50 fekete fürdőszoba - képekkel

A fürdőszoba színeinek kiválasztásánál hosszú távra tervezünk, nyilván nem szeretnénk 1-2 év után, a trend vagy divat változását követve leverni a burkolatot, és átszínezni.
Nem lőhetünk mellé, ha olyan színt választunk, amely mondhatnánk "örök": a fekete pedig ilyen!
Jó tulajdonsága, hogy fehérrel kombinálva is elegáns, nyugalmat, komolyságot tükröz, ugyanakkor decens, modern is egyben. Ráadásul a kiegészítők színeivel bármikor behozhatunk másfajta érzéseket is: törölközők, tartódobozok, virágok, tükrök, és a világítás mind mást fognak jelenteni a fürdőben, ha piros, narancs, zöld, sárga , arany, ezüst színekben pompáznak.
Az anyagválasztás is fontos elem, a csempe, a beton, a metrócsempe, kis méretű vagy óriás lapok: ezek mind más és más eredményt adnak.
A képeket nézzük végig, válasszunk kedvünkre!

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.