PROVISION-ISR PnV kamerákkal a nyugodt távolléthez

Manapság már nem lehet elhanyagolni egy minimális szintű biztonság kiépítését saját tulajdonunk, lakásunk védelme érdekében. Mindenki számára fontos, hogy távolléte alatt ne történjen semmilyen váratlan esemény, amely félbeszakíthatja a családi nyaralást.

Amennyiben ez mégis bekövetkezik, arról azonnal értesülni szeretnénk és az anyagi veszteséget minimálisra csökkenteni. Ezen probléma egyik megoldása lehet a megfigyelő rendszer alkalmazása, de a legtöbb helyen nem szükséges egy komplett megfigyelő rendszer kiépítése, hanem elegendő ennek egy egyszerűbb változata is. Ezekben az esetekben nyújtanak megoldást a PROVISION-ISR Plug&View típusú kamerái, amelyeknek az előnyei közé sorolható az egyszerű telepítés, felhasználóbarát kezelés, SD kártyára történő rögzítés és még sok más hasonló tulajdonság.

MASCO PnV kamera

A PROVISION-ISR kínálatában ez a típusú IP kamera megtalálható beltéri és kültéri fix, illetve beltéri forgatható/billenthető változatban is. A nagyszerű nappali és éjszakai képminőségről, típustól függően az 1, vagy 2 Megapixeles objektív gondoskodik a beépített inframegvilágító LED-ekkel és éjjellátó funkcióval, ezenkívül az eszköz lehetőséget nyújt kétirányú hangkapcsolat létesítésére.

MASCO PnV kamera

A kamera egyszerű kezelését és beállítását az ingyenesen letölthető PnV2 mobilalkalmazás biztosítja, Android és iPhone eszközökre. Az alkalmazásban lehetőségünk nyílik megtekinteni az élőképet, az SD kártyára rögzített felvételeket, valamint távollétünk idejére beállíthatunk mozgásérzékeléses riasztást is, amely push értesítés formájában jelenik meg mobiltelefonunkon a mozgásriasztás hatására. Az applikációban lehetőségünk van elvégezni a kamera képi beállításait és az arra alkalmas kameratípusokat távolról mozgathatjuk, így ellenőrzés alatt tarthatunk egy egész helységet egyetlen kamera segítségével.

Nem is telhetne nyugodtabban a nyaralás, ha az otthon hagyott értékeinket biztonságban tudhatjuk, ugyanis folyamatos felügyeletet biztosít a felhő alapú csatlakoztatás, amely az ízlésromboló kábelezések nélkül, WiFis csatlakoztatással is elérhető. A kamera telepítése nem igényel különösebb szaktudást, tápellátás biztosítása után, gyorsan és szerelésmentesen beüzemelhető az eszköz.

MASCO PnV kamera

A biztonsági funkciók ellátása mellett, más feladatok elvégzésére is alkalmas, ilyen például a kisállat megfigyelés, ezáltal a rövid időre otthon hagyott kedvenceinket folyamatos kontroll alatt tudjuk tartani, a két irányú kommunikációnak köszönhetően rá is szólhatunk. Az idős- vagy fiatalkorú családtagok felügyeletének ellátására is alkalmazhatóak ezek az eszközök, mivel a képi megjelenítés mellett lehetőség nyílik a kétoldalú beszélgetésre is. Ha pedig egy új taggal bővül a család, akkor bébiőrként is funkcionálhat, aminek segítségével folyamatos megfigyelés alatt tarthatjuk a legfiatalabb családtagot a nap 24 órájában.

További információk a termékről

 | 
Kapcsolódó cikkek

Érdekességek, amikért érdemes kilátogatni a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra 2022-ben

Átszellőztetett homlokzati hőszigetelés ISOTEC Falpanelekkel

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Vedd kézbe a nyugalmad, nyaralj gondtalanul!

A betörőnek kockázat, nekünk biztonság: EVERSPRING HomeSys

Zöldebb, biztonságosabb, okosabb otthon – Ez az EVERSPRING HomeSys!

5 tanács a tökéletes bejárati ajtó kiválasztásához

A legjobb tippek betörés ellen – Hogyan minimalizálhatjuk a kockázatot?

Könnyen nyitjuk, könnyen csukjuk

Forró a helyzet – Tűzvédelem és biztonsági óvintézkedések otthonainkban

Elektromos zárak és kilincsek: újdonságok a Videosec kínálatában

A Sec-CAM kamerás megfigyelőrendszerek segítenek megvédeni otthonát, üzletét, értékeit

Kültéri kamerák új formában: Imou Cell Pro

Világítás vezérlés – Fényt az otthonokba!

Integrálható szenzorok - a mindennapok segédei

Okosotthon magasabb minőségben - Grenton, az élhetőbb otthon technológiája

Hörmann homee – Rugalmas Smart Home rendszer a nagyobb kényelemért

Így dobd fel az otthonod a karantén alatt – A Hörmann tippjei felújításhoz, átalakításhoz

Vásárlási listák
További vásárlási listák