Hirdetés

Nyaralás a kertben – a kerti vakáció nélkülözhetetlen kellékei

A kertünk, legyen bármekkora méretű, az egyik legjobb helyszíne lehet nyaralásunknak. Nincs más teendőnk tehát, mint minden kényelemmel és extrával felszerelni otthonunk külső tereit és kezdődhet a vakáció!

Ahhoz, hogy az idei nyarunk valóban emlékezetes legyen, első lépésként vegyük sorra, hogy milyen lehetőségeket rejt kertünk vagy tágasabb teraszunk.

- Szükséges-e a kerti bútorokat új darabokkal, kiegészítőkkel felfrissítenünk, esetleg érdemes-e az egészet újra cserélnünk? Ha a válaszunk igen, tervezzük meg a méreteket, a lehetséges férőhelyeket. Határozzuk meg, hogy milyen stílusú bútor illene a kültérbe, milyen színeket és anyagokat látnánk itt szívesen.

Spa Trend kerti bútorok
Spa Trend kerti bútorok

- Gondoljuk át, hogy a konyha funkcióját praktikus-e legalább részben a kertbe helyezni, szóba jöhet-e a nyári konyha lehetősége? Ha igen, tervezzük meg a nyári konyha helyét, vegyük sorra, hogy milyen kiállásokra lesz szükségünk, melyek a leginkább adottak ehhez (víz és áram csatlakozások). Ha ehhez kevés a hely, vagy túlságosan komplikált lenne a kialakítás, a sütés-főzés akkor is megoldható egy grillezővel. Látunk-e erre lehetőséget?

Spa Trend kerti bútorok

- Ha nyár, akkor vízpart! Egy medence építéséhez, felállításához nem mindig megfelelők a körülmények, viszont remek alternatívát kínálnak a masszázsmedencék. Ha van úszómedence a kertben, akkor is érdemes ezzel az otthoni wellnesst kínáló eszközzel kiegészítenünk.

Akinek csak egy kisebb terasza vagy parányi kertje van, a massázsmedencéről akkor sem kell lemondania, hiszen találhat megfelelő méretűt. Ugyancsak a tervezés következik: mekkora méretű legyen és hova férne el a massázsmedence?

Spa Trend kerti bútorok
Spa Trend kerti bútorok

Miután végigmentünk a fenti pontokon, mindent sorra vettünk, kész a terv, tegyünk egy látogatást a Spa Trend üzletébe, ahol minden rendelkezésünkre áll, ami a kerti vakációhoz nélkülözhetetlen lehet. Érdemes elidőznünk a masszázsmedencék között, sőt, arra is alkalmunk nyílik, hogy kipróbáljuk azt a medencét, melyet megfelőlnek gondolunk otthonunkba. Előtte azonban egy virtuális séta keretében már tájékozódhatunk, ezzel is könnyebbé téve a tervezést és a kiválasztást.

Megtekintem a termékeket

A Spa Trend tájékoztatója a koronavírussal előállt új helyzet kapcsán:

  • Ürömi központunkban, a MaxCity-ben és Nyíregyházán található bemutatótermeinkben részlegesen bevezettük a home office-t. Boltjaink továbbra is nyitva vannak 15:00 óráig, de a back office és asszisztens munkatársaink otthonról dolgoznak.
  • Személyes bemutatótermeink bármelyikében egyszerre egy család tartózkodhat.
  • Hatalmas raktárkészlettel készültünk fel arra, hogy sok család otthon, a saját kertjében tölti majd az idei nyaralás heteit és akkor még nem is számítottunk a virus miatt pillanatnyilag otthon töltött időre.
  • Minden rendelést igyekszünk a tőlünk megszokott magas minőségben kiszolgálni. Előfordulhat, hogy 1-2 napot csúszik a kiszállítás a megnövekedett forgalom miatt.
  • Masszázsmedencéinkről, grillsütőinkről, napernyőinkről szakértő kollégáink segítségével bemutató videókat vettünk fel és tettünk hozzáférhetővé.
  • Minden nap bemutatunk egy-egy új terméket, amely segíthet az otthoni wellness tér megvalósításában.
  • Ügyvezetőként egy közel fél órás videó keretében meginvitálom és elkalauzolom ügyfeleinket, partnereinket a Spa Trend ürömi betmutatótermében.
  • A Spa Trend csapata és ügyfelei részére is megteremtettük a digitális kommunikáció lehetőségét.

