Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

48 hangulatos lakásvilágítási ötlet - előtérben a LED világítás

A beltéri világítás nyilvánvalóan nélkülözhetetlen minden otthonhoz, de a világítás típusa sokban függ az otthon megjelenésétől és befolyásolja az energiahatékonyság is. Az új szerelvények egyszerűen jelentősen befolyásolhatják, javíthatják otthonának megjelenését.
Az elavult fények használatával jelentősen leronthatja az egész lakás megítélését. Ez az, amit az emberek elsőre észrevesznek, amikor meglátogatják, de eladáskor is fontos szempont a megvilágítás.
Egyes esetekben az elavult belső lámpák nem biztosítják a legjobb fényt. Ha hozzászokunk ehhez, előfordulhat, hogy nem is vesszük már észre. Keressük meg a legjobbat: bizonyos szerelvények jobban szórják a fényt, mint mások, és néhányan jobban világítanak, mint mások.

Egy másik oka annak, hogy néhány berendezést vagy izzót frissítsünk, az energiahatékonyság növelése. A hatékonyabb rögzítőelemek vagy izzók használatával csökken az elektromos számlánk. A hatékony világítási technológiák, mint például a LED-ek, nemcsak kevesebbet működnek, de nem termelnek további hőt, ami pénzt takaríthat meg például a légkondicionálás során a meleg hónapokban.
A LED-lámpákra váltás fő oka az energiahatékonyság és a megtakarítások növelése. Hosszabb távon sokkal olcsóbbak, mint a hagyományos szerelvények. A LED-ek kevesebb energiát használnak a működéshez, nem pazarolják az energiát és jelentsen hosszabb az élettartamuk, mint a kompakt fénycsöveknek.
Nézzük a képeket és inspirálódjunk vásárlás előtt!

Még 32 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.