Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Milyen legyen a kiskert? - 42 képes tipp

Az első udvar/bejárati utcafront és hátsó kert kialakításához ajánlunk sok megvalósítható ötletet.
Első kert : Mit szeretnénk első gondolatként magunkról megmutatni? Az utcafront tájtervezésekor első lépés egy olyan kültéri terv kialakítása, amely igazán bemutatja otthonának eleganciáját. Az elülső udvarban beépített növények, kiegészítő elemek és egyéb tervezési kiegészítők fontos szerepet játszanak a tájkép kialakításában, amely a legtöbbet hozza ki az Ön házából.
A tájkép megkezdődik, amint az út csatlakozik a műúthoz, és folytatódik a szabadtéri térben. A hatékony elülső udvari elrendezés vezetékek elrejtésével és egyéb tervezési elemek használatával közvetlenül a bejárati ajtó felé vezet. Ugyanakkor az udvari tereprendezés a kültéri kialakítás többi részére is hatással lesz.
A fák, a cserjék és a virágok használata az udvari
növények életének és növényzetének kiemeléséhez a legtöbb tájtervezés kritikus része, és fontosak az első és belső udvarban is. Fontos, hogy olyan növényeket és virágokat válasszon, amelyek kiegészítik a kert és az otthon stílusát.
Vegye igénybe ebben szakember segítségét, van sok tanács, más tipp, amiket szem előtt kell tartani, amikor egy ültetési tervet hoz létre az első udvari tájtervezéshez. Akár egy nagy dézsa, virággal teleültetve, lámpával - ez a kedvencem!
Nézzük a csodálatos képeket, biztos, hogy mindenki talál benne megvalósíthatót!

Még 29 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.