45 kép - fürdőszoba kialakításához

A lakásfelújítások egyik fontos lépése a fürdőszoba felújítása, feljavítása. Van, amikor teljesen lecseréljük a kádat, vagy helyette zuhany mellett döntünk, ez a család igényének megfelelő döntés: kád? zuhany? Szeretünk megpihenni a kádban? Nyugodt időt eltölteni, olvasgatni? Vagy a célzott, gyors tisztálkodást részesítjük előnyben? Változnak az igények is, eszerint fogunk dönteni. Ha van elég hely, tartsuk meg mindkettőt!
Legfontosabb: kell egy jó terv, amihez kérjünk szakembertől segítséget. Ha még nincs konkrét elképzelés a színekről, anyagokról, sokféle lehetőséget tud mutatni.
Képekkel inspirálódunk! Nézzünk át rengeteg mintát, képet, és biztos lesz egy stílus, ami megtetszik.
- Burkolat, csempe, padló cseréje: ez a legnagyobb feladat, ami bontással, sittszállítással, profi lerakással jár. Ehhez mindenképpen szakértelem kell, ha magunk csináljuk, akkor is jó, ha felkészülünk rá, nézzünk meg videókat erről! Metrócsempe, mozaikcsempe, egyszínű design, színes megoldások, nem lesz könnyű döntés.
- Világítás cseréje: sokszor ezzel megoldhatjuk a helyiség hangulatának változtatását.
- Bútorok cseréje: ha nem kell a burkolatot is újítani, a szekrények mosdóállvány újítása már elegendő lesz.
- Extrák, vagyis kiegészítők: óriási választék van, ügyelni kell a szinek, formák összhangjára: törölközőtartó, szappantartó, adagolók, törölközők stb.

Mintás padlóhoz- egyszínű bútor, ez alap!
Mozaikcsempe, mindent visz!
Terasz pihenő, káddal
Fehér a nyerő

Még 32 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.