Okosotthon magasabb minőségben - Grenton, az élhetőbb otthon technológiája

A Grenton Okosotthon rendszer alkalmazásával új igényeket elégíthetünk ki a legmagasabb minőségben: a hétköznapok során használt berendezéseinket egy rendszerben képes kezelni.

power grenton okosotthon rendszer

A lakóingatlanok kialakításának jellege a világon mindenütt más és más. A felhasználói szokások és sajátos elrendezési igények mellett a szerkezeti, gépészeti és a kényelmi infrastruktúra elrendezéséről is szót kell ejtenünk. Ezért fontos szempont az okosotthon rendszerek tervezése során, hogy kifejezetten európai gyártót válasszunk. A helyi szokások és az életvitel ismerete nagy segítség abban, hogy a maximális felhasználói élmény és az egyszerű kivitelezhetőség egy rendszerben találkozzon. Ezen két tényező kombinációja tesz alkalmassá egy okosotthon rendszert arra, hogy mindennemű lakó-, irodai és vállalati környezetben kényelmesebb mindennapokat biztosítson a felhasználóknak, jelentős időt, esetenként jelentős költséget megtakarítva ezzel.

A Grenton a hétköznapi élet számtalan szegmensében előforduló berendezéseket egy rendszerben képes kezelni.

power grenton okosotthon rendszer

Finomhangolt megoldások

Az összetett folyamatok vezérlésének megvalósítása sokszor nehéz feladat. A Grenton átgondolt, átlátható programozó környezete megkönnyíti ezt az időigényes folyamatot. Az egér néhány mozdulatával állíthatóak be olyan összetett folyamatvezérlések, melyek más rendszerek esetében komoly fejtörést okozhatnak. A tipikus beállítási sémák, sablonok alkalmazása szintén nagy segítség. Ezenfelül a Grenton struktúrájának kialakítása során szem előtt tartották az egyszerű testreszabhatóságot, mely mind a kivitelező, mind a felhasználó számára komoly könnyebbséget jelent.

A fali kapcsolók új generációja

power grenton okosotthon rendszer

A minimalista stílusú, érintésvezérelt smart panel 64 különböző funkciók kontrollálására programozható. A középen található kijelzőn megjeleníthető az aktuális funkciók csoportja, mely csoportok között gesztusvezérléssel történik a váltás. A panel kezelése során megkülönböztethető rövid és hosszú érintés, hosszan nyomva tartás és a dupla érintés. A panel kijelzőjén megjelenő ikonokat és feliratokat személyre szabhatjuk, választhatunk az előre definiált készletből, vagy létrehozhatunk saját szerkesztésű képeket is. Az érintőgombokat funkciójuk szerint összevonhatjuk, ezáltal funkciócsoportok szerint is kezelhetjük a rendszert.

power grenton okosotthon rendszer

Az áttekinthető és rugalmasan alakítható felületű Grenton mobil alkalmazás kezelése gyerekjáték, ami persze egy ilyen rendszer esetében alapkövetelmény is. Beállíthatók a vezérelni kívánt helyszínre vonatkozó tetszőleges paraméterek. Kiválaszthatjuk, hogy mely eszközöket szeretnénk irányítani, és ennek megfelelően helyezhetőek el az ikonok és gombok.

Példa: az épület üzemeltetése szempontjából a legfontosabb a fűtési rendszer feletti kontroll lehet, míg a pihenés és a kikapcsolódás ideje alatt a multimédia és a fények kezelése kaphat hangsúlyosabb szerepet.

power grenton okosotthon rendszer

Hibrid feldolgozóegység - a rendszer központja

Egyetlen eszközben összpontosul a vezetékes és vezeték nélküli kommunikáció. A Z-Wave protokollon keresztül, vezeték nélkül kommunikáló moduloknak nagy hasznát vehetjük olyan esetekben, ahol már nincs lehetőség vezetékes hálózat kiépítésére. A központi rendszerbe integrálhatjuk a már kiépített, önállóan is működőképes berendezéseinket: a kapunyitó motorokat, az öntözőberendezést vagy akár a lakásriasztót. A rendszerben elhelyezkedő különféle ki- és bementi modulok digitális és analóg adatok feldolgozására is képesek. Ezek közül is kiemelkedik az extrém nagy, 16 Amper csatornánkénti terhelhetőséggel rendelkező, DIN sínre szerelhető relé modul, mellyel akár 230V-os dugaljakat is távvezérelhetünk.

power grenton okosotthon rendszer

A felhasználók és kivitelezők számára a rendszer által biztosított lehetőségekről további információk az oldalon találhatók.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉK IRÁNT

Kereskedelmi információkért látogasson el a Power biztonságtechnika oldalára.

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák