Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Atlantis, a VitalSpa csúcs jakuzzija – hidromasszázs kiemelkedő alapfelszereltséggel

A VitalSpa csúcskategóriás jakuzzija páratlan alapfelszereltségével és kiváló minőségével hívja fel magára a figyelmet. Ha prémium masszázsélményre vágyunk, az Atlantisban nem fogunk csalódni. A VitalSpa egyik legnagyobb és leggazdagabb alapfelszereltségű masszázsmedencéje számos előnnyel és kényeztető funkcióval rendelkezik.

Az Atlantis jakuzzit számos okból választották már kertek, tetőteraszok és nappalik ékkövének.

A robosztus méretű masszázsmedencében (231x231x95 centiméter) kényelmesen ejtőzhet az egész család. A nagyság plusz figyelmet igényel; a telepítési hely kiválasztását gondos tervezésnek kell megelőznie. Ez a méret nem minden ajtón fér be és nem mindegyik tetőteraszra lesz alkalmas, továbbá a kényelmes használat érdekében be- és kiszállási hellyel is rendelkeznie kell. Ha bizonytalanok vagyunk a telepítéssel kapcsolatban, feltétlenül érdeklődjünk a VitalSpa szakembereinél.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

Maximális luxus: 1 medence 6 féle masszázsélmény

Az Atlantis kifejezetten luxuskategóriás masszázsmedence, amelynek 6 férőhelyén 73 fúvóka kényezteti a jakuzzihasználókat. A fúvókák elhelyezése gondos medencemesteri munkáról tanúskodik. A víz mindig pont ott masszíroz, ahol szükségünk van rá.

Az Atlantis 6 különböző fúvóka elosztású helye a döntés szabadságát kínálja: az eltérő masszázsélmények közül mindig olyan masszázst választhatunk, ami épp a legjobban esik.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

A bal felső sarokban 13 fúvóka dögönyözi a hátunkat. A jobb felső sarokban a lapockánk és derekunk körüli izmok lazulnak, a fekvőhelyen a gerinckörnyéki izmaink és a lábaink kapnak kiadós masszázst.

Prémium kényelmi vezérlések - Easy Control

A medencében négy beépített masszázspumpa található, amik minden ülőhelyen lehetővé teszik a vízerősség igény szerinti beállítását. Az Easy Control vezérlők segítségével könnyen ki-be kapcsolhatóak az ülések közvetlen közelében a masszázspumpák, állítható a masszázserősség, így mindenki személyre szabhatja a fürdőzési élményét. A masszázs mindig olyan erős, amilyet szeretnénk.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

További nyitó-záró vezérlőkkel a csobogók, a vízeséses fejpárnák, és a két mély ülőhelynél található nyakmasszázst is kedvünknek megfelelően fokozatosan szabályozhatjuk. Akár naponta stresszmentesíthetjük befeszült nyaki- és hátizmainkat.

A kényelmen túl ügyelünk a hatékony energiafelhasználásra.
Az Atlantis 4 EasyControl vezérlővel rendelkezik, így mindenki beállíthatja azt a masszázst, amihez kedve van, anélkül, hogy át kellene másznia a központi vezérlőhöz. Ha csak ketten használjuk a jakuzzit, beállíthatjuk úgy, hogy csak ott szorgoskodjanak a fúvókák, ahol éppen ülünk. Ezzel máris optimalizáltuk az Atlantis energiafelhasználását.

Luxuskiegészítők az Atlantis jakuzzihoz

Az Atlantis számos luxuskiegészítővel is rendelkezik. A legnépszerűbbek: a 4 évszak hőszigetelés, ami csökkenti a víz hőveszteségét és optimalizálja az energiafelhasználást (segít gazdaságosan melegen tartani a medence vizét). A Thermowood faburkolat elegáns és időjárásálló megjelenést kölcsönöz a jakuzzinak. A medence fém tartószerkezete pedig hosszú élettartamot biztosít, 15 év garanciával.

Vegyük sorra részletesen az Atlantis jakuzzi kiegészítőket!

4 évszak hőszigetelés

A medencehéjra, a talapzatra, a burkolatra és az illesztésekre kiterjedő szigetelés nemcsak a víz hőveszteségét akadályozza meg, hanem a motorhőt is újrahasznosítja, ezzel még inkább kiküszöbölve a felesleges energiahasználatot.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

Elegáns fa oldalburkolat

Régi korok dézsafürdői ihlették az Atlantis faburkolatát, melyen az elegáns és kortalan fát a gyártás során, speciális hőkezeléssel időjárásállóvá tartósították. Ennek köszönhetően a faanyag kevésbé változtatja meg a keresztmetszetét, nem dagad, nem zsugorodik, nem vetemedik. Így a jakuzzi évekkel később is szép marad, elég néhány évente kezelni a felületet. Jó hír, hogy a fában lévő, a baktériumok, gombák, rovarok által előszeretettel fogyasztott tápanyagforrások a hőkezelést követően lebomlottak, ezért a prémium megjelenésű valódi fa oldalburkolat kültéri használatnál is időtálló marad.

