Üvegmázas, prémiumkategóriás kerámia tetőcserép

A legigényesebbek számára készült Amadeus üvegmázzal a Tondach Rumba Deluxe prémiumkategóriás kerámia tetőcserép. Szép felülete vízlepergető, és nem engedi megtapadni a szennyeződést.

A legjobb minőséget képviseli a Tondach fejlesztette Amadeus üvegmázzal bevont kerámia tetőcserép. Az Amadeus üvegmázas kerámia tetőcserepek felülete amellett, hogy kimagaslóan jó a vízlepergető és szennyeződés taszító képessége, nagyon szépek is, a felületük csillogása egyedivé varázsolja a háztetőt. 2012 szeptemberétől a Tondach XXL termékcsaládjának egyik különleges tagja, a Rumba is kapható Amadeus üvegmázzal bevonva. A gyártó a legigényesebb építkezők számára ajánlja a Rumbát, amely lágy, ívelt formavilágával igazi mediterrán hangulatot kölcsönöz a tetőnek. Az Amadeus üvegmázas prémium kategóriás tetőcserepet „Rumba Deluxe” néven vezette be a tetőcserép piacra Tondach.

Tondach Rumba prémiumkategóriás kerámia tetőcserép

A legnagyobbak

A Tondach nagyméretű XXL tetőcserepeit kiváló minőségű alapanyagból, a legmodernebb gyártási technológiával állítják elő a békéscsabai Csaba II. cserépgyárában. A nagyméretű kerámia tetőcserepek 2009-ben robbantak be a magyar piacra, osztatlan sikert aratva mind az építészek, mind az építtetők, mind a kivitelezők körében.

A különféle engóbszínekben gyártott XXL tetőcserepek négy különböző formában kaphatók:

  • a harmóniát sugárzó Twist az egyik legnépszerűbb nagyméretű tetőcserép,
  • az egyszerűségében modern Bolero a Tondach jól ismert Polka tetőcserepének „nagy testvére”,
  • a Tangó+ a felújításokhoz leggyakrabban használt Tangó tetőcserép nagyméretű változata,
  • a szeptembertől már „Amadeus” üvegmázas kivitelben is kapható Rumba pedig mediterrán stílusával igazi toscanai hangulatot varázsol a háztetőre.

Tondach Rumba prémiumkategóriás kerámia tetőcserép

Szép és tartós felület

A sima, fényes felületű Rumba Deluxe tetőcserepek natúr, borvörös és fekete színben kaphatók. Szépségük mellett kiemelkedő ellenálló képességgel bírnak: öntisztuló, vízlepergető felületük nem koszolódik, nem mohásodik, sav-, lúg- és UV-álló. A hosszú évek során a tetőcserepek nem fakulnak ki, nem hagy rajtuk nyomot a madárpiszok, és nem károsítja őket a savas eső sem, így a tető akár 30 év múlva is pontosan ugyanúgy fog kinézni, mint új korában.
A felület mellett erre további biztosítékot jelent a Tondach által kínált tető kiegészítő rendszer, amely az alapcserepeken túl a szakszerű kivitelezéshez elengedhetetlen kerámia és nem kerámia kiegészítőket is tartalmazza.

Keresse termékeinket a TONDACH márkakereskedésekben!

Tondach Rumba prémiumkategóriás kerámia tetőcserép

Tizenöt éves, építőipari (Bautrend, Magyar Építéstechnika), biztonságtechnikai (Árgus) nyomtatott szaklapoknál eltöltött főszerkesztői, lapigazgatói gyakorlat után 2011 és 2014 között a homeinfo.hu főszerkesztője volt és a securinfo.hu alapító főszerkesztője. Hisz abban, hogy fejlődő világunkban az on-line sajtó az információ fő forrása.
Kapcsolódó cikkek

Fürdőszoba és otthoni wellness kiállítás: Budapest, január 17-19.

Ne csak a kádját töltse fel vízzel, hanem önmagát is ötletekkel! Új vagy régi, kicsi vagy nagy, költséghatékony vagy luxus – mindegy, mi mindent megmutatunk önnek. Több mint 100 márka és egyedi kedvezmények egy helyen!

Utólagos szigetelés a tetőtérben. Gyors és problémamentes megoldások víz- és hőszigetelésre

A tetőtér – hiába remek lehetőség újabb helyiségek kialakítására – gyakran az egyik legproblémásabb része a lakóépületeknek. Ha a víz- és hőszigetelés nem megfelelő, elvész a kényelem is. Szerencsére azonban mindez egy alapos felújítással orvosolható.

4 fontos dolog, melyek nélkülözhetetlenek a jó tetőhöz

A megfelelő tervezéssel és kivitelezéssel, minőségi anyagokból épített tető hosszú évtizedekig ellenáll az időjárás viszontagságainak, és hatékonyan támogatja az otthonok energia-megtakarítását. Mit tehetünk annak érdekében, hogy a tető hibátlanul tegye a dolgát? Íme, a legfontosabb tényezők, melyek figyelmet érdemelnek az építés, felújítás során.

Gazdaságos és környezettudatos tetőfelújítás alumínium cseréppel

Akár építkezésről, akár felújításról beszélünk, az építőanyagok gyártásához nagy mennyiségű energiát használnak fel a gyártócégek. Közülük azonban egyre többen törekszenek arra, hogy pozitív irányba mozdítsák az ökológiai mérleget. Talán sokan nem is gondolnánk, hogy tető vagy homlokzat tervezésekor a legjobb döntésnek az alumínium alapanyag bizonyul.

Hogyan lehet életre szóló a tetőnk?

Épületünk stílusának, hangulatának meghatározó eleme a tető. Szinte végtelen lehetőség közül választhatunk a formák, a tetőhéjalást képező anyagok és a színek terén is. Az esztétika mellett azonban fontos szempont, hogy a számos igénybevétellel szemben is ellenálló legyen ez a meglehetősen összetett épületszerkezet.

Teljeskörű lakásfelújítás lépésről lépésre

A jó adottságokkal rendelkező, Budapest belvárosában található, tetőtéri lakás meglehetősen rossz állapotban került a tervezők kezébe. Az átalakítás legfontosabb pillanatait örökítettük meg, a végeredmény pedig példaértékű.

Milyen építőanyagot válasszunk?

Az építőipar praktikus újításai sokban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy leendő otthonunk minőségi lakókörnyezetet biztosítson számunkra, a bőség zavara ugyanakkor nehezíti lehetőségeink felmérését. Cikkünkben ezért bemutatjuk a legáltalánosabban használt építőanyagok jellemzőit, és azt, hogy milyen anyagokban érdemes gondolkodnunk, ha otthonunk építését tervezzük.

Tetőrendszerek, energiahatékonyság és tetődivat - Körkép a Bramac tetőcserepek világából

Ha tetőcserepekről van szó, sokunknak a Bramac neve jut elsőként eszébe – nem véletlenül. A világ legnagyobb, hazánkban több évtizede jelenlévő tetőfedőanyag gyártó vállalata mind technikai újításait, mind pedig trenddiktáló szerepét tekintve a “leg-ek” kategória egyik éllovasa.

Fedezze a tető a lakás energiaszükségletét!

Véges energiakészleteink arra figyelmeztetnek, hogy egyre sürgősebbé váltak a megújuló energiák hasznosítása. A Bramac Napelem Rendszerei a Nap erejét használva állítanak elő energiát, amely egy családi ház szükségleteit is képes fedezni.

Önnek ajánljuk