Természetes fények, fényhatások a házban, lakásban

Lakberendezők, szakértők régóta tudják, hogy a megfelelő, akár trükkös fényekkel kölönböző optikai hatást tudunk elérni: egy helyiség méretét látszólag akár növelni (csökkenteni) lehet ezzel. Próbáljuk ki, ha a fényforrás magasságát változtatjuk mi történik? Lejjebb tesszük, kisebbnek fog látszani. ..
Elsősorban a természetes fényeket kell jól megtervezni és kihasználni, akár beltéri akár külső világításról van szó. A további munkába vonjunk be tervezőt, megéri! mert az elektromos kábelezés, a lámpa kiválasztása nem rövid távra szól, a rejtett kábelt, akár világítást utólag már nagyon költséges és macerás megváltoztatni.
Ehhez a tervezéshez adunk ötleteket a cikkben.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.