megfelelő világító testek, lámpák, izzók kiválasztása.

Újragondolt terek – Egy társasházi lakás újjászületése

Mintha új lakásba költöztünk volna – így érezhetik magukat, akik egy mindent felforgató, szakszerűen levezényelt, alapos felújítás mellett döntenek. Íme, egy látványos átalakítás, mely igazolja, hogy megéri a munkát profi lakberendezőre bízni.

A világítás, mint esztétikai élmény

Ha a lakás világítása, a lámpák kiválasztása kerül szóba, már korántsem érhetjük be azokkal a megoldásokkal, mint egy-két évtizeddel ezelőtt. Mind a lámpatestek, mind a műszaki részletek terén számtalan innovációval találkozunk.

Térformálás és világító dekoráció LED szalaggal

Az elmúlt években valóságos forradalmat generált a világítási piacon a LED szalag, mely nem csupán rendkívül energiatakarékosságának köszönheti hírnevét. Ha jól tervezünk, segítségével látványossá és egyedivé varázsolhatjuk belső tereinket.

Adj teret az élményeknek - Otthon, a kertben is!

Köztudott, hogy a fény hatással van hangulatunkra, közérzetünkre. Talán ez az egyik oka annak, hogy a napsütéses órák számának növekedésével párhuzamosan a szabadtéri programok iránti igényünk is növekszik.