Vezse Roland, a Spa Trend tulajdonos-ügyvezetője

Kapcsolódó cikkek

Kis erkélytől a nagy teraszig – burkolatok, világítás, berendezés

A tavasztól őszig tartó időszakban különösen felértékelődnek még a tágasnak nem mondható külső terek is. A legapróbb erkélynek is örülni tudunk, ha pedig a talpalattnyinál több hely is jutott, azt már szinte felér a mennyországgal. Feltéve, ha jól használjuk és paradicsomi állapotot teremtünk.

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Pataktól a jakuzziig – Beszélgetés Ács Erzsébettel és Kiszely Beátával

Beszélgetés Ács Erzsébettel, a LOSZ elnökével és Kiszely Beátával, a 2019 Év lakberendezőjével.

Otthoni wellness jakuzzival és Swim Spa-val

A prémium minőségű Swim Spa jakuzzi egyszerre kínál lehetőséget a nyugodt kikapcsolódásra és a frissítő testedzésre.

Masszázsmedence másképp: a különleges Softub

Mindannyiunkban él egy kép, vagy egy benyomás a masszázsmedencéről: ez maga a luxus, nagy helyigényű, komoly szerkezet, melynek telepítése szakértelmet, üzemeltetése pedig gondosságot igényel. A Softub azonban olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mely megcáfolja az összes sztereotípiát.

A masszázsmedence karbantartása: víztisztítás, hőszigetelés, téliesítés

Ha olyan dolgokat kellene hirtelen felsorolnunk, melyek segítségével pihentető oázist varázsolhatunk otthonunkból, akkor a masszázsmedence biztosan az első háromba kerülne. A felhőtlen ejtőzésnek azonban némi ára van: jól működő masszázsmedence nem létezik karbantartás nélkül. Vegyük sorra a teendőket!

Maximális fürdő élmény Swim Spa-val

Uszodai, illetve valóságos fürdőbeli körülményeket nehéz, vagy csak komoly kompromisszumok árán lehet otthon megteremteni. Azonban a Wellis új kollekciója olyan megoldásokat kínál, melyekkel akár egy uszoda, vagy egy wellness központ lehetőségeit tudhatjuk magunkénak.

Tárolj okosan a Keterrel!

A Curver jól ismert brand Magyarországon, hiszen a márkanév magas minőséget, megbízhatóságot, tartósságot jelent, ha műanyagból készült háztartási kellékekről van szó. A Curver anyavállalatától, a világszerte 27 gyárat üzemeltető KETER-től ugyanezt a minőséget kaphatjuk meg, ha kerti tárolásra keresünk megnyugtató, és hosszú távú megoldást.

Palermo masszázsmedence

A masszásmedence egyszerre kínál lehetőséget a kényelemre és az egészséges életmódra. Ellazulni, netán felfrissülni a kellemesen meleg vízben a szeretteink társaságában, vagy akár egyedül – mi lehet jobb ennél?

Masszázsmedencét a teraszra! - Új perspektívában a külső terek berendezése

Kevesen gondolnak arra, hogy a terasz ülőgarnitúráját masszázsmedencére cseréljék, hogy a fotel helyett pezsgőfürdőben elmerülve szemléljék a házukat övező tájat. Pedig az ötlet tökéletes azok számára, akik többre vágynak egy szépen berendezett terasznál, verandánál. Azoknak, akik egy kis fényűzésre szomjaznak, ami elérhető.