Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

10 tanács a stílusos és praktikus gardróbszoba kialakításához

10 tanács a stílusos és praktikus gardróbszoba kialakításához intro_0

Minden nő titkon vagy kimondottan arról álmodozik, hogy ruhái egy külön szobában tökéletesen elrendezve és rendszeresen várják őt, ezzel segítvén a reggeli kaotikus készülődést. Sokunknak azonban erre a helyhiány miatt nincs lehetőségünk. Ez a poszt nem csak a gardrób helyiségek rendszerezésében nyújt segítséget, hanem gondolt azokra is, akiknek kisebb hellyel kell megküzdeniük. Szó lesz az elrendezés fontosságáról, a ruhák helyes rendszerezéséről, a cipők tárolásáról és más egyéb tárolási megoldásokról is.

10 tanács a stílusos és praktikus gardróbszoba kialakításához full_0

10 tanács a stílusos és praktikus gardróbszoba kialakításához full_1

10 tanács a stílusos és praktikus gardróbszoba kialakításához full_2

Nagy Brigitta vagyok, a Junior Art Center lakberendező hallgatója. Sokáig teljesen más pályán tevékenykedtem, így én semmiképp nem tartozok azok közé, akik már kiskoruk óta tudták, hogy lakberendezők lesznek. Angoltanárként végeztem és egy ideig ez elég is volt. Persze mindig is gyűjtögettem a lakberendezős és dizájn magazinokat, bújtam a blogokat és faltam a lakás-átalakítós műsorokat a tévében, aztán amikor befejeztem egy inspiráló cikk olvasását vagy egy látványos műsor nézését, mindig jött egy nagy sóhaj, hogy „de jó nekik… bárcsak én is csinálhatnám.”

És akkor egyszer hirtelen jött egy gondolat, hogy miért is ne. Nos, így kerültem én ide. A Blogtár és az Inspirációtár tartalmának frissítésében is részt veszek, sőt alkalmanként a Tudástárban még cikkeket is találhattok tőlem.