Fürdőszoba átalakítás - Előtte/Utána képekkel

Kis változtatás is látványos eredményt hozhat.
A lakás tulajdonosai frssítés, modernizálás mellett döntöttek, habár nekem például a régi is nagyon tetszett volna. De mindenki maga dönt!
Bemutatjuk az előtte és utána készült képeken, hogy végülis nem történt hatalmas átalakitás, mégis jelentős a látványbeli változás.
A zöld függönyös képeken látszik, hogy korábban nagy kád volt, egyszerű világos csempével, majd egy ugyancsak kényelmes méretű épített zuhany készült helyette.
Metrócsempe és óriás méretű matt fekete burkolólapok megteremtették az új stílust a fürdőben.

Előtte: Kád- zöld függönnyel
Utána: Fekete hatszögletű óriás lapok a zuhany falán és a padlón is - egységes, elegáns látványvilág. A fehér metrócsempe ellensúlyozza a nagyméretű lapokat
Előtte..... ez már valóban kifutott design. Nincs vele semmi gond, de ha a lakók újat akartak, átalakításkor feldobták a megjelenést is
Betonlap és metrócsempe , fekete csapokkal, jól érvényesül a fekete-fehér kontraszt
Fa polcokon amire még szükség van: törölköző, virágok, képek
A zuhanyozáshoz épített kis polc, a belső falon a shampon, tusfűrdők részére
Az ajtó mellett törölköző szárító biztositja a rendet.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.