Hirdetés

Metáleffekt hatás a falakon

A fémes hatás a falakon merész vállalkozás, ám a végeredményt látva érdemes belevágni. Íme, a legfontosabb anyagok és szerszámok a tökéletes felülethez.

Fontos, hogy jól válasszuk meg azt a felületet, ahova ezt a különleges festéket szánjuk, hiszen nem mindegyik enteriőr bírja el ezt a meglehetősen “erős” végeredményt és gondolnunk kell a harmonikus megjelenésre is. Ugyancsak nem elhanyagolható a festék felhordásának módja, hiszen a látvány ettől lesz igazán különleges és egyedi. Az alapos előkészítés és az előírt száradási idő végeztével nekiláthatunk kialakítani a metáleffekt hatást, ehhez azonban néhány nélkülözhetetlen eszközre is szükségünk lesz.

Metáleffekt hatású falfesték

A metáleffekt hatású falfesték jól illik a klasszikus, a modern és a most divatos vintage stílushoz is. Érdemes először kisebb falfelületen kísérletezni, és ha a végeredményt megfelelőnek találjuk, próbálkozzunk nagyobb területekkel is. Az egész lakás metálosra festését azonban nem ajánljuk, hiszen így éppen a lényeg vész el: egyediség helyett mesterkélt és túlzó lesz a látvány.

Bánjunk óvatosan a színekkel, ha a falon feltűnik ez a típusú festék: egyszerű, semleges színvilágra törekedjünk, egy-egy domináns tónust persze beengedhetünk, de óvakodjunk a színek kavalkádjától.

További tippek a metáleffekt festéssel kapcsolatban:

Videó megtekintése

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák