Fürdőszoba Show 2020. január 17-18-19. Kíváncsi a legújabb fürdőszoba trendekre? Érdekel →

PROVISION-ISR PnV kamerákkal a nyugodt távolléthez

Manapság már nem lehet elhanyagolni egy minimális szintű biztonság kiépítését saját tulajdonunk, lakásunk védelme érdekében. Mindenki számára fontos, hogy távolléte alatt ne történjen semmilyen váratlan esemény, amely félbeszakíthatja a családi nyaralást.

Amennyiben ez mégis bekövetkezik, arról azonnal értesülni szeretnénk és az anyagi veszteséget minimálisra csökkenteni. Ezen probléma egyik megoldása lehet a megfigyelő rendszer alkalmazása, de a legtöbb helyen nem szükséges egy komplett megfigyelő rendszer kiépítése, hanem elegendő ennek egy egyszerűbb változata is. Ezekben az esetekben nyújtanak megoldást a PROVISION-ISR Plug&View típusú kamerái, amelyeknek az előnyei közé sorolható az egyszerű telepítés, felhasználóbarát kezelés, SD kártyára történő rögzítés és még sok más hasonló tulajdonság.

MASCO PnV kamera

A PROVISION-ISR kínálatában ez a típusú IP kamera megtalálható beltéri és kültéri fix, illetve beltéri forgatható/billenthető változatban is. A nagyszerű nappali és éjszakai képminőségről, típustól függően az 1, vagy 2 Megapixeles objektív gondoskodik a beépített inframegvilágító LED-ekkel és éjjellátó funkcióval, ezenkívül az eszköz lehetőséget nyújt kétirányú hangkapcsolat létesítésére.

MASCO PnV kamera

A kamera egyszerű kezelését és beállítását az ingyenesen letölthető PnV2 mobilalkalmazás biztosítja, Android és iPhone eszközökre. Az alkalmazásban lehetőségünk nyílik megtekinteni az élőképet, az SD kártyára rögzített felvételeket, valamint távollétünk idejére beállíthatunk mozgásérzékeléses riasztást is, amely push értesítés formájában jelenik meg mobiltelefonunkon a mozgásriasztás hatására. Az applikációban lehetőségünk van elvégezni a kamera képi beállításait és az arra alkalmas kameratípusokat távolról mozgathatjuk, így ellenőrzés alatt tarthatunk egy egész helységet egyetlen kamera segítségével.

Nem is telhetne nyugodtabban a nyaralás, ha az otthon hagyott értékeinket biztonságban tudhatjuk, ugyanis folyamatos felügyeletet biztosít a felhő alapú csatlakoztatás, amely az ízlésromboló kábelezések nélkül, WiFis csatlakoztatással is elérhető. A kamera telepítése nem igényel különösebb szaktudást, tápellátás biztosítása után, gyorsan és szerelésmentesen beüzemelhető az eszköz.

MASCO PnV kamera

A biztonsági funkciók ellátása mellett, más feladatok elvégzésére is alkalmas, ilyen például a kisállat megfigyelés, ezáltal a rövid időre otthon hagyott kedvenceinket folyamatos kontroll alatt tudjuk tartani, a két irányú kommunikációnak köszönhetően rá is szólhatunk. Az idős- vagy fiatalkorú családtagok felügyeletének ellátására is alkalmazhatóak ezek az eszközök, mivel a képi megjelenítés mellett lehetőség nyílik a kétoldalú beszélgetésre is. Ha pedig egy új taggal bővül a család, akkor bébiőrként is funkcionálhat, aminek segítségével folyamatos megfigyelés alatt tarthatjuk a legfiatalabb családtagot a nap 24 órájában.

További információk a termékről

Kapcsolódó cikkek

Tökéletes választás a biztonságos otthonhoz

A legtöbb ember szereti a kényelmet és biztonságot. Ha pedig ez a kettőt együtt kívánja valaki élvezni, akkor a számára tökéletes választást jelenthet a SATEL PERFECTA riasztóközpont családja.

Zöldebb, biztonságosabb, okosabb otthon – Ez az EVERSPRING HomeSys!

Szerencsére már ott tart a technológia, hogy nem kerül egy vagyonba egy okos otthon kialakítása. Távvezérlés, biztonság, vagyonvédelem, energiatakarékosság: ezt mind tudja az EVERSPRING HomeSys-rendszer, sőt még többet is. És mindez pár okostelefonos gombnyomássál, vagy akár a felügyeletünk nélkül. Hagyjuk, hogy értünk dolgozzon az otthonunk!

A betörőnek kockázat, nekünk biztonság: EVERSPRING HomeSys

Velünk ez úgysem történhet meg – nyugtatgatjuk magunkat, amikor azt halljuk, hogy másokat valamilyen baj ért. Például betörtek hozzájuk. Csakhogy a bűnözők nem az alapján választanak célpontot, hogy mi mivel nyugtatjuk magunkat, hanem hogy melyik ingatlant tudják a legkisebb kockázattal kirámolni. A nagy múltú, jövőre már 40 éves tajvani EVERSPRING cég HomeSys riasztórendszere a betörőknek a megnövelt rizikót, nekünk pedig a nagyobb biztonságot jelenti.

A Sec-CAM kamerás megfigyelőrendszerek segítenek megvédeni otthonát, üzletét, értékeit

Tudta, hogy Magyarországon évente több mint 43 ezer betöréses lopás történik? Sőt rendőrségi statisztikák szerint 3x nagyobb eséllyel törnek be olyan helyre, ahol nincs riasztó / kamerás megfigyelőrendszer.

IP kaputelefonok az otthonokban

Amikor kaputelefonra gondolunk, legtöbbünknek a klasszikus, leginkább a panel- és bérházakban megtalálható, általában nem túl szép kivitelű nyomógombos készülékek jutnak az eszünkbe. Ezeken megnyomjuk a megfelelő gombot, majd hang kapcsolatba léphetünk a kedves lakóval, és ha minden rendben, akkor egy berregő hang kíséretében máris nyílik a lépcsőház ajtaja. Ezek jellemzően analóg eszközök, amelyek hamarosan kiszorulnak a piacról, mert számos olyan igény lép fel, melyeket már nem tudnak kielégíteni.

12 fontos dolog, melyekről felújítás előtt a villanyszerelővel beszélnünk kell

Egy általános összefoglalóban tekintsük át, hogy egy régi építésű családi ház villamos felújításánál mire figyeljünk, miről beszélgessünk el a kivitelezővel. Egy felújításnál ugyanis nem készülnek villamos tervek, így a helyszíni felmérés során tudjuk megadni igényeinket.

Készüljön fel az árvízre mobilgáttal, egyszerűen!

Az árvízveszélynek kitett épületek és területek hatékony védelmét szolgálják a PREFA mobil árvízvédelemi eszközei.

Az 5 másodperces trükk - A leggyakoribb zárfeltöréses módszerek

Szinte már fel sem kapjuk a fejünket, ha egy-egy betörésről kapunk hírt, egészen addig, amíg nem a saját értékeinket látjuk veszélyben. Pedig ha ismerjük a betörők módszereit, védekezni is könnyebben tudunk ellenük.

Ajtók, ablakok - otthonunk védőbástyái

Lakásunkat többféle megelőző intézkedéssel védhetjük meg a betörőktől és illetéktelen behatolóktól. Legyinthetünk, hogy nem lakunk veszélyes környéken, de sose lehetünk biztosak abban, hogy egy arra járó tolvaj nem éppen a mi házunkat vette-e célba.

Önnek ajánljuk