A standard thermowood az Atlantis alapfelszereltsége, de elérhető Deluxe változatban, vagy Everwood burkolattal is.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

A thermowood fa oldalburkolat 3 féle színben választható. Ezek a következők:

  • alapfelszereltségként a natúr barna színt kínáljuk,
  • választható még a dijoni dió
  • és az antracit szürke.
VitalSpa Atlantis jakuzzi

Masszív és tartós fém tartószerkezet

A fém masszívabb és tartósabb a fa és műanyag tartószerkezeteknél, emellett jobban ellenáll a hőmérsékletváltozás miatt fellépő deformációnak is. A 15 év garancia azt jelenti, hogy 15 évig biztosan gondtalanul csobbanhatunk a VitalSpa medencékben.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

Ózonberendezés

Ideje búcsút intenünk a kellemetlen klórszagnak! Az ózon, túl azon, hogy környezetbarát, és minimálisra csökkenti a víz tisztításához használt vegyszer mennyiséget, jóval hatékonyabban fertőtlenít, mint a klór.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

Balboa vezérlőpanel

Az érintőképernyős intelligens vezérlés segítségével bármikor ellenőrizhetjük, beállíthatjuk és szabályozhatjuk a fúvókákat, a fényeket és a víz hőmérsékletét. A programozható szűrési ciklussal a felhasználáshoz igazítottan hatékony vízszűrésről gondoskodhatunk.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

Dupla papírszűrő

A dupla papírszűrőnek és a programozható szűrési időnek köszönhető, hogy a jakuzzi vize mindíg kristály tiszta maradhat, a fürdőzés pedig simogató. Ugyancsak a dupla papírszűrő előnye, hogy ritkábban kell cserélni és kíméli a vízpumpát, ezzel is növelve a gépészet élettartamát.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

Okosvezérlés

Néhány mozdulat és okostelefonunkon keresztül bárhonnan, távolról is átprogramozhatjuk a keringetőrendszert, vagy beállíthatjuk a tökéletes hőfokot. Sőt, a jakuzzi védelméről, illetve energiahatékonyságáról is gondoskodhatunk például egy hirtelen támadt vihar esetén, vagy ha használat után elfelejtettük takarékos üzemmódra állítani a rendszert.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

LED-es színterápia

Az Atlantis masszázsmedencéhez a központi LED világításon túl további 16 db diszkrét miniledet választhatunk. A különböző színekkel még hangulatosabbá tehetjük a jakuzzizást. Este válasszuk az elalvást támogató, meleg árnyalatokat, napközben a nyugtató tónusokat, vagy ami épp a lelkiállapotunknak leginkább megfelel.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

Csobogó

Az Atlantis minden érzékszervünkre ható, kényeztető rendszere a hallásunkat a vízcsobogó, megnyugtató hangjával veszi célba.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

Vízesés fejpárna

Mintha a tengerpart homokjában feküdnénk, úgy süppedhetünk a mély masszázsülésbe. A vízeséses fejpárna teszi a dolgát. Nyakunk ellazul, fejünk megpihen, elménk lecsillapodik.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

Nyakmasszírozó fúvókák

A görnyedés, a stressz görcsössé teszi a nyaktájék izmait, melyek fájdalmasan feszülnek. Az Atlantis masszázsmedencében a legfinomabb nyakmasszázs vár. Ehhez nem kell mást tennünk, mint a bal felső vagy jobb felső ülőhelyet elfoglalnunk, ahol a fejpárna alatt kicsivel 2, illetve 3 fúvóka található, amiket az ülőhely többi fúvókájától függetlenül is elindíthatjuk.

Személyre szabható extrák

Thermotető

Ha csak egy kiegészítőt választhatnánk, ez legyen az! Milliméter pontos vastag szigetelése a legzordabb időben is garantálja a jakuzzi energiatakarékos működését és megóvja a medencét a szennyeződésektől. Vegyszer- és UV-álló. A thermotető emelővel mozgatása szinte gyerekjáték.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

Regeneráló és anti-aging MicroSilk buborékterápia

A hajszál vastagságának huszadrészét kitevő MicroSilk buborékok könnyen és mélyen behatolnak a pórusokba, ahol a víz és oxigén részecskék hidratáló hatásukat kifejtik. Az eredmény: puha, rugalmas és feszes bőr.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

Everwood oldalburkolat

A műanyag oldalburkolat problémamentes, hisz semmilyen gondozást nem igényel. Szürke és sötétbarna színben választható.

