Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Látványosan alakítható falfelületek 2. – A fésűs technika

Alapanyagok és eszközök a fésűs technika hibátlan alkalmazásához. A végeredmény: egyedi és látványos felület.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

Az önmagában is már dekorációnak számító, strukturált felületű falak talán még soha nem voltak olyan népszerűek mint manapság. Nem csoda, hiszen az ily módon alakított felület nagyon jól illik a modern és minimál stílusú otthonkba. Szinte bármelyik helyiségben, kisebb, nagyobb szakaszon, vagy akár az egész falon kialakítható. A minta nem bonyolult, nem zavaró a szemnek és egyhamar nem unalmas sem. Jól illeszkedik a színes falakhoz is, akár 2018 trend színéhez, az ultravioálhoz is.

Fésűs technika alkalmazása

Most lássuk, hogy működik a technika a gyakorlatban! Ne gondoljunk túlzásokra, persze a precíz munkához nem árt némi gyakorlat, de egy kevés kézügyességgel bárki számára elsajátítható. Nagyon fontos a megfelelő alapanyag és szerszám kiválasztása és a használati utasítások pontos betartása.

Ha mindenben az előírtak szerint járunk el, kizárt, hogy ne arassunk sikert saját kezünk munkájával. A látványos végeredmény pedig megéri a fáradozást.

A fésűs technika elsajátításához, a szükséges anyagok és szerszámok kiválasztásához kapunk segítséget az alábbi videóban:

Videó megtekintése

Népszerűek a témában

Egyedi, különleges és utánozhatatlan