Hirdetés

Gömblámpa, a hangulatfelelős

Az egyik legjobb alkalom otthonunk felfrissítéséhez az évszakváltás. A tavasz pedig különösen csábító lehetőség erre, hiszen színvilágából érdemes ihletet merítenünk. Egy színes gömblámpa füzérrel rögtön két legyet üthetünk egy csapásra.

A fények, a rafináltan elhelyezett világítótestek semmivel sem pótolható hangulatforrásai minden otthonnak. Ha olyan fényforrást szerzünk be, melynek helyét viszonylag könnyen változtathatjuk és szinte bármelyik helyiségben használhatjuk, akkor később különösen hálásak leszünk magunknak a remek ötletért.

A ClassHome gömblámpáinál keresve sem találhatunk jobb hangulatvarázslót – különféle színek közül választhatunk, sőt, akár magunk is megtervezhetjük színeit, így könnyedén illeszthetjük lakásunk színvilágához. Ami pedig a legjobb, hogy ezerféleképpen variálhatjuk: fellógatva, kifeszítve, ajtó, vagy ablak köré helyezve, egyszerűen fektetve, vagy egy méretes üvegvázába gyömöszölve.

Látványosság a kertben

Gömblámpa a kertben

Színes fényfüzér a lakásban, bárhol

Gömblámpa a nappaliban

Egy tálcára helyezve is üde színfoltja a helyiségnek

Gömblámpa fényfüzér

Felfűzve is látványos

Fényfüzér gömblámpából

Jól mutat a nappaliban vagy a hálószobában, de a fürdőszobát is feldobhatjuk a gömblámpa füzérrel, sőt, a konyhát vagy az étkezőt is látványossá tehetjük. A gyerekszoba kimondottan alkalmas helye lehet a gömblámpának, de a terasz vagy az erkély is különlegessé válik tőle.

  

Figyelem! Játék!

Kövesse facebook oldalunkat, ahol most 3 db gömblámpáért lehet játszani!
Ha még nem regisztrált a https://www.homeinfo.hu/inspiraciotar/ oldalunkon, most tegye meg, majd állítsa össze saját ötlettárát, amit megoszt ismerőseivel a facebook-on. A három legtöbb ötlettárat készítő és megosztó játékos között a ClassHome 1-1 gömblámpáját sorsoljuk ki.
A játék március 9-től 16-ig tart. Sorsolás március 17-én. A nyerteseket a facebook-on értesítjük.

A tükör megsokszorozza a gömblámpa füzér fényeit

Gömblámpa a tükör körül

Húsvéti asztaldísz

Húsvéti dekoráció gömblámpából

Egyszerű és hangulatos dekoráció

Gömblámpa dekoráció

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák