Hirdetés

Üvegmázas, prémiumkategóriás kerámia tetőcserép

A legigényesebbek számára készült Amadeus üvegmázzal a Tondach Rumba Deluxe prémiumkategóriás kerámia tetőcserép. Szép felülete vízlepergető, és nem engedi megtapadni a szennyeződést.

A legjobb minőséget képviseli a Tondach fejlesztette Amadeus üvegmázzal bevont kerámia tetőcserép. Az Amadeus üvegmázas kerámia tetőcserepek felülete amellett, hogy kimagaslóan jó a vízlepergető és szennyeződés taszító képessége, nagyon szépek is, a felületük csillogása egyedivé varázsolja a háztetőt. 2012 szeptemberétől a Tondach XXL termékcsaládjának egyik különleges tagja, a Rumba is kapható Amadeus üvegmázzal bevonva. A gyártó a legigényesebb építkezők számára ajánlja a Rumbát, amely lágy, ívelt formavilágával igazi mediterrán hangulatot kölcsönöz a tetőnek. Az Amadeus üvegmázas prémium kategóriás tetőcserepet „Rumba Deluxe” néven vezette be a tetőcserép piacra Tondach.

Tondach Rumba prémiumkategóriás kerámia tetőcserép

A legnagyobbak

A Tondach nagyméretű XXL tetőcserepeit kiváló minőségű alapanyagból, a legmodernebb gyártási technológiával állítják elő a békéscsabai Csaba II. cserépgyárában. A nagyméretű kerámia tetőcserepek 2009-ben robbantak be a magyar piacra, osztatlan sikert aratva mind az építészek, mind az építtetők, mind a kivitelezők körében.

A különféle engóbszínekben gyártott XXL tetőcserepek négy különböző formában kaphatók:

  • a harmóniát sugárzó Twist az egyik legnépszerűbb nagyméretű tetőcserép,
  • az egyszerűségében modern Bolero a Tondach jól ismert Polka tetőcserepének „nagy testvére”,
  • a Tangó+ a felújításokhoz leggyakrabban használt Tangó tetőcserép nagyméretű változata,
  • a szeptembertől már „Amadeus” üvegmázas kivitelben is kapható Rumba pedig mediterrán stílusával igazi toscanai hangulatot varázsol a háztetőre.

Tondach Rumba prémiumkategóriás kerámia tetőcserép

Szép és tartós felület

A sima, fényes felületű Rumba Deluxe tetőcserepek natúr, borvörös és fekete színben kaphatók. Szépségük mellett kiemelkedő ellenálló képességgel bírnak: öntisztuló, vízlepergető felületük nem koszolódik, nem mohásodik, sav-, lúg- és UV-álló. A hosszú évek során a tetőcserepek nem fakulnak ki, nem hagy rajtuk nyomot a madárpiszok, és nem károsítja őket a savas eső sem, így a tető akár 30 év múlva is pontosan ugyanúgy fog kinézni, mint új korában.
A felület mellett erre további biztosítékot jelent a Tondach által kínált tető kiegészítő rendszer, amely az alapcserepeken túl a szakszerű kivitelezéshez elengedhetetlen kerámia és nem kerámia kiegészítőket is tartalmazza.

Keresse termékeinket a TONDACH márkakereskedésekben!

Tondach Rumba prémiumkategóriás kerámia tetőcserép

Tizenöt éves, építőipari (Bautrend, Magyar Építéstechnika), biztonságtechnikai (Árgus) nyomtatott szaklapoknál eltöltött főszerkesztői, lapigazgatói gyakorlat után 2011 és 2014 között a homeinfo.hu főszerkesztője volt és a securinfo.hu alapító főszerkesztője. Hisz abban, hogy fejlődő világunkban az on-line sajtó az információ fő forrása.
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Elérkezett a tetőfelújítás ideje? Építkezik? Vagy még csak a tervezés folyamatánál jár? Otthona éke és védelmezője minden esetben a tető, ezért olyan fontos, hogy mind esztétikailag, mind funkciójában és ár-érték arányában is azt nyújtsa, amit várunk tőle. Az elhatározást követően azonban a legelső lépés az ajánlatkérés.

Közel nulla

2021 január 1-től már minden épületre a közel nulla szabályozás vonatkozik. A tavalyi év végén elrendelt türelmi idővel azonban 2021. július 1-ig elhalasztották az új követelmények számonkérését. Változott a rendelkezés azon pontja is, mely a megújuló energia minimális részarányát írta elő. Bővebben a videóban.

A tervezéstől a felújításon és a tetőfedő anyagok kiválasztásán át a szigetelésig, itt mindent megtalál, amit a tetőkről tudnia kell

A tető az épület egyik fontos teherhordó szerkezete, épsége, megfelelő stabilitása éppen ezért kulcskérdés. Az épülethez illő formát és kialakítást, a tetőfedés típusát, anyagát, színvilágát a tervezés során kell meghatározni, majd a kivitelezésnél - minden részletre kiterjedően - szakszerűen végigvinni. A cél, a tető évtizedekig tartó időtállósága és nem utolsósorban esztétikája.

Figyeljünk a fontos részletekre! - Tetőfóliák és alátéthéjazatok

Egy új ház építése során számos olyan tényezőt kell figyelembe venni, melyeket kevésbé fontosnak gondolunk. Habár az esztétikum mindenki számára az egyik legfontosabb szempont, az alapanyag választás és a kialakítás legalább ekkora hangsúlyt kell, hogy kapjanak. Ha a biztonságról és a funkcionalitásról van szó, ne kössünk kompromisszumot!

Milyen cserepet válasszunk az otthonunkra, ha az energiatakarékosság, az esztétikum és a funkcionalitás egyaránt fontos?

A Terrán GENERON napelemes tetőcserép alkalmazásával a tető védelmi funkciója a teljes felületen tökéletesen biztosított, miközben fenntartható módon járul hozzá otthononunk mindennapi energiaszükségletéhez.

A minőségi ereszcsatorna legfontosabb tulajdonságai

A magastetős épületek nélkülözhetetlen tartozéka az ereszcsatorna, mely nélkül a falazat súlyos károkat szenvedne. Mikor mondhatjuk, hogy az ereszcsatorna jó minőségű?

Utólagos szigetelés a tetőtérben. Gyors és problémamentes megoldások víz- és hőszigetelésre

A tetőtér – hiába remek lehetőség újabb helyiségek kialakítására – gyakran az egyik legproblémásabb része a lakóépületeknek. Ha a víz- és hőszigetelés nem megfelelő, elvész a kényelem is. Szerencsére azonban mindez egy alapos felújítással orvosolható.

4 fontos dolog, melyek nélkülözhetetlenek a jó tetőhöz

A megfelelő tervezéssel és kivitelezéssel, minőségi anyagokból épített tető hosszú évtizedekig ellenáll az időjárás viszontagságainak, és hatékonyan támogatja az otthonok energia-megtakarítását. Mit tehetünk annak érdekében, hogy a tető hibátlanul tegye a dolgát? Íme, a legfontosabb tényezők, melyek figyelmet érdemelnek az építés, felújítás során.

Gazdaságos és környezettudatos tetőfelújítás alumínium cseréppel

Akár építkezésről, akár felújításról beszélünk, az építőanyagok gyártásához nagy mennyiségű energiát használnak fel a gyártócégek. Közülük azonban egyre többen törekszenek arra, hogy pozitív irányba mozdítsák az ökológiai mérleget. Talán sokan nem is gondolnánk, hogy tető vagy homlokzat tervezésekor a legjobb döntésnek az alumínium alapanyag bizonyul.