Hirdetés

Dekoráljunk egyszerűen vászonképpel, fotótapétával, térelválasztóval!

Egy enteriőr hangulatára a bútorok, textíliák és kiegészítők mellett a dekorációk is nagymértékben hatnak. Sőt meglehet, hogy egyik-másik díszítőelem sokkal inkább a figyelem fókuszába kerül, mint egy jellegtelen kanapé.


Aki otthona újrahangolásán töri a fejét, első körben semmiképpen se költséges megoldásokra gondoljon. Lehet, hogy néhány színes vagy látványos formájú kiegészítővel és dekorációval frissebb megjelenést kap az enteriőr. A Kép a falra webáruházban például számtalan lehetőség kínálkozik a lakásdíszítésre.

A vászonképek közül könnyen találunk olyat, amin kedvenc színeink, vagy az évszakhoz, a lakás színvilágához közel álló tónusok köszönnek vissza. Választhatunk nonfiguratív kompozíciókat, vagy virágos, geometrikus, grafikus, esetleg fotóhű ábrázolásokat.

Kép a falra vászonkép

Kép a falra vászonkép

A fotótapétákkal egy régi trend látszik feltámadni. Sokan emlékeznek a 80-as évek trópusi tengerpartos, havas hegycsúcsos vagy erdei óriásposztereire. Azért ennél most már jóval nagyobb a választék és a kivitelezés is modernebb. A látvány pedig valóban meghatározza az adott enteriőr megjelenését, éppen ezért válasszunk körültekintően.

Kép a falra fotótapéta

Kép a falra fotótapéta

A dekoratív térelválasztók némileg több funkcióval bírnak, mint egy falikép vagy fotótapéta, de nem elhanyagolható szempont, hogy egyedi látványt kölcsönöznek a térnek. Ha esetleg ráunnánk, nem gond, könnyebb kicserélni, mint egy komoly munkával összeszerelt polcot vagy rögzített térelválasztót.

Kép a falra térelválasztó

Kép a falra térelválasztó

http://www.kepafalra.hu/

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák