5 örök érvényű berendezési tipp

5 örök érvényű berendezési tipp intro_0

Vannak olyan berendezési tárgyak, amelyek mindenki otthonában megtalálhatóak, mégsem megfelelően vannak elhelyezve. Most ezek helyes használatát mutatom be:
1,Függöny: A karnis magasságát az ablak és a mennyezet között félúton rögzítsük, szélessége pedig legyen nagyobb mint az ablak, oldalanként 20-50 cm-vel. A függöny érjen a padlóig, és a megfelelő esés érdekében válasszunk két és félszer szélesebb anyagot az ablaknál.
2,Szőnyeg: Ha bútor csoport alá teszünk szőnyeget, olyan méretűt válaszunk, ami alól egyik bútor darab sem lóg ki. A képek közt példák találhatóak különböző helyiségekhez.
3,Színek: Ha bizonytalanok vagyunk a színek használatában, akkor válaszunk egy szín palettáról. (Képeken a lila-rózsaszín és citrom-narancs kombó látható.)
4,Képek: Helyezzük a képeket a fal közepére. Ha többet is szeretnék egymás mellé tenni, akkor tartsunk köztük bő távolságot, vagy bátran kísérletezhetünk az aszimmetrikus elhelyezési módokkal is.
5,Világítás: A világító testek elhelyezését a funkciókhoz érdemes rendelni. A különböző magasságú lámpák jobb fényérzetet biztosítanak és kellemesebb hangulatot nyújtanak.

5 örök érvényű berendezési tipp full_0

5 örök érvényű berendezési tipp full_1

12 éves korom óta tudom, hogy azzal szeretném az emberek életét jobbá tenni, hogy nem csak szép de praktikus tereket tervezek nekik. Hiszek abban, hogy egy egyénre szabott, jól átgondolt tér nem csak a felső tízezer kiváltsága, éppen ezért legszívesebben az átlag embereknek dolgozom átlagos költségvetéssel, átlagon felüli igényekhez igazodva. Legyen szó magán ingatlanról vagy irodáról/üzletről.