VitalSpa Atlantis jakuzzi
VitalSpa Atlantis jakuzzi
VitalSpa Atlantis jakuzzi

Audiorendszer

Egyetlen gombnyomásra előbújik az Atlantis jakuzzi vízálló hangfala, amihez telefonunkat is csatlakoztathatjuk. Kedvenc lejátszási listánk, podcastünk vagy hangoskönyvünk hallgatásra készen áll. Így lesz teljes a lazítás.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

UV-C sterilizáció

Ha vegyszerek nélkül, környezetbarát módon szeretnénk baktérium- és mikroorganizmus mentesen tartani a jakuzzink vizét, akkor válasszuk a vízkezelésnek ezt a módját.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

Falépcső

Ha vegyszerek nélkül, környezetbarát módon szeretnénk baktérium- és mikroorganizmus mentesen tartani a jakuzzink vizét, akkor válasszuk a vízkezelésnek ezt a módját.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

Medencekorlát

Ha vegyszerek nélkül, környezetbarát módon szeretnénk baktérium- és mikroorganizmus mentesen tartani a jakuzzink vizét, akkor válasszuk a vízkezelésnek ezt a módját.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

Milyen garanciára számíthatunk, ha VitalSpa jakuzzit választunk?

A VitalSpa kibővítette a jakuzzikra járó termékgaranciát, így:

  • a csővezetékekre 2 helyett 3 év,
  • a kijelzőmodulra 2 helyett 3 év,
  • az akril felületre 3 helyett 5 év,
  • a tartószerkezetre 10 helyett 15 év jótállási időt biztosít.
VitalSpa Atlantis jakuzzi

Továbbá a jakuzzi beüzemelése után 6-12 hónappal, előre egyeztetett időpontban a VitalSpa szakemberei díjmentesen lefuttatnak egy generálszervizt, azaz átnézik a gépészetet, a funkciókat és ellenőrzik a vízminőséget. Ha szükséges, korrigálnak, javítanak, optimalizálnak.

Ha a prémium kategóriájú masszázsmedencék szerelmesei vagyunk, az Atlantis lehet a tökéletes választás a kényelmes, luxus wellness-élmény eléréséhez.

Ha személyesen is szeretnénk megtapasztalni, mit nyújt az Atlantis, vegyük elő a naptárunkat és foglaljunk időpontot a VitalSpa jakuzzi bemutatóterembe!

Tovább a foglalásra!

Népszerűek a témában

Haiti Eco jakuzzi, a családi és baráti események kiemelt helye

Bermuda masszázsmedence, a család jakuzzija

Friss hír a jakuzzivilágból: tovább bővült a VitalSpa „vevőkényeztető” garanciája

Ez is érdekelhet

Dulux EasyCare - Foltok a falon? Ugyan már!

Szárazépítés vizes helyiségekben Austrotherm UNIPLATTE® építőlemezekkel

SOLIDSoft zuhanytálca: mintha párnán járnánk

Laufen Silent Flush - Élvezze a csendet

Midea M Thermal, a szupercsendes hőszivattyú

Hőszivattyú Akadémia - Bevezetünk a hőszivattyú rejtelmeibe többrészes videósorozatunkkal

Okosan megtervezett termékekkel nagyobb tisztaság a fürdőszobában

Paradox – Bemutatkozik az új BlueEye applikáció

Masszázs minden nap

Csendes mosdóhasználat otthonában egyetlen kiegészítővel!

Könnyebb építkezés, jobb hőszigetelés: ez tudja az Ytong

Otthoni wellness dézsában

Medenceválasztás okosan: mobil, telepített vagy épített?

Masszázsmedencét vásárolnál? 5+1 tanács, hogy megtaláld a legjobbat

Wellness helyiség és fürdőszoba prémium minőségben berendezve

A jacuzzi választás legfontosabb szempontjai

Jakuzzi szezon egész évben

Akár 7 nap alatt elkészülhet a medencénk – Mutatjuk, hogyan

Lásd, érezd, és kérdezz! – Egy helyen minden, ami zuhanyzó, fürdőkád és jakuzzi

Otthoni wellness élmény: zuhanykabinok, zuhanypanelek és fejzuhanyok

Ki miért vesz VitalSpa jakuzzit? - „Egy kanapé helyett vettük, hogy le tudjunk ülni a barátokkal beszélgetni”

Otthoni medence – lehetőség a tartalmas időtöltésre, az egészségmegőrzésre és a biztonságos nyaralásra

A kellemeset az egészségessel – jakuzzik otthonra, élmény minden napra

Rekord számú látogatóval zárt az idei Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás, valamint a Burkolói Workshop