Hirdetés

PROVISION-ISR PnV kamerákkal a nyugodt távolléthez

Manapság már nem lehet elhanyagolni egy minimális szintű biztonság kiépítését saját tulajdonunk, lakásunk védelme érdekében. Mindenki számára fontos, hogy távolléte alatt ne történjen semmilyen váratlan esemény, amely félbeszakíthatja a családi nyaralást.

Amennyiben ez mégis bekövetkezik, arról azonnal értesülni szeretnénk és az anyagi veszteséget minimálisra csökkenteni. Ezen probléma egyik megoldása lehet a megfigyelő rendszer alkalmazása, de a legtöbb helyen nem szükséges egy komplett megfigyelő rendszer kiépítése, hanem elegendő ennek egy egyszerűbb változata is. Ezekben az esetekben nyújtanak megoldást a PROVISION-ISR Plug&View típusú kamerái, amelyeknek az előnyei közé sorolható az egyszerű telepítés, felhasználóbarát kezelés, SD kártyára történő rögzítés és még sok más hasonló tulajdonság.

MASCO PnV kamera

A PROVISION-ISR kínálatában ez a típusú IP kamera megtalálható beltéri és kültéri fix, illetve beltéri forgatható/billenthető változatban is. A nagyszerű nappali és éjszakai képminőségről, típustól függően az 1, vagy 2 Megapixeles objektív gondoskodik a beépített inframegvilágító LED-ekkel és éjjellátó funkcióval, ezenkívül az eszköz lehetőséget nyújt kétirányú hangkapcsolat létesítésére.

MASCO PnV kamera

A kamera egyszerű kezelését és beállítását az ingyenesen letölthető PnV2 mobilalkalmazás biztosítja, Android és iPhone eszközökre. Az alkalmazásban lehetőségünk nyílik megtekinteni az élőképet, az SD kártyára rögzített felvételeket, valamint távollétünk idejére beállíthatunk mozgásérzékeléses riasztást is, amely push értesítés formájában jelenik meg mobiltelefonunkon a mozgásriasztás hatására. Az applikációban lehetőségünk van elvégezni a kamera képi beállításait és az arra alkalmas kameratípusokat távolról mozgathatjuk, így ellenőrzés alatt tarthatunk egy egész helységet egyetlen kamera segítségével.

Nem is telhetne nyugodtabban a nyaralás, ha az otthon hagyott értékeinket biztonságban tudhatjuk, ugyanis folyamatos felügyeletet biztosít a felhő alapú csatlakoztatás, amely az ízlésromboló kábelezések nélkül, WiFis csatlakoztatással is elérhető. A kamera telepítése nem igényel különösebb szaktudást, tápellátás biztosítása után, gyorsan és szerelésmentesen beüzemelhető az eszköz.

MASCO PnV kamera

A biztonsági funkciók ellátása mellett, más feladatok elvégzésére is alkalmas, ilyen például a kisállat megfigyelés, ezáltal a rövid időre otthon hagyott kedvenceinket folyamatos kontroll alatt tudjuk tartani, a két irányú kommunikációnak köszönhetően rá is szólhatunk. Az idős- vagy fiatalkorú családtagok felügyeletének ellátására is alkalmazhatóak ezek az eszközök, mivel a képi megjelenítés mellett lehetőség nyílik a kétoldalú beszélgetésre is. Ha pedig egy új taggal bővül a család, akkor bébiőrként is funkcionálhat, aminek segítségével folyamatos megfigyelés alatt tarthatjuk a legfiatalabb családtagot a nap 24 órájában.

További információk a termékről

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Közel nulla

2021 január 1-től már minden épületre a közel nulla szabályozás vonatkozik. A tavalyi év végén elrendelt türelmi idővel azonban 2021. július 1-ig elhalasztották az új követelmények számonkérését. Változott a rendelkezés azon pontja is, mely a megújuló energia minimális részarányát írta elő. Bővebben a videóban.

A legjobb tippek betörés ellen – Hogyan minimalizálhatjuk a kockázatot?

Mit tehetünk, hogy megóvjuk otthonunkat az illetéktelen behatolóktól? Íme öt biztos tipp a betörések kockázatának minimalizálására!

Könnyen nyitjuk, könnyen csukjuk

Mikor jó egy ajtó vagy ablak? Ha szép keret, a jó üveg, a megbízható vasalat, esetleg a könnyű nyitni és csukni - ahány ház, annyi válasz. Az elmúlt években előtérbe kerül energiatakarékossági és biztonsági kérdések miatt a lista természetesen ezekkel a tényezőkkel bővült. Ezekért a nyílászárók több alkotóeleme is felelős. Nézzük tehát mitől jó egy ajtó vagy egy ablak!

Forró a helyzet – Tűzvédelem és biztonsági óvintézkedések otthonainkban

Bekapcsolva hagyott vasaló, a tűzhelyen felejtett fazék, a konnektorban hagyott elektromos töltők vagy épp a garázsban tárolt lakkok és más gyúlékony anyagok – a mindennapokból jól ismert tűzesetek okozói. A tűzesetek nagyja sajnos emberi mulasztás vagy gondatlanság miatt következik be, de vajon hogyan küzdhetünk ellene? Hogy tehetjük otthonunkat a leghatékonyabban tűzbiztossá?

Elektromos zárak és kilincsek: újdonságok a Videosec kínálatában

Az Euro Tech Corp. Kft. termékválasztékában idén tavasszal már elérhetővé vált a beléptető rendszerek csoportjához tartozó elektromos zárak, kártyaolvasók és azok kiegészítői.

Világújdonság: 2N LTE Verso

A 2N-től megszokott innovatív megoldások közül is kiemelkedik a 2018. márciusában bejelentett 2N LTE Verso Intercom. A készülék különlegessége, hogy egy 12V-os tápellátáson kívül egyáltalán nem igényel egyéb kábelezést, ami az alkalmazott LTE technológiának köszönhető, amelyet a világon elsőkét alkalmazott a 2N ilyen célokra.

A Sec-CAM kamerás megfigyelőrendszerek segítenek megvédeni otthonát, üzletét, értékeit

Tudta, hogy Magyarországon évente több mint 43 ezer betöréses lopás történik? Sőt rendőrségi statisztikák szerint 3x nagyobb eséllyel törnek be olyan helyre, ahol nincs riasztó / kamerás megfigyelőrendszer.

Tökéletes választás a biztonságos otthonhoz

A legtöbb ember szereti a kényelmet és biztonságot. Ha pedig ez a kettőt együtt kívánja valaki élvezni, akkor a számára tökéletes választást jelenthet a SATEL PERFECTA riasztóközpont családja.