Hirdetés

Betatherm nyereményjáték

NYERJEN 50%-os kedvezményt biztosító vásárlási utalványt, melyet Betatherm fürdőszobai radiátor vásárlás esetén használhat fel!

NYERJEN 50%-os kedvezményt biztosító vásárlási utalványt, melyet Betatherm fürdőszobai radiátor vásárlás esetén használhat fel!

NÉZZE MEG és válaszoljon az alábbi két kérdésre:

  1. Milyen nemzetiségű tulajdonban van a Betatherm vállalkozás?
  2. Milyen termékek vásárolhatók a Betatherm Kft. kínálatában?

A válaszhoz egy kis segítség →

Ha megadja, hogy milyen nemzetiségű tulajdonú a Betatherm Kft, felsorolja azt az ötféle terméket, amelyet a Betatherm Kft. gyárt, és ezt elküldi a megadott felületen, részt vesz a sorsolásban.
Fontos, hogy mindkét feltételnek teljesülnie kell!

A válaszadók között 3 db 50%-os vásárlási kedvezményt biztosító utalványt sorsolunk ki, amelyet a nyertes a Betatherm fürdőszobai radiátor vásárlásakor használhat fel.

Kattintson és válaszoljon!

A válaszokat 2020. augusztus 14-én 20:00 óráig várjuk.
A nyertesek nevét 2020. augusztus 17-én tesszük közzé a Facebook csoportban, a szerencséseket a nyeremény átvételének módjáról üzenetben illetve e-mailben értesítjük.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.