Hirdetés

Gömblámpa, a hangulatfelelős

Az egyik legjobb alkalom otthonunk felfrissítéséhez az évszakváltás. A tavasz pedig különösen csábító lehetőség erre, hiszen színvilágából érdemes ihletet merítenünk. Egy színes gömblámpa füzérrel rögtön két legyet üthetünk egy csapásra.

A fények, a rafináltan elhelyezett világítótestek semmivel sem pótolható hangulatforrásai minden otthonnak. Ha olyan fényforrást szerzünk be, melynek helyét viszonylag könnyen változtathatjuk és szinte bármelyik helyiségben használhatjuk, akkor később különösen hálásak leszünk magunknak a remek ötletért.

A ClassHome gömblámpáinál keresve sem találhatunk jobb hangulatvarázslót – különféle színek közül választhatunk, sőt, akár magunk is megtervezhetjük színeit, így könnyedén illeszthetjük lakásunk színvilágához. Ami pedig a legjobb, hogy ezerféleképpen variálhatjuk: fellógatva, kifeszítve, ajtó, vagy ablak köré helyezve, egyszerűen fektetve, vagy egy méretes üvegvázába gyömöszölve.

Látványosság a kertben

Gömblámpa a kertben

Színes fényfüzér a lakásban, bárhol

Gömblámpa a nappaliban

Egy tálcára helyezve is üde színfoltja a helyiségnek

Gömblámpa fényfüzér

Felfűzve is látványos

Fényfüzér gömblámpából

Jól mutat a nappaliban vagy a hálószobában, de a fürdőszobát is feldobhatjuk a gömblámpa füzérrel, sőt, a konyhát vagy az étkezőt is látványossá tehetjük. A gyerekszoba kimondottan alkalmas helye lehet a gömblámpának, de a terasz vagy az erkély is különlegessé válik tőle.

  

Figyelem! Játék!

Kövesse facebook oldalunkat, ahol most 3 db gömblámpáért lehet játszani!
Ha még nem regisztrált a https://www.homeinfo.hu/inspiraciotar/ oldalunkon, most tegye meg, majd állítsa össze saját ötlettárát, amit megoszt ismerőseivel a facebook-on. A három legtöbb ötlettárat készítő és megosztó játékos között a ClassHome 1-1 gömblámpáját sorsoljuk ki.
A játék március 9-től 16-ig tart. Sorsolás március 17-én. A nyerteseket a facebook-on értesítjük.

A tükör megsokszorozza a gömblámpa füzér fényeit

Gömblámpa a tükör körül

Húsvéti asztaldísz

Húsvéti dekoráció gömblámpából

Egyszerű és hangulatos dekoráció

Gömblámpa dekoráció

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

EGLO lámpakínálat felsőfokon

Az EGLO egyedülálló szolgáltatásokkal és szokatlanul gazdag kínálattal áll a vásárlók rendelkezésére. Szinte minden megtalálható, amit a világítással kapcsolatban keresünk: kül- és beltéri lámpák különféle stílusban, technikai újdonságok, különleges fényforrások és tartozékok. Az EGLO közel 7000 darabos évente megújuló kollekciójának számos terméke elérhető az EGLO Bemutatótermeiben és Lámpaszalonjaiban, valamint az országszerte megtalálható EGLO SHOP in SHOP partnerüzletekben.

Ilyen volt, ilyen lett sorozat - EGLO

A belvárosi lakás átalakítása során a lámpatestek, fényforrások kiválasztására különösen nagy hangsúlyt helyeztek a tervezők.

EGLO okoslámpa - Több, mint fényforrás: a jövő megoldása a jelenben

Élmény, kényelem és biztonság – mindezeket szavatolják otthonunkban a világhíres osztrák gyártó, az EGLO okoslámpái és fényforrásai.

Modern otthonok világítása – EGLO Frania lámpacsalád

Világítás tekintetében egy modern otthonnak számtalan kihívással kell szembenéznie: energiatakarékosság, hosszú élettartam, megfelelő hatékonyság, könnyű kezelhetőség és esztétikus megjelenés. Azonban ne gondoljuk, hogy ezeknek az elvárásoknak lehetetlen eleget tenni!

Lumenet: a világítás itt kezdődik

Amikor lámpát, fényforrást vásárolunk, bőven van mit mérlegelnünk, hiszen a technikai fejlődésnek köszönhetően a világítás az utóbbi időben olyan új funkciókat, szempontokat kapott, melyekkel tisztában kell lennünk ahhoz, hogy jó döntést hozzunk.

Stílushoz hangolt világítás – Inspirációk EGLO lámpa választáshoz

Megfelelő lámpát választani csupán látszólag tűnik egyszerű feladatnak. Már a világítás megtervezése is szakértelmet kíván, ám az út végén vár ránk a kérdés: milyen lámpák illenek az adott helyiségekbe? Hogyan tudjuk ezeket minden szempontnak megfelelően úgy összehangolni a bútorzattal, színekkel, anyagokkal és egymással, hogy a funkció mellett az esztétikum is tökéletesen érvényesüljön? Bemutatjuk, hogyan segít ebben a mára már világmárkát képviselő lámpagyártó és forgalmazó cég az EGLO.

Üzlettervezés mesterfokon: hangulatos és egyedi butik enteriőr

A belső tér praktikus kialakítása, a megfelelő hangulat megteremtése, mely számos egyéb szempont mellett a vásárlást is ösztönzi, az egyik legfontosabb momentuma egy új üzlet megnyitásának. A részletekbe avat be Vermes Dóri, tervező.

A világítás és a fényforrások jelentősége kül- és beltéren

A belső terek dekorálásához, a hangulatos látvány megteremtéséhez számos eszközt bevethetünk. A sok lehetőség közül az egyik – egyben a legfontosabb – a világítás, valamint a megfelelő világító testek, lámpák, izzók kiválasztása.

Újragondolt terek – Egy társasházi lakás újjászületése

Mintha új lakásba költöztünk volna – így érezhetik magukat, akik egy mindent felforgató, szakszerűen levezényelt, alapos felújítás mellett döntenek. Íme, egy látványos átalakítás, mely igazolja, hogy megéri a munkát profi lakberendezőre bízni.