Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Innovatív megoldások a lakossági légkondicionálás területén – Midea BreezeleSS+

A Midea 2020-ban igazán innovatív megoldással rukkolt elő a lakossági légkondicionálás területén. Az idei év elejétől elérhetővé vált legújabb fejlesztése, a BreezeleSS+ névre fantázianévre keresztelt lakossági légkondicionáló.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

Tudjuk, sokszor, sőt minden évben ezzel marketingelnek a gyártók, hogy az adott évi új modell mindenben korszakalkotó. De 2020-ban, ha ebben az iparágban valami valóban új megoldásokat hozott a klímatechnikai piacra, akkor az a BreezeleSS+.

Midea Breezless+ légkondicionáló

A BreezeleSS+ forradalmi újítás a klímatechnikában. Mire alapozzuk ezt a kijelentést?

Nézzük meg a készülék új, az eddigi klímáktól eltérő funkcióit és megoldásait!

  • Dupla légterelő lapát: A dupla lapát segítségével sokkal könnyebben, és egyenletesebben lehetséges a levegő elosztása a helyiségben. Ez tipikusan a közepes méretű nappaliknál, hálószobáknál óriási előny, hiszen a felhasználó könnyen be tudja állítani a levegő befújási szögét és erősségét.
  • Légterelő mátrix: Ez nem kevesebb, mint 7928 db apró homokóra alakú lyukat jelent a légterelő lapátokon. Miért jó ez a felhasználónak? A válasz egyszerű, a készülék olyan lágy légáramot képes előállítani a befújt hűvös levegőből, ami a felhasználó számára nem okoz hideg, dermesztő érzést.
  • Továbbfejlesztett 360°-os levegő befúvás: A BreezeleSS+ beltéri egysége nem csak a készülék front oldalán fújja be a levegőt, hanem a készülék oldalán is (természetesen egyenletesen elosztott arányban), ezzel is növelve a komfortérzetet, és kiküszöbölve az esetleges kellemetlen érzést, amit a direkt hideg légáram okozhat felhasználójának.
  • Abszolút csend: A BreezleSS+ készülék egyik nagy előnye a tökéletesen csendes működés. Mit jelent ez a valóságban? A legcsatorna rendszer és a teljesen új aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkező ventilátor akár 20dB(A)-es zajszinten is képes a helyiség hűtésére/fűtésére. Csak, hogy érzékeltessük, egy átlagos könyvtárban normális működés esetén ~40dB(A)-es hangteljesítmény szint mérhető.
  • Smart megodások: A Midea új MideaAIR mobilalkalmazása segítségével a felhasználó képes készüléke digitális távoli vezérlésére. Ez nem pusztán egy digitális távvezérlő! Az alkalmazás segítségével lehetősége van akár a helyiség páratartalmát is szabályozni, emellett a készülék távoli programozása is elérhető.

És még egy szót sem ejtettünk a lenyűgöző dizájnról, ami bármelyik otthon méltó dísze lehet. Erről azonban nagyon nehéz szavakkal beszélni, beszéljen tehát egy rövid videó a készülék beltéri egységéről.

Miért válasszuk a Mideát?

Először is érdemes tisztázni a régi tévhiteket és eloszlatni a régi, mára már elavult berögződéseket. Mostanra mindenki számára világosság vált, hogy a modern világ termelési központja a Távol-Kelet és azon belül is Kína. Kínában nem csak a nyugati multi cégek gyártóegységei találhatók, hanem a napjainkra magukat világmárkává kinővő tradicionális kínai márkák is.

Midea Breezless+ légkondicionáló

Az egyik ilyen brand a Midea, ami a klimatizálás és a lakossági fehérárú gyártás egyik óriás cégévé vált az elmúlt 25 évben. Erről rengeteg adat árulkodik, többek között a világszerte több, mint 150.000 alkalmazott, a 11 high-tech gyártó bázis (Kínától-Argentínáig), és a klímatechnikai piacon betöltött vezető szerep. Ha pedig valaki a gazdasági listák megszállottja, akkor számára a Fortune 500-as lista 312. helye is meggyőző adat lehet. Egyszóval a Midea mára ennek az iparágnak a vezető vállalatává vált, nem csak termelésben és értékesítésben, de kutatás-fejlesztésben is.

Midea Breezless+ légkondicionáló

A Midea hazai szerelői hálózata országos lefedettségű. A legmegbízhatóbb klímaszerelő szakemberek egy online, egyszerűen elérhető és használható partnertérképen megtalálhatók. A térkép lehetőséget ad azonnali ajánlatkérésre bármelyik feltűntetett partnertől, partnerektől kötelezettség és költség nélkül.

Midea online klímaszerelő kereső

Népszerűek a témában

Hőszivattyúk minden igényre: intelligens és rugalmasan tervezhető rendszerek

Új hővisszanyerős szellőztetők a Zehndertől: friss levegő, egészséges otthon

Hogyan segíti a lakókomfortot a modern hőmérséklet szabályozás?

Ez is érdekelhet

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Hőszivattyúk minden igényre: intelligens és rugalmasan tervezhető rendszerek

Kültéri világítás lépésről lépésre

Látványos és elegáns öntöttmárvány térkádak az AREZZO design-tól

Újítsd fel garázsod műgyanta vékonybevonattal!

Innovatív, öblítőperem nélküli WC-kerámiák a Geberittől

Most érdemes igazán napelemben gondolkozni

Hörmann fa beltéri ajtók

Családi ház építését tervezi? Segítünk kalkulálni!

Riasztórendszer kivitelezőt találni könnyű, ha tudjuk, hol keressük

Erre figyeljen fekete zuhanykabin választásnál

Zsaluzia – modern és esztétikus árnyékolás

Vírusfertőzések – vannak ellenük műszaki megoldások

Újdonságok a légkondicionálók között - BreezeleSS+

Fűtés másképp: LG Therma-V Monobloc-os hőszivattyúk

A kényelmes otthon nélkülözhetetlen tartozéka a modern légkondicionáló készülék

Miért hasznos beltéri ventilátort alkalmazni? – Működés és szerelés

Újragondolt terek – Egy társasházi lakás újjászületése

Levegő-víz hőszivattyú - Hűtés, fűtés, melegvíz ellátás kazán és klíma nélkül

Hűtés, fűtés, melegvíz ellátás gazdaságosan, hőszivattyúval

Hőszigetelés télen-nyáron

Tervezzünk, mielőtt klímát veszünk!

Mire figyeljünk klíma választás előtt? A legfontosabb tudnivalók a készülék kiválasztásától a garanciáig

12 fontos dolog, melyekről felújítás előtt a villanyszerelővel beszélnünk kell