A Gardenexpon jártunk

Régóta várt esemény a 9. alkalommal megrendezett Gardenexpo, melynek fókuszában idén az ókori Egyiptom áll, ehhez méltó színekkel és virágdekorációkkal. A rendezvény idén is számtalan ötletet kínál nem csupán a kert szerelmeseinek.

Kertészkedők örömére

A legelszántabb kertészkedő is örömmel fogadja, ha a munkát néhány okos szerkezet könnyíti meg, nos, ebben nincs hiány. Az ismert cégek közül szinte valamennyi képviselteti magát és olyan készülékekkel kerülhetünk testközelbe, melyek használatával valóban örömmé válik a kertészkedés. A fűnyíróktól kezdve a különböző méretű sövény vágókig, gallyazókig, aprítókig, kisebb és nagyobb motoros fűkaszák, fűrészek és ágvágók várják az érdeklődőket, akár kedvezményes árú vásárlással is. A hölgyek könnyített terepen mozoghatnak, hiszen vannak kimondottan nőknek tervezett alkalmatosságok, sőt, kertészruhák, kesztyűk, cipők is.
Elleshetünk néhány ötletet a helyszínen megépített kész kertekből, majd megvásárolhatjuk a hozzá való növényeket, kaspókat, kerti kiegészítőket, növényvédő szereket. Hogy a legjobbat hozzuk ki az egészből, komoly kertészeti és növényápolási szakirodalommal is bővíthetjük könyvtárunkat.

Gardenexpo

Aztán a munka utáni jól megérdemelt pihenést egy kényelmes és tetszetős nyugágyban vagy hintaágyban tölthetjük, de az itt felsorakoztatott kerti bútorok közül választhatunk akár baldachinos kerti ágyat, étkező asztalt székekkel, kanapét a hozzá illő textíliákkal, pergolát a fejünk fölé és persze az elmaradhatatlan színes, nagyméretű napernyőket, árnyékolókat. Mindez fellelhető a Gardenexpon.

  

Séfek a kertben is

A közös sütés-főzés a kertben, aztán a finomságok elfogyasztása családi baráti körben – felér egy alapos kikapcsolódással. Ehhez minden hozzávalót megtalálunk itt: kerti grillek és kemencék, begyújtók, kisebb és nagyobb sütőeszközök és kiegészítők, edények és a teríték a megfelelően stílusos dekorációval.
Nem hiányozhatnak az egészséges hozzávalók sem: az egészséges, hidegen sajtolt olajak, a mézek, a fűszerek, melyekből válogathatunk.

Gardenexpo

Kerti wellness

Egy masszázsmedence a kertbe vagy a teraszra már egyáltalán nem számít luxusnak. Kedvező ajánlatokkal találkoztunk a rendezvényen, akinek pedig szűkös a helye, kicsi a terasza, akár hordozható készüléket is vásárolhat. A medence építéséhez, tervezéséhez helyben kérhetünk árajánlatot. Egyik kedvencünk volt az apró kerti szauna és egy kicsi, felfújható masszázsmedence, ezeket többször is körbejártuk.

Röviden összefoglalva, megéri a hétvége egyik délutánját itt tölteni, akár családostul, hiszen a kiállítottakon kívül külön programok, hastánc- és virágkötészeti bemutató, termékbemutatók, kóstolók várják a látogatókat.

http://www.gardenexpo.hu/

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák