Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Klíma tapasztalatok, klíma vélemények, klíma ötletek, klíma cégek, klíma képek, klíma tippek

klíma cikkek

Hatékony levegőcsere üzemeltetési költségek nélkül – Szakértői tanácsok szellőztetéshez

Az ablaknyitogatástól a gépi szellőztetésig bezárólag számos módja van annak, hogy friss levegőt juttassunk a belső terekbe, Bódis László kereskedelmi vezető jóvoltából most azt ismerhetjük meg, hogy az Archishade Kft. milyen megoldásokat kínál a hatékony szellőztetésre.

Zöld útra áll az építőipar?

A klímaválság kellős közepén megkerülhetetlen kérdéssé vált a környezettudatos építészet. Az építészeti örökség védelme mellett olyan megoldások szükségesek, amelyek kisebb ökológiai lábnyommal járnak. A Terrán elkötelezett abban, hogy közösen védjük a bolygónkat, egyik legfontosabb lépésük ebben a saját fejlesztésű napelemes tetőrendszer megalkotása.

Fűtési rendszerek és használati melegvíz előállítás optimalizálása – Avagy miért is hasznosak az OSZTÓ-GYŰJTŐK?

A klíma változása rákényszerít bennünket arra, hogy átgondoljuk háztartásunk hűtési/fűtési rendszerének működtetését.

Mit tehetünk túlmelegedés ellen? A beltéri klíma javítása energiahatékony módon

Az elmúlt évek tendenciáit figyelembe véve egyre gyakrabban számíthatunk nyáron rekordhosszúságú kánikula időszakokra, amikor otthonunk falai között sem érezhetjük a megszokott komfortérzetet. Ilyenkor az erősen hőszigetelt ingatlan túlmelegszik, kellemetlenül meleggé válik. Milyen következményekkel jár ez, és miért jelent kihívást?

A külső vagy a belső számít igazán? – A legfontosabb szempontok klímaválasztás során

A fokozatosan forróbbá váló nyári napokhoz közeledve egyre többen kezdenek el légkondicionáló készüléket vásárolni, a választás során pedig az ár mellett még megannyi szempontot figyelembe kell venni. Ezek közé tartozik a készülékek megjelenése is, hiszen manapság a felhasználók gyakran keresnek olyan megoldásokat, amelyek illenek az otthoni enteriőrbe.

A legmodernebb csaptelepekkel energiatakarékossá és fenntarthatóvá tehetjük otthonunkat

A klímaváltozás, az energiaválság mindannyiunkat érzékenyen érintő kérdése, hogy fürdőszobánk mennyire környezettudatos és energiahatékony? A MOFÉM innovatív termékei új távlatokat nyitnak a fürdőszobák 21. századi használatához.

Előregyártott hűtő-fűtő rendszer: klímafödém

Az előregyártott Leier klímafödém télen sugárzó hőt biztosít, nyáron pedig hűvösen tartja az ingatlant zavaró légáramlatok és hőmérséklet ingadozás nélkül.

Hogyan fizessünk kevesebbet a fűtésért? Gáz helyett klíma és fontos a hatékony hőszigetelés - Számoljunk együtt!

Az energiaárak fogyasztók számára fájdalmas emelkedését látva sokan felteszik a következő kérdéseket: mivel és hogyan fűtsünk télen? Milyen korszerűsítésbe érdemes belevágnunk és milyen megtérülésre számíthatunk?

Optimális lakóklíma környezetbarát hőszigeteléssel – akár belső oldali hőszigetelésként is

Sok építkező, felújító számára fontos szempont, hogy a hőszigetelés ne csak az előírásokat teljesítse, hanem hosszútávon fenntarthatóvá tegye az ingatlant. Részükről tudatos törekvés a környezetbarát, a természetet nem károsító anyagok használata. A Multipor jóvoltából választhatjuk ezt is.

További cikkek klíma témában

klíma képek

Hálószoba tengeri panorámával

homestratosphere.com - custom-master-bedroom-designs

Világos hálószoba

Refresh Design
További képek klíma témában
További videók klíma témában

klíma cégek

Panasonic Heating & Cooling Solutions

A Panasonic Hűtési és Fűtési Megoldások üzletág olyan termékekkel és szolgáltatásokkal járul hozzá az élhetőbb otthon megteremtéséhez, mint…

Planning & Trading Kft.

A P&T Kft tevékenységét két területen fejti ki: Klímatechnika - Cégünk a megalakulása óta (1997) jelentős tényező a komfort légkondicion…

További cégek klíma témában