Planning & Trading Kft.

A P&T Kft tevékenységét két területen fejti ki:

Klímatechnika - Cégünk a megalakulása óta (1997) jelentős tényező a komfort légkondicionáló piacon.
Évről-évre nagyobb viszonteladói hálózatot tudhat a háta mögött. Cégünk egész tevékenysége arra irányul, hogy viszonteladóinkat, vásárlóinkat optimális raktárkészletből versenyképes áron a lehető leggyorsabban szolgálja ki. Vevőink bizalmát a P&T kft iránt jelentősen növeli a nagy hatékonysággal működő logisztika, mérnöki háttér és vevőszolgálat. Vevőszolgálatunk naprakész műszaki információval és azonnali alkatrész kiszolgálással áll vevőink rendelkezésére garanciális időben és annak lejárta után is.

Konyhai beépíthető gépek - 1999-től foglalkozunk beépíthető konyhai berendezések nagykereskedelmével. Célunk, hogy a konyha stúdiókat , konyhabútort készítő műhelyeket és konyha bútorokat forgalmazó kereskedőket lássunk el széles választékkal rendelkező a magyar piacon nagy elfogadottsággal rendelkező berendezésekkel.
Valamennyi gyártó termékeiből szinte teljes választékot tartunk raktáron, így biztosítva az azonnali kiszolgálás lehetőségét. Partnereinkkel közösen számtalan lakóparki, szállodai projekten indulunk és nyerjük meg azokat.

Innovatív megoldások a lakossági légkondicionálás területén – Midea BreezeleSS+

A Midea 2020-ban igazán innovatív megoldással rukkolt elő a lakossági légkondicionálás területén. Az idei év elejétől elérhetővé vált legújabb fejlesztése, a BreezeleSS+ névre fantázianévre keresztelt lakossági légkondicionáló.

Újdonságok a légkondicionálók között - BreezeleSS+

Aki igazán előrelátó, az a légkondicionáló készülék megvásárlását sem hagyja az utolsó pillanatra, amikor már elviselhetetlen forróság tombol a lakásban. Sőt, így elegendő ideje marad arra is, hogy alaposan körülnézzen az aktuális újdonságok között és felfedezheti a Midea egyik forradalmi innovációját.

Fűtés másképp: LG Therma-V Monobloc-os hőszivattyúk

Az ősz beköszöntével ismét slágertémává válnak az alternatív fűtési megoldások. Manapság számos különféle, a távhőtől és az általános gázos fűtési megoldásoktól eltérő rendszerek is elérhetők a korszerűsítésre, vagy új otthon kialakítására vállalkozók számára.

A kényelmes otthon nélkülözhetetlen tartozéka a modern légkondicionáló készülék

A tartós nyári forróság előtt érdemes egy rövid szemlét tartani a légkondicionálók piacán. Vajon találunk-e olyan készüléket, mely egyszerre hatékony, energiatakarékos, netán még tetszetős is? A válaszunk: igen.

Levegő-víz hőszivattyú - Hűtés, fűtés, melegvíz ellátás kazán és klíma nélkül

Sokak számára még mindig rengeteg kérdés merül fel a levegő-víz hőszivattyúkkal kapcsolatban, hiszen gyakran még mindig nem egyértelmű, hogy milyen előnyökkel jár egy ilyen készülék beszerelése.

Hűtés, fűtés, melegvíz ellátás gazdaságosan, hőszivattyúval

Gyakran még mindig nem egyértelmű, hogy milyen előnyökkel jár egy hőszivattyú beszerelése. Íme, egy új típus, számos pozitív tulajdonsággal.

Mire figyeljünk klíma választás előtt? A legfontosabb tudnivalók a készülék kiválasztásától a garanciáig

Ha eddig halogattuk, most már nagyon időszerű beszereznünk a megfelelő klíma készüléket. De vajon tudjuk-e, hogy milyen szempontok szerint keressünk és válasszunk?