Hirdetés

Elektromos zárak és kilincsek: újdonságok a Videosec kínálatában

Az Euro Tech Corp. Kft. termékválasztékában idén tavasszal már elérhetővé vált a beléptető rendszerek csoportjához tartozó elektromos zárak, kártyaolvasók és azok kiegészítői.

Külön ki kell emelni a hotelzárakat, melyeknél nem csak a külső megjelenés, hanem az EU szabványú zárakkal való kompatibilitás is növeli az alkalmazhatóságuk körét. A megszokott minőség és ár/érték arány továbbra is garantált, illetve nem változtattak a már jól bevált megoldásokon sem, csak olyan kialakítást és protokollokat használnak, amelyek már korábban is bizonyítottak.

Videosec újdonságok

A jelen, célirányosan kialakított kínálat folyamatosan bővül, mindenekelőtt az üzleti célú, professzionális termékek élveznek előnyt, úgymint a szálloda és vendéglátó ipari létesítmények, apartmanok, szálláshelyek és üdülőházak beléptető megoldásai.

Videosec újdonságok

A teljesség igénye nélkül néhány hely, ahol működés közben is találkozhatunk ezekkel a termékekkel: Kempinski Hotelek, Novotel Accor Hotelek, Hilton Hotelek.

Ezekhez a felhasználási célokhoz komplett megoldásokat kínál a cég, úgymint a kártyaolvasóval és hagyományos cilinderrel is használható elektromos kilincsek, különálló kártyaolvasók, kabinetzárak. Az olvasókhoz alkalmas RF kártyákon kívül megtalálható még a kínálatban a közkedvelt kulcstartós változat és a kifejezetten wellness és uszodai környezetben is alkalmazható csuklópánt. Az RF kártyák programozása egyszerűen és gyorsan elvégezhető egy, a PC-re csatlakoztatott kártyaíróval. A különböző funkciók kártyához rendelése, az ingyenes, Fidelio kompatibilis MF-20 Hotel Menedzsment szoftverrel végezhető el. A kilincsek utólagosan is felszerelhetők a korábbi, hagyományos kivitelű zárak helyett. Az önálló működéshez szükséges tápellátást szabványos, AAA méretű elemek biztosítják. Az energiahatékony kialakításnak köszönhetően, átlagos felhasználás esetén közel garantáltan egy évig biztosítják a gondtalan működést. További előnyt jelent, hogy utólagos beépítésnél sem szükséges semmilyen további vezeték kiépítése. Az igényesség és a hosszú távú, problémamentes használat érdekében a kilincsek, zárak és olvasók főbb egységei, illetve foglalatai rozsdamentes acélból készülnek.

Videosec újdonságok
Videosec újdonságok
Videosec újdonságok

A termékportfólió úgy lett összeállítva, hogy könnyen elérhetők, egyszerűen telepíthetők és legfőképpen megbízhatók legyenek. Ne képezzenek luxuscikket, hanem hétköznapi dolgokká váljanak, teljes mértékben azt hangoztatva, hogy egy chipkártyával nyíló elektromos zár a világ legtermészetesebb dolga és nem kell csillagászati összegekkel számolni a megvásárlásához. Mindezt úgy menedzseli a cég, hogy a saját márkaneve, a 20 éves, hazai Videosec alatt forgalmazza a termékkört.

Videosec újdonságok
Videosec újdonságok

Néhány főbb jellemző és paraméter:

  • SUS-304 rozsdamentes acél
  • Hagyományos szerelési mód, EU-szabványú zárakhoz
  • Kártyaérzékelés módja: RFID Mifare 13.56MHz
  • Többszintű kártyaprogramozás: Eltérő jogosultságok, MASTER kártyák megadása, stb.
  • AAA Alkáli elemek – akár 18 hónap működés, könnyű csere
  • Fidelo és PMS kompatibilis kezelőszoftver, 64.000 egységig paraméterezhető 
  • USB kártyaolvasó, SQL adatbázis kezelés, több PC-ről is vezérelhető egyidejűleg
  • Utólagos eseménykiolvasás a zárakból (max. 220), kártyával.
Videosec újdonságok
Videosec újdonságok
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

Így ellenőrizhetjük, hogy zuhanykabinunk biztonságos-e

A zuhanykabin vásárlásakor kevesen gondolnak arra, hogy a biztonság is fontos szempont lehet, hiszen „mi baj történhet?”. Nos, a zuhanykabin üvegből készül!

Zöldebb, biztonságosabb, okosabb otthon – Ez az EVERSPRING HomeSys!

Szerencsére már ott tart a technológia, hogy nem kerül egy vagyonba egy okos otthon kialakítása. Távvezérlés, biztonság, vagyonvédelem, energiatakarékosság: ezt mind tudja az EVERSPRING HomeSys-rendszer, sőt még többet is. És mindez pár okostelefonos gombnyomássál, vagy akár a felügyeletünk nélkül. Hagyjuk, hogy értünk dolgozzon az otthonunk!

PROVISION-ISR PnV kamerákkal a nyugodt távolléthez

Manapság már nem lehet elhanyagolni egy minimális szintű biztonság kiépítését saját tulajdonunk, lakásunk védelme érdekében. Mindenki számára fontos, hogy távolléte alatt ne történjen semmilyen váratlan esemény, amely félbeszakíthatja a családi nyaralást.

Világújdonság: 2N LTE Verso

A 2N-től megszokott innovatív megoldások közül is kiemelkedik a 2018. márciusában bejelentett 2N LTE Verso Intercom. A készülék különlegessége, hogy egy 12V-os tápellátáson kívül egyáltalán nem igényel egyéb kábelezést, ami az alkalmazott LTE technológiának köszönhető, amelyet a világon elsőkét alkalmazott a 2N ilyen célokra.

Videosec okoskapcsolók és fali csatlakozók

Talán magyarázni sem kell, miért fontos egy új épületnél, vagy egy meglévő elektromos hálózat felújításánál a lehető legoptimálisabb, megfelelően bővíthető, felokosítható kapcsolók és aljzatok kiválasztása.

A Sec-CAM kamerás megfigyelőrendszerek segítenek megvédeni otthonát, üzletét, értékeit

Tudta, hogy Magyarországon évente több mint 43 ezer betöréses lopás történik? Sőt rendőrségi statisztikák szerint 3x nagyobb eséllyel törnek be olyan helyre, ahol nincs riasztó / kamerás megfigyelőrendszer.

Hörmann innovációk a Construmán: LPU67 Thermo garázskapu és SmartKey

Európa piacvezető ajtó- és kapugyártója is részt vesz 2018.április 11-15. között a legnagyobb otthonteremtési és építőipari kiállításon – standján meg lehet tekinteni a vállalat legújabb fejlesztéseit, a jelen lévő Hörmann szakemberektől pedig lehet kérdezni, vagy egyedi árajánlatot kérni.

Tökéletes választás a biztonságos otthonhoz

A legtöbb ember szereti a kényelmet és biztonságot. Ha pedig ez a kettőt együtt kívánja valaki élvezni, akkor a számára tökéletes választást jelenthet a SATEL PERFECTA riasztóközpont családja.