Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események
Betatherm Kft.

A Betatherm Kft. 1990 óta foglalkozik acél fűtőtestek gyártásával. Cégünk 100%-ban magyar családi tulajdonban lévő vállalkozás.
Az elmúlt évek alatt nem csak a hazai piacon vált a „Betatherm brand” széles körben ismertté, hanem termékeinket az Uniós országokon kívül Svájcba és Japánba is exportáljuk.

Sikereink alapját a minőség melletti elkötelezettség, a vevői igények maximális figyelembe vétele és a gyártmányválaszték ezzel összhangban történő bővítése jelentik. Fejlesztési alapelveink közé tartozik, hogy a hőigény biztosításán túl a radiátornak belsőépítészeti elemként is funkcionálnia kell. A környezet színvilágába illeszkedő, térelválasztó elemként is elhelyezhető, könnyen tisztán tartható radiátorok bútordarabként is szolgálnak. Termékeink között található fürdőszobába, konyhába, közlekedőhelyiségekbe, valamint lakószobába való radiátor is.

Kezdetben kizárólag fürdőszobai csőradiátorokat készítettünk, majd különleges, design radiátorokkal bővült a paletta. Termékeinket nagy méretválasztékban, sok színben készítjük, és egyedi igények kielégítésére is vállalkozunk.

Betatherm Kft. szakmai cikkek

Betatherm Kft. szakmai videók

Betatherm Kft. inspiráló képek (34 db)

Betatherm Kft. achivált hírek