Alaprajzok - 37 típus, példa, kategória

Házat, lakást építeni izgalmas vállalkozás. Természetesen tervezővel, építésszel, lakberendezővel fogunk együtt gondolkozni, de az első lépéseket, gondolatokat biztos, hogy otthon, egy kockás papír vagy egy rajzoló szoftver mellett fogjuk megtenni. Mennyivel jobban beleképzeljük magunkat egy ház belsejébe, funkciókba, ha azt már rajzos formában 3D-ben is megnézhetjük!
Egy lakberendező végigvezet ezen a folyamaton és mint egy LEGO játékban, elsőre van lehetőség elvenni vagy hozzátenni bármit!
Rengeteg cikk és blog szól arról, hogy kezdjünk hozzá (a mi oldalunkon is talál sokat: "Tervezés" szóra keressen). Nem is ezzel akar a cikkünk foglalkozni, inkább bemutat sok elképzelést, amely után lehet mélyebben belegondolni, áttérni a konkrét tervezési megbeszélésekre.
Imádom ezeket nézegetni, ugye Ön is?

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.