Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Smarthome tapasztalatok, smarthome vélemények, smarthome ötletek, smarthome cégek, smarthome képek, smarthome tippek

smarthome cikkek

Reflektorfényben a kompatibilitás – Ilyen is lehet a jövő okosotthona

Nem tudjuk milyen lesz a világ 10 év múlva, ezért a Grenton olyan rendszert alkotott, amely túléli a jövőt. Az első olyan rendszert, amely teljes mértékben a ködhálózat (mist computing) koncepcióját használja, lehetővé téve az összes modul számára az eddig nem látott szintű adatcserét.

Okos házhoz okos nyílászáró!

Az utóbbi években életünk mindennapjaivá váltak az okos eszközök és a modern technológiai megoldások. Nem meglepő hát, hogy az “okosítás” elérte a nyílászárók piacát is, fokozott komfortot és biztonságot nyújtva ezzel.

Legyen az otthonunk valóban okos! - Új Grenton Multisensor

Belegondoltunk abba, hogy a már ismert innovációkon túl mi minden férhet még egy okosotthonba? A válaszban sokat segíthet, ha közelebbről megismerkedünk a Grentonnal, mely hatalmas lépést tesz az otthonunk okossá formáláshoz!

„Okosotthon, okos fűtés” – fenntarthatóság és környezettudatosság

Hűtés, fűtés, árnyékolás, világítás, energiamenedzsment, beléptetés és biztonság. Egy komplex okosotthon összes funkciója egy platformon, felhasználóbarát módon és bárhonnan elérhetően. Ezt hozza tető alá az Uponor és a Chameleon együtt.

A villanykapcsolók csúcsmodellje

A villanykapcsolók jól látható helyen, gyakran szemmagasságban vannak és hiába esztétikus egy enteriőr, a rosszul megválasztott, kevésbé igényes megjelenésű darabok tönkreteszik a látványt. A VIMAR azonban kitűnik a sorból.

Integrálható szenzorok - a mindennapok segédei

Az a magas szintű kényelem, amit a Grenton okosotthon rendszer biztosít a belső tér hangulatának változtatásával, önmagában egy élmény.

Milyen lehetőségeket rejt és hogyan működik a SmartHome rendszer?

Az első okosház rendszereket a kétezres évek elején kezdték telepíteni Nyugat-Európában. A SmartHome-mal felszerelt épületek közül több még ma is tökéletesen működik. Ez azt jelenti, hogy a rendszer bizonyította hatékonyságát, felhasználói elégedettek vele, az innovációkkal pedig tovább bővíthető.

Kényelmes, minőségi élet egy okosotthonban – mit nyújt a Grenton?

Az okosotthon rendszerek hatékonyabbá teszik otthonunk működését, ezáltal jelentősen növelik kényelmét is. Érdemes olyan rendszert választani, mely a berendezéseinket egy rendszerbe integrálva kezeli. A Grenton erre és ennél még egy kicsit többre is képes.

További cikkek smarthome témában

smarthome képek

Okosotthon klasszikus stílusban

Smarthome

Kapcsoló arany keretben

Smarthome

Többféle kapcsoló egy keretben

Smarthome

Kapcsolók a fürdőszobában

Smarthome
További képek smarthome témában

smarthome cégek

További cégek smarthome témában