75 "nem átlagos" fürdőszoba - parádés képekkel

Egy amerikai magazin képsorozatát mutatjuk be, amely nem átlagos méretű és kivitelű fürdőszobákat mutat be. Van köztük szállodai fürdőszoba is. Lehet, hogy találunk benne akár néhány ötletet a sajátunk tervezéséhez, megéri végignézni, még akkor is, ha főleg méreteiben távol állnak a nálunk megszokott fürdőszobáktól.
Szép kádak, csempék, színek, mozaikcsempe, üveg és épített zuhany megoldások adhatnak tippet. Van, amelyiknél talán az egész lakásunk is kisebb, ne ezzel foglalkozzunk, ez egy kitekintés, higgyjük el, máshol sem ez az általános , de szeretjük a szép képeket, inspirálódjunk!

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.