PROVISION-ISR PnV kamerákkal a nyugodt távolléthez

Manapság már nem lehet elhanyagolni egy minimális szintű biztonság kiépítését saját tulajdonunk, lakásunk védelme érdekében. Mindenki számára fontos, hogy távolléte alatt ne történjen semmilyen váratlan esemény, amely félbeszakíthatja a családi nyaralást.

Amennyiben ez mégis bekövetkezik, arról azonnal értesülni szeretnénk és az anyagi veszteséget minimálisra csökkenteni. Ezen probléma egyik megoldása lehet a megfigyelő rendszer alkalmazása, de a legtöbb helyen nem szükséges egy komplett megfigyelő rendszer kiépítése, hanem elegendő ennek egy egyszerűbb változata is. Ezekben az esetekben nyújtanak megoldást a PROVISION-ISR Plug&View típusú kamerái, amelyeknek az előnyei közé sorolható az egyszerű telepítés, felhasználóbarát kezelés, SD kártyára történő rögzítés és még sok más hasonló tulajdonság.

MASCO PnV kamera

A PROVISION-ISR kínálatában ez a típusú IP kamera megtalálható beltéri és kültéri fix, illetve beltéri forgatható/billenthető változatban is. A nagyszerű nappali és éjszakai képminőségről, típustól függően az 1, vagy 2 Megapixeles objektív gondoskodik a beépített inframegvilágító LED-ekkel és éjjellátó funkcióval, ezenkívül az eszköz lehetőséget nyújt kétirányú hangkapcsolat létesítésére.

MASCO PnV kamera

A kamera egyszerű kezelését és beállítását az ingyenesen letölthető PnV2 mobilalkalmazás biztosítja, Android és iPhone eszközökre. Az alkalmazásban lehetőségünk nyílik megtekinteni az élőképet, az SD kártyára rögzített felvételeket, valamint távollétünk idejére beállíthatunk mozgásérzékeléses riasztást is, amely push értesítés formájában jelenik meg mobiltelefonunkon a mozgásriasztás hatására. Az applikációban lehetőségünk van elvégezni a kamera képi beállításait és az arra alkalmas kameratípusokat távolról mozgathatjuk, így ellenőrzés alatt tarthatunk egy egész helységet egyetlen kamera segítségével.

Nem is telhetne nyugodtabban a nyaralás, ha az otthon hagyott értékeinket biztonságban tudhatjuk, ugyanis folyamatos felügyeletet biztosít a felhő alapú csatlakoztatás, amely az ízlésromboló kábelezések nélkül, WiFis csatlakoztatással is elérhető. A kamera telepítése nem igényel különösebb szaktudást, tápellátás biztosítása után, gyorsan és szerelésmentesen beüzemelhető az eszköz.

MASCO PnV kamera

A biztonsági funkciók ellátása mellett, más feladatok elvégzésére is alkalmas, ilyen például a kisállat megfigyelés, ezáltal a rövid időre otthon hagyott kedvenceinket folyamatos kontroll alatt tudjuk tartani, a két irányú kommunikációnak köszönhetően rá is szólhatunk. Az idős- vagy fiatalkorú családtagok felügyeletének ellátására is alkalmazhatóak ezek az eszközök, mivel a képi megjelenítés mellett lehetőség nyílik a kétoldalú beszélgetésre is. Ha pedig egy új taggal bővül a család, akkor bébiőrként is funkcionálhat, aminek segítségével folyamatos megfigyelés alatt tarthatjuk a legfiatalabb családtagot a nap 24 órájában.

További információk a termékről

Személyi kölcsön
Kapcsolódó cikkek

Tökéletes választás a biztonságos otthonhoz

A legtöbb ember szereti a kényelmet és biztonságot. Ha pedig ez a kettőt együtt kívánja valaki élvezni, akkor a számára tökéletes választást jelenthet a SATEL PERFECTA riasztóközpont családja.

Készüljön fel az árvízre mobilgáttal, egyszerűen!

Az árvízveszélynek kitett épületek és területek hatékony védelmét szolgálják a PREFA mobil árvízvédelemi eszközei.

Az 5 másodperces trükk - A leggyakoribb zárfeltöréses módszerek

Szinte már fel sem kapjuk a fejünket, ha egy-egy betörésről kapunk hírt, egészen addig, amíg nem a saját értékeinket látjuk veszélyben. Pedig ha ismerjük a betörők módszereit, védekezni is könnyebben tudunk ellenük.

Ajtók, ablakok - otthonunk védőbástyái

Lakásunkat többféle megelőző intézkedéssel védhetjük meg a betörőktől és illetéktelen behatolóktól. Legyinthetünk, hogy nem lakunk veszélyes környéken, de sose lehetünk biztosak abban, hogy egy arra járó tolvaj nem éppen a mi házunkat vette-e célba.

Hogyan növeljük otthonunk biztonságát

Hajlamosak vagyunk arra, hogy csak az után törődjünk a biztonsággal, ha már megtörtént a baj. Írásunkban ötleteket talál arra, hogy építkezés, felújítás, tetőtér-beépítés előtt, miként mérje fel a kockázatokat, és miként előzheti meg az otthona biztonságát fenyegető veszélyeket.

5 tanács a tökéletes bejárati ajtó kiválasztásához

Bejárati ajtóval minden ház, lakás rendelkezik, így akár otthonunk névjegyeként is tekinthetünk rá. Ha új bejárati ajtó vásárlában gondolkodunk, számos olyan körülményt, tényezőt kell figyelembe vennünk, melyek döntőek lehetnek a helyes választásban.

A legjobb tippek betörés ellen – Hogyan minimalizálhatjuk a kockázatot?

Mit tehetünk, hogy megóvjuk otthonunkat az illetéktelen behatolóktól? Íme öt biztos tipp a betörések kockázatának minimalizálására!

Könnyen nyitjuk, könnyen csukjuk

Mikor jó egy ajtó vagy ablak? Ha szép keret, a jó üveg, a megbízható vasalat, esetleg a könnyű nyitni és csukni - ahány ház, annyi válasz. Az elmúlt években előtérbe kerül energiatakarékossági és biztonsági kérdések miatt a lista természetesen ezekkel a tényezőkkel bővült. Ezekért a nyílászárók több alkotóeleme is felelős. Nézzük tehát mitől jó egy ajtó vagy egy ablak!

Forró a helyzet – Tűzvédelem és biztonsági óvintézkedések otthonainkban

Bekapcsolva hagyott vasaló, a tűzhelyen felejtett fazék, a konnektorban hagyott elektromos töltők vagy épp a garázsban tárolt lakkok és más gyúlékony anyagok – a mindennapokból jól ismert tűzesetek okozói. A tűzesetek nagyja sajnos emberi mulasztás vagy gondatlanság miatt következik be, de vajon hogyan küzdhetünk ellene? Hogy tehetjük otthonunkat a leghatékonyabban tűzbiztossá?

Önnek ajánljuk
Álmennyezet tudástár