60 Zöld fürdőszoba ötlet - sok képpel

Nem kell különösebb bátorság egy zöld (zöldes árnyalatú) fürdőszobához! Üde, feldob, kellemes, megnyugtató szín - ahol a napunk indul - miért is legyen más?
Az alábbi hatalmas válogatás ötleteket ad a színárnyalatok különbözőségében és a többi színnel történő variációs élehetőségekben is.
Találunk kádas, zuhanyos kivitelezést, és ezek kombinációját is. Nincs mindenhol csempe, vagy szilárd burkolat a falakon, már sokféle lehetőség van vizhatlan festékkel, tapétával is tudunk burkolni.
Egy puha zöld és egy méregzöld között micsoda különbségek vannak! Utóbbi egy loftos, férfias lakásban tökéletes megoldás lehet, ugyanakkor a kiegészítőket kedvünkre variálhatjuk mindegyikben.
Képekkel inspirálódunk! Lássuk a sokféleség palettáját!

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.