Hirdetés

Nyaralás a kertben – a kerti vakáció nélkülözhetetlen kellékei

A kertünk, legyen bármekkora méretű, az egyik legjobb helyszíne lehet nyaralásunknak. Nincs más teendőnk tehát, mint minden kényelemmel és extrával felszerelni otthonunk külső tereit és kezdődhet a vakáció!

Ahhoz, hogy az idei nyarunk valóban emlékezetes legyen, első lépésként vegyük sorra, hogy milyen lehetőségeket rejt kertünk vagy tágasabb teraszunk.

- Szükséges-e a kerti bútorokat új darabokkal, kiegészítőkkel felfrissítenünk, esetleg érdemes-e az egészet újra cserélnünk? Ha a válaszunk igen, tervezzük meg a méreteket, a lehetséges férőhelyeket. Határozzuk meg, hogy milyen stílusú bútor illene a kültérbe, milyen színeket és anyagokat látnánk itt szívesen.

Spa Trend kerti bútorok
Spa Trend kerti bútorok

- Gondoljuk át, hogy a konyha funkcióját praktikus-e legalább részben a kertbe helyezni, szóba jöhet-e a nyári konyha lehetősége? Ha igen, tervezzük meg a nyári konyha helyét, vegyük sorra, hogy milyen kiállásokra lesz szükségünk, melyek a leginkább adottak ehhez (víz és áram csatlakozások). Ha ehhez kevés a hely, vagy túlságosan komplikált lenne a kialakítás, a sütés-főzés akkor is megoldható egy grillezővel. Látunk-e erre lehetőséget?

Spa Trend kerti bútorok

- Ha nyár, akkor vízpart! Egy medence építéséhez, felállításához nem mindig megfelelők a körülmények, viszont remek alternatívát kínálnak a masszázsmedencék. Ha van úszómedence a kertben, akkor is érdemes ezzel az otthoni wellnesst kínáló eszközzel kiegészítenünk.

Akinek csak egy kisebb terasza vagy parányi kertje van, a massázsmedencéről akkor sem kell lemondania, hiszen találhat megfelelő méretűt. Ugyancsak a tervezés következik: mekkora méretű legyen és hova férne el a massázsmedence?

Spa Trend kerti bútorok
Spa Trend kerti bútorok

Miután végigmentünk a fenti pontokon, mindent sorra vettünk, kész a terv, tegyünk egy látogatást a Spa Trend üzletébe, ahol minden rendelkezésünkre áll, ami a kerti vakációhoz nélkülözhetetlen lehet. Érdemes elidőznünk a masszázsmedencék között, sőt, arra is alkalmunk nyílik, hogy kipróbáljuk azt a medencét, melyet megfelőlnek gondolunk otthonunkba. Előtte azonban egy virtuális séta keretében már tájékozódhatunk, ezzel is könnyebbé téve a tervezést és a kiválasztást.

Megtekintem a termékeket

A Spa Trend tájékoztatója a koronavírussal előállt új helyzet kapcsán:

  • Ürömi központunkban, a MaxCity-ben és Nyíregyházán található bemutatótermeinkben részlegesen bevezettük a home office-t. Boltjaink továbbra is nyitva vannak 15:00 óráig, de a back office és asszisztens munkatársaink otthonról dolgoznak.
  • Személyes bemutatótermeink bármelyikében egyszerre egy család tartózkodhat.
  • Hatalmas raktárkészlettel készültünk fel arra, hogy sok család otthon, a saját kertjében tölti majd az idei nyaralás heteit és akkor még nem is számítottunk a virus miatt pillanatnyilag otthon töltött időre.
  • Minden rendelést igyekszünk a tőlünk megszokott magas minőségben kiszolgálni. Előfordulhat, hogy 1-2 napot csúszik a kiszállítás a megnövekedett forgalom miatt.
  • Masszázsmedencéinkről, grillsütőinkről, napernyőinkről szakértő kollégáink segítségével bemutató videókat vettünk fel és tettünk hozzáférhetővé.
  • Minden nap bemutatunk egy-egy új terméket, amely segíthet az otthoni wellness tér megvalósításában.
  • Ügyvezetőként egy közel fél órás videó keretében meginvitálom és elkalauzolom ügyfeleinket, partnereinket a Spa Trend ürömi betmutatótermében.
  • A Spa Trend csapata és ügyfelei részére is megteremtettük a digitális kommunikáció lehetőségét.

Vezse Roland, a Spa Trend tulajdonos-ügyvezetője

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Ahány kád, annyi lehetőség – újdonságok az M-Acryltól

Ahány ház, annyi szokás – foglalja össze a közmondás azt az általános megállapítást, hogy ahány ember, annyiféle életérzés, gondolkodásmód, illetve ezekből fakadó igények létezhetnek. Ahány kád, annyi lehetőség – fűzhetjük tovább a nyitógondolatot, hiszen ma már a fürdőszobai jelenlétünk messze túlmutat a tisztálkodáson, ez a helyiség fokozatosan vált egyre inkább az otthoni pihenés színterévé. Ennek hangsúlyos eleme a fürdőkád, amelyekből eddig is széles kínálatot biztosított, 2020 azonban további újdonságokkal szélesítette a termékpalettát.

Okos megoldások a kertben - Tökéletes kényelem, gombnyomásra

Mindaz, amit eddig csak filmekben láttál, mára valósággá vált: az intelligens otthon ma már olyan összehangolt rendszerként működik, mely szinte önálló életre kel. A te igényeidre szabva, a te kényelmedet szolgálva távolról is vezérelhetővé teszi a ház és a kert működését a világítási és biztonsági rendszerektől az árnyékolásig és medencefűtésig, a legújabb anyagok segítségével pedig minimálisra csökkenti kerti bútoraid karbantartási idejét – így még több időd marad pihenésre!

Az otthon egy érzés, kültéren is! Hangulatos elemek a kertbe a Tó2-től

Elérkezett az ideje a kertbe költözésnek: telepítsük ide nappalinkat, olvasó- vagy társalgó sarkunkat. Nem csak kényelmessé, hangulatosság varázsolhatjuk a helyet néhány kiegészítő és kisebb bútor segítségével.

Kerttervezés lépésről lépésre

Milyen lehetőségek rejlenek a kertben? Hogyan tervezzünk, hogyan épül fel egy tervezői folyamat? Mire érdemes figyelni, ha tervezőt választunk? Cikkünkben erről is beszélgetünk Nagy Dorina okleveles kerttervező mérnökkel.

Tó2 – A kerti élet örömei

Izgalmas bemutatótérrel bővült a hazai kertberendezési piac. A Törökbálinton található Tó2 – Your Outdoor Living kert központ szinte minden témát lefed, ami egy kert esetén szóba kerülhet.

Kis erkélytől a nagy teraszig – burkolatok, világítás, berendezés

A tavasztól őszig tartó időszakban különösen felértékelődnek még a tágasnak nem mondható külső terek is. A legapróbb erkélynek is örülni tudunk, ha pedig a talpalattnyinál több hely is jutott, azt már szinte felér a mennyországgal. Feltéve, ha jól használjuk és paradicsomi állapotot teremtünk.

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Pataktól a jakuzziig – Beszélgetés Ács Erzsébettel és Kiszely Beátával

Beszélgetés Ács Erzsébettel, a LOSZ elnökével és Kiszely Beátával, a 2019 Év lakberendezőjével.

Otthoni wellness jakuzzival és Swim Spa-val

A prémium minőségű Swim Spa jakuzzi egyszerre kínál lehetőséget a nyugodt kikapcsolódásra és a frissítő testedzésre.