55 ötlet kis költségvetésű fürdőszobához

Képekkel inspirálódunk!
Az a gondolat, hogy a fürdőszobát átépítjük, ötletként szolgálhat, hogy növelje a ház értékét, vagy egyszerűen csak szebbé, korszerűbbé akarjuk varázsolni. Bármelyik is az oka, ehhez rengeteg képet ötletet jó végignézni, hogy nemcsak szép, de olcsó és könnyen megvalósítható legyen majd.
Egy lakberendező bevonásával nem kell aggódni az összhang és stílusos kivitelezés miatt: a kád, burkolat, csempe, zuhanyfejek, csapok, világítás és egyéb szerelvények kitalálásával, használatával kapcsolatban. Segítségével az olcsóbb vagy drágább, esetleg magasabb minőségű dolgokat is meg lehet tervezni.
Amikor felújítunk egy fürdőszobát, mindent megváltoztathatunk a világítástól a bútorozásig. A megvilágítás megváltoztatása nem borítja fel a költségvetést, mivel ezek többnyire olcsók lehetnek. Válasszuk ki az interneten.
A fürdőszoba felújításakor mindig figyeljen a vállalkozó tanácsára, hogy mit javasol, mi a legmegfelelőbb a projekthez. Gondoljon néhány tartalék csempére is.
Nézzük a képeket az ötletek begyűjtéséhez!

Még 45 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.